2013. szeptember 3., kedd

Tom Lantos Intézet és az ő konferenciája

Egy intézmény elnevezése nagyon világosan mutatja azt, hogy milyen elveket képvisel. Az elnevezés a márkajele. Ezért ismerkedjünk meg a Tom Lantosnak nevezett budapesti születésű cionista zsidó életrajzával, hogy minősíteni tudjuk a róla elnevezett intézetet.
Tom Lantos a közelmúlt egyik politikai szélhámosa volt. 1947-ben hagyta el az országot, majd Californiába került, ahol a zsidó többségű San Mateo választókerület cionista vezetése felfigyelt a gátlástalan, de politikai ambíciókkal rendelkező zsidóra. Megbízhatóságának az alapját a határtalan gyűlölete jelentette, mely minden nem zsidó ellen irányult. Támogatóinak köszönhetően szenátorrá választották, és ezzel a szélhámossága is egy magasabb szintre emelkedett. Sorozatos gazemberségek jellemezték munkáját, melyből kiemelkedik az úgynevezett "Nayirah-ügy", mely egy betanított hamis tanúval (aki soha nem járt az általa hazudott háborús bűncselekmény helyszínén) érzelmileg kiprovokálta a kuwaiti háborút. A másik magyar vonatkozású botránya a Magyar Gárda minden tagjának az USA-ból való kitiltásának javaslata, mely páratlan idiotizmusra vallott. Nem soroljuk tovább emberiség- és magyarellenes tetteit, mert ennyi is elég a jellemének bemutatására. Befejezésül még annyit, hogy feleségével, két lányával és 17 unokájával sikerült úgy megutáltatnia a zsidó vallást, hogy mind áttértek a kereszténységre.
Erről a "kiváló férfiúról" elnevezett magyarországi, de teljes mértékben cionista intézet október elején nemzetközi konferenciát tart "Zsidó élet és antiszemitizmus a mai Európában" címmel. Az államunk évi 50 millióval, és különböző alapítványok, magánszemélyek évi 100 millióval támogatott intézete hol is tarthatná máshol a konferenciát, mint az Országház felsőházi termében. Az egykori főurak termében. Érthető ez a rongyrázás, mert a magyarországi Tom Lantos Intézet az európai antiszemitizmus ellenes harc élére akar állni. Ilyen elnevezéssel. A Jobbik szakgárdáját kitiltották az Országházból, tomlantosék előtt pedig nyitva a díszterem. Napokig. Ez is egy üzenet a magyarságnak.
Úgy néz ki, hogy nem akarják ügyefogyottá és okafogyottá tenni a kisebbségek védelmét zászlójára tűző intézetüket, és ezért provokálni kell a társadalmat valamivel. A nyilvános köztéri szereplés már nem elég, mert csak közröhejt váltana ki a sok pojáca, viszont az antiszemitizmust csak fel kellene valahogy izzítani, ezért "nemzetközi konferenciát" rendeznek. Az ország házában. Attól nem kell tartanunk, hogy sok mindent fogunk ebből látni, már csak a megjelentek külsejére való tekintettel sem, de az garantálható, hogy még a vízcsapból is ez a téma folyik majd. Erősen kihangsúlyozva a különböző gyűlöletcsoportok tevékenységét.
A gyűlöletcsoportok azok a szerveződések, akiket ők gyűlölnek, Tom Lantos szellemisége szerint. Nyilvánvaló, hogy a gyűlölet megvan, a szerveződés is, tehát semmi gond, azok a gyűlöletcsoportok, akiket ők annak mondanak. Végül is azt gyűlölnek, akit akarnak. A gyűlöletük oka nyilvánvaló és szerintük jogos is: akik nem szeretik őket, azok megérdemlik a gyűlöletüket. Azok nem szeretik őket, akik nem adják át a helyüket, akik nem ismerik el felsőbbrendűségüket, de legfőképp azok, akik ellent mernek mondani.
Az USA cionállam gyengülésével egyre többen nem adják át a helyüket, és egyre többen mondanak ellent. Világviszonylatban. Hát ez már alapos ok egy konferenciázásra. Különösen ha a végén megállapodnának abban, hogy térden állva bocsánatot kérnek minden eddigi gazemberségükért, és erősen megfogadnák, hogy a jövőben rendes tagjai akarnak lenni az emberi közösségnek. Ha nem ez lesz a végeredmény, akkor konferenciázhatnak reggeltől estig, éveken keresztül, az ellentmondás üteme és ereje nőni fog. Aztán amikor túlnövi őket, le lehet húzni a rolót. Véglegesen.
Kassai Ferenc

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése