2013. október 14., hétfő

Kubatov, a lánya és a zsidó szerető

Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke, egyben fideszes parlamenti képviselő az utóbbi időkben egyre többet szerepel az újságok hasábjain. Na nem az áldozatos parlamenti munkásságáért, nem is a magyarok melletti kiállásáért, hanem éppen fordítva, a sajátjaival való szembefordulása miatt.
1
Eltökélt szándéka, hogy az FTC új stadionjában már egy új szurkoló tábort hozzon létre, a régiek kitiltásával – írja a Deres.tv.
Ismeretes, hogy Kubatovnak nincsen ínyére megdolgozni a több százezres, vagy milliós országgyűlési fizetéséért, ugyanis nem, hogy nem szólal fel az ország házában, de még nagyon nem is hajlandó tiszteletét tenni. Az így felszabadult idejét azonban másra lehet fordítani, például legújabban a ferencvárosi, azon belül is a főként hazafias nézeteket valló szurkolók terrorban tartására.
A listáiról hírhedtté vált politikusbűnöző legemlékezetesebb antimagyar cselekedetei közé tartozik, hogy háborút üzent azon szurkolóknak, akik meg mertek emlékezni egy kiírással egy idős magyar ember, a derék csendőr elhunytára. A rendőrség szerint azonban ez nem bűncselekmény, de úgy tűnik, a mi Gáborunk agyát teljesen ellepték a diktatórikus gondolatok, és magasról tesz rá, hogy történt bűn elkövetése vagy sem. A Fidesz embereként nyilván meg kell felelnie különböző külföldi tőkések akaratának, azonban olvasónk segítségével kiderítettük, hogy azért itt többről is szó lehet.
Gáborunk ugyanis nem csak politikailag kötődik a zsidósághoz, hanem már családi szálakkal is.
A Deres.tv úgy tudja, hogy Kubatovnak van egy lánya, Olívia, aki úgy döntött, hogy nem a magyar férfiak közül választ magának társat.
Kubatov Olívia (Facebook adatlap itt) ágyasa ugyanis egy Ben Jáfet (Facebook adatlap itt) nevű zsidó .
Legalábbis a közéleti portálon ilyen néven szerepel, eredeti családneve Sárai, a keresztnevéről nincsen tudomásunk.
benjafet_www.kepfeltoltes.hu_
Kezdjük most már kapisgálni, hogy a listás miért is állt ilyen intenzíven az “antiszemitizmus” elleni harc élére?
Hát mit szólna az ő drága pici lánya, ha apuka nem tiporta volna sárba Csatáry bácsi emlékét?
Vagy mit szólt volna a zsidó rokon, ha az após nem akarná “megtisztítani” a Ferencváros táborát az igazságot kimondóktól?
A zsidó szerető lapját nézegetve nem lepődünk meg semmin, a Kubatov családba talán hamarosan bekerülő Ben jó “népszokás” szerint üzleti iskolában folytatta tanulmányait. Jelenleg pedig a Nemzeti Innovációs Hivatal (korábbi nevén Országos Műszaki Fejlesztési Bizottság) kötelékében áll, mint feltaláló. És milyen érdekes, ez a hivatal október 3-án Izraeli-Magyar Innovációs Napot rendezett, amelyhez valószínűleg Olívia udvarlójának is lehetett vajmi köze.
A Deres.tv információi szerint Kubatov Gábor lánya tehát egy olyan “zsidó úriemberrel” készül összekötni az életét, aki a papához hasonlóan magasabb körökben mozgolódik. A szálak összefutnak, egy vasárnapi családi ebéden nem valószínű, hogy egy ligeti piknikezést tervezgetnének, annál valószínűbb, hogy a húsleves és a kacsacomb (esetleg maceszgombóc) elfogyasztása közben közösen dolgozzák ki a stratégiát.
Reméljük Kubatov elvtárs nem fogja rossz szájízzel olvasni a cikket, hiszen ő hozzá lehet már szokva más személyek adatainak birtoklásáról, más kezekbe történő szolgáltatásáról. A következő közös családi ebédhez pedig jó étvágyat kívánunk!
forrás: deres.tv

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése