2013. szeptember 3., kedd

Danone-végjáték: Pocak hazudott


danonesteviaongol
Kibújt a szög a zsákból, avagy hasba lőtte magát a nemzetközi cukordíler. A Danone országos plakátkampánnyal ismeri be, hogy a szisztematikusan egészségesnek nevezett Activia joghurtcsaládjában igazából rengeteg egészségtelen finomított cukor van. Timinek elment a kedve az egésztől.
Mi már persze tudjuk, hogy saját korábbi joghurtjaihoz képest több lett benne a cukor, bár nem kizárt, hogy most tényleg egészségesebb lett:
Ma reggel futottam bele ebbe a plakátba az Apor Vilmos téren. Én csak annyit kérdeznék, hogy ezek szerint az eddig egészségesnek beállított Danone joghurt mégsem annyira egészséges, inkább csak finom(?). Mert ugye Szulák Andreától, Pocakig mindenkitől azt hallgattuk, milyen jó lesz, ha sok Danone Activiát eszünk. És ugye a VIP programban állítólag még le is fogyhatunk tőle. Erre kiderül, hogy a nyakunkig ér a cukor az eddigi joghurtban és most inkább vegyünk másik Danone terméket, mert rájöttek, hogy amit eddig mondtak, nem volt igaz és nem is annyira jó a sima Danone Activia?!
Hát eddig se nagyon, de ezek után kösz én inkább többet soha. De persze tegye fel a kezét, aki hitt nekik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése