2013. október 16., szerda

Megszabadulna a Jobbik "szélsőséges" híveitől

Jönnek a választások, ezzel pedig ki-ki hatványozott arányban vetkőzik ki önmagából, és süllyed bele a pártrendszer demokratikus elvárásainak fekáliájába. A kormánypárt parlamenti zsidónapot tart, a baloldal a kilátásban sem lévő koncon marakodik, többre tartott embereik közösségeiket elhagyva igyekszenek összegründolni új pártokat, és persze a Jobbik is hozza a formáját. Hithű híveik nem kis megrökönyödésére - bízva, hogy elég bégető birka marad még így is.
A Jobbiknak meg kell szabadulnia a tényleg szélsőségesektől... A Jobbik a cigányságért dolgozik... stb. Szemezgessünk a színvallással felérő nyilatkozatokból. Külön kommentekre úgy véljük, nincs szükség. "Azt mondják, hogy nácik vagyunk, antiszemiták vagyunk, rasszisták vagyunk. Ez nem igaz, kikérjük magunknak" "Úgy tudnunk csak küzdeni, hogy elmondjuk mindenhol, hogy nem vagyunk nácik, rasszisták." - Murányi Levente.
"Főleg a média nevezi a Jobbikot szélsőséges, szélsőjobboldali pártnak. Ugyan ilyen esetekben mindig pert indítunk, és egyre több pert meg is nyerünk, nehéz az ellenfeleink taktikája ellen küzdeni." "A szélsőséges eszméket hirdetők szerintem olyasmiket hirdetnek, amik öncélúak, más, becsületes emberek kárára szolgálnak. Mi ezt nem kívánjuk." "Nem az a dolgunk, hogy változtassunk a politikánkon, mert az nem szélsőséges, hanem azoktól kell megszabadulnunk, akik tényleg szélsőségesek." "Az ellenfeleink megpróbálnak minket szélsőségesnek beállítani, ezért azoknak, akik tényleg hajlanak a szélsőségekre, a Jobbik vonzó lesz. Pedig mi nem akarjuk ezeket a dolgokat felvállalni, nem értünk egyet azzal a tényleg szélsőséges réteggel, akik főleg különféle internetes oldalak körül szerveződnek." - Sneider Tamás (hajdani bőrfejű vezér!). Sneider szerint már elindult az a folyamat, hogy "kiszűrjük magunk közül azokat, akik nem közénk valók".
"Mi vagyunk az egyetlenek, akik felvállaljuk, hogy beszélünk a cigánybűnözésről, erre ránk aggatják a jelzőt, hogy cigányellenesek vagyunk. Holott ez nem igaz, ha a cigányságnak felelős vezetői lennének, akkor belátnák, hogy egyedül a Jobbik dolgozik értük" - Gyüre Csaba.
A Jobbik politikusainak a választásokig az az egyik legfontosabb feladatuk, hogy megváltoztassák azt az előítéletességet, amelyet politikai riválisai mesterségesen keltettek a Jobbikkal szemben - mondta néhány napja a párt elnöke, Vona Gábor egy kőszegi fórumon.
Tehát nem az elmúlt időkben (Szegedi-ügy, Szabó-biznisz, borsodi erősségek szétverése, gárdák mellőzése, utcákról, cigánysorokról való visszavonulás, stb.) elbizonytalanított hívek visszaszerzése, megerősítése a cél, hanem a korábbi retorikát komolyan vevőktől való megszabadulás.
Különösen gusztustalan ez a nyilatkozathalmaz a számtalanszor szembeköpött "szélsőséges" hívek legutóbbi állásfoglalása után.

Juhász Pál



A Jobbik szabadulni akar a náci kolonctól


Elege lett a Jobbiknak a párthoz kapcsolódó bélyegekből, nem akarják, hogy az emberek szélsőséges, náci, rasszista vagy antiszemita pártnak könyveljék el őket, mert nem tartják magukat annak. Rájöttek, hogy ha nem sikerül változtatni a Jobbikról kialakult képen, nem lesz több szavazójuk, ezért meg kell szabadulniuk a "tényleg szélsőséges" szimpatizánsoktól. A pártvezetők úgy vélik, valójában egyedül ők dolgoznak a cigányságért.
A Jobbik politikusainak a választásokig az az egyik legfontosabb feladatuk, hogy megváltoztassák azt az előítéletességet, amelyet politikai riválisai mesterségesen keltettek a Jobbikkal szemben - mondta néhány napja a párt elnöke, Vona Gábor egy kőszegi fórumon.
"Azt mondják, hogy nácik vagyunk, antiszemiták vagyunk, rasszisták vagyunk. Ez nem igaz, kikérjük magunknak" "Úgy tudnunk csak küzdeni, hogy elmondjuk mindenhol, hogy nem vagyunk nácik, rasszisták. Más eszközünk nincs, a média nem fog mellénk állni, mert ha az igazság kiderülne, biztos, hogy mindenki jobbikos lenne." - fogalmazott Murányi Levente, a párt alelnöke.
"Főleg a média nevezi a Jobbikot szélsőséges, szélsőjobboldali pártnak. Ugyan ilyen esetekben mindig pert indítunk, és egyre több pert meg is nyerünk, nehéz az ellenfeleink taktikája ellen küzdeni." "A szélsőséges eszméket hirdetők szerintem olyasmiket hirdetnek, amik öncélúak, más, becsületes emberek kárára szolgálnak. Mi ezt nem kívánjuk." "Nem az a dolgunk, hogy változtassunk a politikánkon, mert az nem szélsőséges, hanem azoktól kell megszabadulnunk, akik tényleg szélsőségesek." "Az ellenfeleink megpróbálnak minket szélsőségesnek beállítani, ezért azoknak, akik tényleg hajlanak a szélsőségekre, a Jobbik vonzó lesz. Pedig mi nem akarjuk ezeket a dolgokat felvállalni, nem értünk egyet azzal a tényleg szélsőséges réteggel, akik főleg különféle internetes oldalak körül szerveződnek." - nyilatkozott hasonlóan Sneider Tamás alelnök is. Sneider szerint már elindult az a folyamat, hogy "kiszűrjük magunk közül azokat, akik nem közénk valók".
"Nyilvánvaló hátrány, a növekedési lehetőségeink gátja, hogy a média szélsőséges jelzőket aggat ránk. A kutatásainkból jól látszik, hogy főleg ott van lemaradásunk, ahol a médiának nagy a hatása: vidéken, a falvakban erősen megnövekedett a Jobbik támogatottsága, míg a nagyobb, 20 ezer fő feletti városokban inkább stagnál. A kis településeken az emberek jobban beszélgetnek egymással, megosztják egymással a tapasztalataikat, míg a városokban inkább a médiára hallgatnak" - magyarázta Sneider.
"Mi vagyunk az egyetlenek, akik felvállaljuk, hogy beszélünk a cigánybűnözésről, erre ránk aggatják a jelzőt, hogy cigányellenesek vagyunk. Holott ez nem igaz, ha a cigányságnak felelős vezetői lennének, akkor belátnák, hogy egyedül a Jobbik dolgozik értük" - mondta Gyüre Csaba.
Véleményünk szerint a Jobbiknak nem a szélsőségesektől kell megszabadulni, hanem attól a mételytől ami a pártot vezeti! Nem kell kerülgetni a dolgokat meg mindenféle mázzal bekenni! Határozott válaszok kellenek az embereknek és az igazság képviselete! A párt a kezdetekkor azért tudott jó eredményeket elérni, mert a kisemberek még hittek benne, de sokan elkoptak mert csak ígéreteket kaptak meg a nagy üres semmit! Vona meg a többiek nyugodjanak meg mert a pártban és a közelében egyetlen igaz nemzeti szocialista, hungarista sincs, mert mindenki tesz a jobbikra egy nagy lapáttal!
A nagy "tisztulási" folyamat egyik nagy vesztese Zagyva György Gyula lehet, aki Vonáék szemében akkora "Náci" (a sok hülye között az egyik normális), hogy már jó előre közölték vele a 2014-es keretbe már nem fér bele! Reméljük ő ezt nem bánja mert 100 birka között az egy mindig elveszik!
A Jobbik szép lassan elvágja maga alatt a fát, csak ez a fa egyből megy a darálóba!

Balatonyi Csaba

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése