2013. szeptember 18., szerda

Póka László szerdán kiszabadult, de Wáczek Frigyes bankot zúzott!

Wáczek Frigyes otthonvédő megint az első sorban küzd. Miután Póka Lászlót fogdába zárták, tegnap reggel nyolckor bezúzott egy bankkirakatot, majd feladta magát. 72 órára előzetesbe vágták. Molnár F. Árpád feljelentést tesz személyi szabadság megsértéséért.
Póka László előzetesben, de Wáczek banküveget zúzott Szerkesztőségünknek több informátor megerősítette, hogy Wáczek Frigyes – Póka László akciójától teljesen függetlenül – gondolt egyet, és a tegnapi nap reggelén lezúzott egy bankkirakatot a 19. kerületben, majd feladta magát a rendőrségen.
Mivel az esemény egyébként garázdaságnak minősül, majdnem el is engedték a kapitányságról a papírozások után, ám Orbán Viktor és Pintér Sándor Nemzeti Nyomozóirodája azonnal igényt tartott a fejére és tekintve, hogy azóta nem engedték ki, feltehetően ő is megkapta a 72 órát, a Póka Lászlóéhoz hasonlóan összetákolt hamis vád alapján.
Wáczek Frigyes állítólagos 72 órás őrizetbe vételéről értesülve Molnár F. Árpád emberjogvédő, a HHMM emberjogvédő szervezet vezetője, az Otthonvédelmi Tanács tagja, az Alsóörsi Hírhatár főszerkesztő-helyettese azonnal bejelentette: büntető feljelentést tesz Személyi szabadság megsértése miatt. Azonnal, ahogy az esetről telefonon értesült, rögtön bejelentette:
- Tekintettel a cselekmény csekély súlyára, továbbá arra, hogy Wáczek Frigyes önmagától jelentkezett a rendőrségen, ráadásul nyilvánvalóan semmilyen jogi párhuzam nem vonható Póka László és Wáczek Frigyes tettei között, így a fogvatartás jogi feltételei – mint szökés és elrejtőzés veszélye, bizonyítékok eltüntetése és a többi – nem állnak fenn, ezért a Nemzeti Nyomozóiroda vagy akárkik, akik a jogvédő állítólagos őrizetbe vételét elrendelték, megalapozottan gyanúsíthatók a Büntető Törvénykönyv 194. §-ába ütköző Személyi szabadság megsértése bűntettének elkövetésével, amiért ismeretlen tettesek ellen büntető feljelentést teszek.
Informátoraink egyike kérte, hogy tegyük közzé, hogy Póka László és Wáczek Frigyes is családapák és ha Orbán Viktor nem sodorná ilyen kilátástalan helyzetbe a családokat, akkor nem szánnák ilyen elkeseredett tettre magukat.
(alsoorsi-hirhatar.hu )



Póka László “életrajzát” ismertetnénk!
Az “öreg Póka fia” 44 éves. A római katolikus liturgia szerint részesitették szülei a keresztség szentségében.
Autóvillamossági műszerész szakmát tanult. A rendszerváltáskor húsz éves volt. Akkor úgy szavazott-ahogy! Majd ő is “megbolondult”-mint szinte minden férfiember-és megnősült! Már legidősebb gyermeke is a “szép új világban” született 18 évvel ezelőtt. Mint ahogyan a másik 17 éves lánya is, és 11 évvel ezelőtt a fia.
Ő is-annyi magyarhoz hasonlóan-csinált már mindent a demokráciában, csak meg tudjon élni! De mint oly sokmillió magyar, ő is “árnyékra vetődött”! Bankhitelt vett föl! Szeretett volna egy normális családi fészket ötüknek!
A folytatást fölösleges talán részleteznünk!
Egyszercsak kikerült a családi fészekre a felirat: NEM ADOM A HÁZAMAT!
A Póka-család közösen csinálta a feliratot! A prüdnek tekinthető Magyarországon ez merésznek számitó cselekedet ám! Egy család “kiteregeti a szennyesét”!
Póka Laci és családja bevállalta!
Póka László és felesége Anita sok-sok demonstráción ott volt. Tiltakozni magyar emberek földönfutóvá tétele ellen!
Ott voltak a lábatlan öreg cigányasszony-Emma néni-kiebrudalásánál. Szigetszentmiklós “elit” negyedében is megakadályoztakkilakoltatást, de Kőbányán is próbálkoztak hasonlóval. Meg Újpesten. Meg még sok helyen. A Póka-familia részt vett a Munkáspárt PSZÁF-székháznál megtartott demonstrációján is. Együttműködött minden olyan otthonvédő szervezettel, amelyeket-valakik-valamikor-valamiért-szélsőségesek jelzővel ruháztak fel.
A “Nem adom a házamat” fölirat megjelenése a Póka-család házán egy otthonvédő mozgalom szárnybontogatását is jelentette.
A szárnybontogatás pedig viszonylag rövid idő alatt szárnycsapásokká fejlődött, és komoly levegőmennyiséget megkavart.
A Nem adom a házamat Mozgalom rövid idő alatt “tényezővé” tudott válni! Nem kis szerepe van ebben ennek a mokány kis magyarnak, az alig 170 centi magas Póka Lászlónak! Aki azért nem egy ijedős fajta! Ő a “bömbikéjébe” mondta ki azt, amit mások csak suttogva, legfeljebb egymás között mondanak: VÉGET KELL VETNI ENNEK AZ EMBERTELEN RENDSZERNEK!-DE BÁRMI ÁRON!

Póka László hangosan ismétli a refrént: “…MERT MAGYAR VAGYOK!”
De soha, egyetlen szóval NEM CIGÁNYOZOTT, NEM ZSIDÓZOTT, NEM KOMMUNISTÁZOTT, NEM FASISZTÁZOTT!
Póka László MINDIG A RENDSZERT SZIDTA, A RENDSZER ELLEN ÁRGÁLT!
Sokat beszélgettünk! A Kövér-lak előtti demonstráció, a Döbrögi-rezidencia környéki tiltakozás, a Varga-féle minisztériumnál megejtett “Élőláncnál” és más egyéb alkalmakkor.
Együtt “ültünk” Kőbányán a 11 gyerekes család kilakoltatása elleni tiltakozás “eredményeként” De volt ott jobbikos is, meg “semleges” is! Ahogyan a bejárati ajtó rácsára is együtt voltunk “felbilincselve”! Nemzeti kommunista a jobbikossal, független a függetlennel. (A fogdában aztán olyan nemzeti egység alakult ki, hogy az ott lévő egyszem-garázdaságért bevitt-cigánygyerek kis hiján elérzékenyült!

Ez a Póka László se nem cigány, se nem zsidó, se nem “piréz”! Egy egyszerű átlagmagyar! Csak valamivel erősebb lelkülettel! Meg egy jó adag igazságérzettel! És komoly mennyiségű bátorsággal!
Nem akar VEZÉR lenni! Nem akar politizálni! Senkit nem akar fenyegetni-még kevésbé bántani! Terrorizálni meg végképp nem akar!
Ő is-mint annyi sok millió magyar ebben az országban-CSAK ÉLNI AKAR!
Nem akar ő mást, mint nyugalomban, biztonságban élni családjával. Nem mások rovására, nem fölkent vezérként-csak egyszerű magyarként!
Persze lehet, hogy megint “árnyékra vetődött!” Magyarországon a helyzet ugyanis nem is olyan egyszerű ám, mint ahogyan azt Póka László elképzelte! Itt könnyen válhat vezérré egy őszinte, bátor ember. Ahhoz nem kell se zsidónak, se cigánynak lenni!
Póka László most ismét fogdában csücsül! Mert személye “terrorveszélyt” jelent! Természetesen nem a magyar népre, hanem a hatalomra nézve.
Röhöghetnénk ezen a megfogalmazáson, de a hatalom szempontjából Póka László tényleg veszélyes egy alak!
Egyetlen politikai “tartalmú” beszélgetésünk volt mindeddig-bár nem annak indult!
Őszintén bevallom: az újpesti kilakoltatási kisérletnél megejtett demonstráción elröhögtem magam, amikor megláttam Póka Lacit a biciklis védőfelszerelésben. Sisak, meg műanyag protektor, meg könyökvédő! És hát ugye ott voltak a TEK-es droidok-teljes harci diszben, meg felszerelésben.
Megkérdeztem tőle, hogy mit remél az öltözéktől?
-”Legalább megdolgoznak a pénzükért, mire ezt szétverik!”-vágta rá Laci. Majd hozzátette: “Kőbányán azt kiabálták a te pólódat látva az emberek: VISSZA A KÁDÁR RENDSZERT! Úgyhogy az igazi védelem EZEK AZ EMBEREK!-nem ez a plasztik!”

Úgy tudom, hogy ma Póka Laci is ott lenne a XI. kerületi Lecke-utcai kilakoltatáson, ahol a 90 éves nénit teszik földönfutóvá!
Ott lenne-mert amúgy rendesen ott lenne a helye! De ma Póka László nem lesz ott!
Póka László a “terrorista”-rendőrségi fogdában ül, és várja a hireket, meg sorsa jobbra fordulását!
Ez a “terrorista” a szivbajt hozta erre az embertelen rendszerre!
Póka Lászlót nem csak a mostani hatalom nem szereti ám!
Póka Lászlót a RENDSZER NEM SZERETI! JOBBAN SZERETNÉK BÖRTÖNBEN LÁTNI, MINT SZABADON!
Mert abban egyetért döbrögista. meg maszopos, meg elempés, meg libás, meg jobbikos, meg dékás: PÓKA LÁSZLÓ VESZÉLYES EMBER!
Miszerintünk Póka Laci egy átlagmagyar! Mindenféle ambiciók nélkül!
Aki szeretne nyugalomban, biztonságban élni! Magyarországon!
Póka László-Öreg Póka Fia-a rendszerváltás vesztese!
Mint hatmillió magyar!
Ezért aztán a hatalom szerint Póka László potenciális veszélyforrás! Potenciális terrorista!
Póka László egy a hatmillió közül!
CSAK GONDOLKODIK!
NA EZÉRT VESZÉLYES EMBER!


http://balrad.wordpress.com/2013/09/18/egy-terroristarol-a-kivancsiaknak/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése