2013. október 25., péntek

Kapzsiság: avagy miért gyógyíthatatlan a rák?

A rák rettenetesen sok embert öl meg minden egyes nap, akkor amikor egyáltalán nem kellene, hogy így legyen. Amerikai adatokat tudunk, 2013-ban 580.350 ember halt meg eddig rákban az USA-an, legalábbis az American Cancer Society szerint. Több milliárd dollárt szánnak minden évben a rákkutatásra, de a probléma egyáltalán nem megoldott.swayze1
És miért nem?- kérdezhetnénk. Sok esetben tudjuk mi okozza a rákot, vagy mi az, ami növeli kialakulásának kockázatát, de a világ még mindig nem látott egy univerzálisan “orvosilag elfogadott” gyógymódot.
Miért van az, hogy ebben a nagy tudományos léptekkel és fényes elmékkel teli korban nem vagyunk képesek megoldást találni? A válasz egyszerűen fogalmazva: azért, mert a rendszer annyira korrupt, hogy ezt nem teszi lehetővé.
A rák, bár tragikus és szívszorító betegség oly sok beteg, barát és családtag számára, nagy üzlet a Gyógyszeriparnak. Ezek a hatalmas vállalatok minden rákos esetből jelentősen kasszíroznak. Minél tovább tartanak valakit a rák-kezelő gyógyszerekkel, sugárzással és kemoterápiával életben, annál több pénzt tesznek zsebre. Ha valóban meggyógyítanák a betegséget, a nyereség egy jelentős részétől elesnének.
A Mindenható Gyógyszeripar újra és újra bebizonyítja, hogy a nyereség és nem a beteg a lényeg. Az “American Cancer Society” nagy gyógyszeripari cégek, mint pl az AstraZeneca több millió dolláros hozzájárulását fogadja el évről évre. Viszonzásul viszont az AstraZeneca befolyásol mindent, amit a az amerikai, rákkezelésre és kutatásra szakosodott szövetség tesz. Vegyük például a mellrákot. Minden “tudatos” kísérlet középpontjában szinte kizárólag a mammográfia áll, és nem szólnak egy szót sem a rákkeltő élelmiszerekről, a dezodorok alumínium tartalmáról, valamint az oltóanyagok hosszútávú hatásairól. Nem szólnak egy szót sem a mellrák természetes megelőzéséről, mert az túl olcsó eszköznek bizonyulna.
Amint arról Mercola beszámol:
“A tipikus rákbeteg 50,000 USD-t költ el miközben harcol a betegséggel, és nagy valószínűséggel bele is hal. A kemoterápiás gyógyszerek a legdrágábbak az összes orvosi kezelések közül a világon, sok közülük 3,000 és 7,000 USD közt mozog és csupán egy hónapra elegendő. “
Ez a hatalmas összeesküvés akkor kezdődött, amikor több mint egy évszázaddal ezelőtt a nemzetközi bankárok – akik a gyógyszeripar tulajdonosai egyben- átvették az irányítást az egészségügyi oktatási rendszer fölött. Aztán pedig pénzt adományoztak az Amerikai Orvosi Szövetségnek (amit az alternatív hírek területén “egészségügyi maffiának” neveznek) és ezek az iskolák cserébe azt oktatják amit ők akarnak.
A tudomány hihetetlen gyorsasággal tárja fel a természetes daganatellenes szerek tárházát, nagyon ígéretes eredményekkel. Azonban bármikor, amikor ezeket egy orvosi kongresszuson valaki megemlíti, nevetség tárgyává teszik, kutatási eredményeit pedig szőnyeg alá söprik. Az egészségügyi létesítmény ezeket a megoldásokat nem hajlandó tudomásul venni, pontosan azért, mert az az egészségügyi üzlet történelmének egyik legnagyobb öngólja lenne, egyik első számú bevételforrásukat lőnék ki vele.

Az eddig felfedezett természetes módszerekről, amelyekről már mi is hírt adtunk, az alábbi linkeken olvashatsz:
Nem a természet rendje, hogy rákban haljunk meg!
A rák elleni természetes harc négyesfogata (amygdalin vagy B17-vitamin, kurkuma, gyömbér, alkáli só) hatékonyabb mint a kemoterápia

Kurkuminnal a rák és sok más betegség ellen: a tudományos bizonyítékok egymás után látnak napvilágot

Az anyatej véd a rák ellen, megöli a rákos sejteket
A vadkender olaj meggyógyítja a rákot, de vajon miért nem tudja ezt senki?
Tanulmány: A rák terjedését több mint 40 növény-alapú komponens gátolja
A búzafű klorofillja bizonyítottan hatásos a rák elleni küzdelemben
A marihuána megállitja az agresszív rákfajták metasztázisát
Az ananász enzimje megöli a rákot anélkül, hogy megölné a rákost
A szőlőmag kivonat a leukémiás sejtek 76%-át megöli mindössze 24 óra alatt
5 rákölő élelmiszer

Natura Hírek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése