2013. szeptember 30., hétfő

Szőkére vágytak a soroksári gyilkos kancigányok! Hát elkapták!

A 36 éves nő futni ment. Megfojtották és meggyalázták. Budapesten történt, Soroksáron. Schobert Norbi osztotta meg a történetét a Facebookon. Megosztom, hogy ne lehessen eltussolni…
Csütörtökön este Soroksáron, csoportosan egy kötéllel hátulról megfojtottak egy kerékpárúton kocogó 36 éves, kisgyermekes családanyát, akivel a gyilkosság után aljas és ember által igazán elképzelhetelen tetteket műveltek az elkövetők! Megerőszakolták. A néma vagy elnémított médiumok egy kétsoros hírben kommentálták ezt a döbbenetes szürnyűséget. A feltételezett elkövetőkről annyit tudni, hogy többen voltak és népes családjukkal folyton terrorizálták lakókörnyezetüket.
Sajnos etnikai támadás volt és az áldozat Kardos Lajos egykori rendőrségi iskolatársam és kollégám felesége volt.
A hírt egy szintén egykori és ottani kollégám juttatta el hozzám. Borzasztóan megráz, összeszorul a szívem, mert az én Feleségem és a Ti Feleségeitek is futni járnak. Eljött az idő, hogy ilyen esetekben legyen halálbüntetés. Nem azért mert csupán ez a minimum, hanem legyen benne a felizgult állatokban a tudat, hogy eljöhet a halál és nem a mi pénzünkön kapnak 20 évre meleg szállást, ételt, orvosi ellátást. Sajnálom, de nem bírtam nem megosztani… Norbi

A rendőrség csütörtökön az alábbi szűkszavú közleményt adta közzé:
“Holtan találtak egy nőt Soroksáron.
Budapest XXIII., Szigetdűlő területén 2013. szeptember 25-én éjszaka holtan találtak egy 36 éves budapesti nőt. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a sértett bűncselekmény áldozata lett. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Életvédelmi Osztálya emberölés bűntette elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.”
Az egykori rendőr-Schorbert Norbert-sejtelmes, ám sokatmondó “körülirása” a vélt elkövetőkről nem azt sugallja, hogy tisztességben felnevelt vagy megőszült, szorgos emberek gyilkolták le a MAGYAR fiatalasszonyt, és gyalázták meg holtában.
Bejegyzésében Norbi népes “etnikumhoz tartozó” kiccsaládról tesz emlitést, mint vélhető elkövetőkről. Ezzel világosan céloz Döbrögi “rejtett erőtartalékaira”-azaz a cigányokra! Mint vélt elkövetőkre.
Tekintettel Norbi informátorára-aki rendőr-igen nagy a valószinűsége, hogy valóban cigányok voltak az elkövetők. Ismét!
Csordába verődött kancigányok gyilkoltak aljas indokból!

A sajtó pedig? A sajtó tartja magát a “hivatalos politikai irányvonalhoz. Amit a rendőrség is szigorúan betart.
MÉG CSAK UTALNI SEM SZABAD AZ ELKÖVETŐK ETNIKUMÁRA!
“Ismeretlen tettes után nyomoznak”! Ez olyan elegáns megfogalmazás! A jelek mszerint pedig mindenki tudja kik voltak az elkövetők!-de Sintér sündőrsége nem!
Taglalhatnánk hosszan, hogy milyen ártalmas a politika és rendőrsége ezen álságos kommunikációja és eljárása. Hónapokon keresztül taglalhatnánk.
Teljesen fölösleges taglalni, mert már régóta tudja mindenki ebben az országban, hogy egy álságos, nemzetrontó politika szabaditotta el-rá Magyarországra azt a hatalmas problémát, amit a megfékezhetetlen cigánybűnözés jelent!

A politika és udvartartása-pártoktól függetlenül-most ismét hallgat az elkövetőkről.
Valószinűleg jó okból! A politika egy lőporos hordóra ültette Magyarországot, amelynek kanócát a cigányok folyton megpróbálják meggyújtani! Ez előbb-utóbb sikerülni is fog nekik!
Meglehet ez a gyilkosság lesz az a szikra, amely meggyújtja a kanócot!

Az utolsó pillanatokban vagyunk, hogy a hordón csak a cigányok és a politika ücsörögjön tovább! Élvezzék együtt a hatást ők!
http://balrad.wordpress.com/2013/09/30/szokere-vagytak-a-soroksari-gyilkos-kanciganyok-hat-elkaptak/

Cigány vérbosszú áldozata lett Kardos Krisztina?




Az áldozat férje lelőtt egy cigánybűnözőt a 90-es években. Mint ismert, Kardos Lajos rendőr volt korábban.

Rendőrségi forrásunk szerint a történet tömören: 15 éve Soroksáron, az Ócsai úti benzinkúton stricik között területi vita alakult ki. Kiérkezett a rendőrség és az intézkedés folyamán Kardos Lajos, Krisztina férje lelőtte az egyik bűnözőt - joggal, önvédelmi helyzetben.

A kisebbségi egyik családtagja pedig épp most szabadult. Ezzel a tettükkel torolták meg a tezsvír halálát.

Szerintünk nincs gond, ha végre van egy rendőr, aki le mer lőni egy cigánybűnözőt. Bár több ilyen lenne, talán akkor a fekete rasszisták sem lennének ilyen bátrak, nem hallanánk lemészárolt nyugdíjasokról, megfélemlített falvakról, lincselő hordákról, rabszolgatartó kisebbségiekről. S lenne tekintélye a fakabátoknak, hogy végre nem magyar autósokkal keménykednek, hanem erőszakos, közveszélyes bűnözőkkel.

Ez a vérbosszús mészárlás viszont azt mutatja, hogy az etnikai bűnözőknek áll a világ, bármit meg mernek tenni, mert kormányaink erőforrásnak, értéknek állítják be a deviáns közösségeket, s közpénzzel ösztönzik szaporodásra őket. Ez a borzalmas bűntény a cigánybűnözés egy minőségileg teljesen új formáját jelenti.

A rendőri tekintély pedig a nullával egyenlő. A bűnöző komolytalan paprikajancsiknak, az átlag magyar korruptnak és gyengének tartja őket, akiktől védelmet nem remélhet,

Mi azért reméljük az elkövetők nem készülhetnek hosszú életre a sitten sem. Főleg nem a rendőrségi fogdán.
Napravaló

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése