2013. október 16., szerda

Töviskesné Dsupin Judit: Halihó nagycsávók mi lesz „má”?

ELÉVÜLÉS ? MI FOG ITT ELÉVÜLNI ?
ELÖLJÁRÓBAN EGY KIS ARÁNYTALANSÁGRÓL HADD TEGYEK EMLÍTÉST.
A felmondásokat közokiratba foglaló közjegyzők száma a BAÉSZ statisztikája szerint, felmondott 1000 szerződés alapul vételével, húsz közjegyző.
Magyarországon az 502 ezer jelzálogtípusú szerződés közvetlen érintettjeinek száma a kétmillió főt mindenképpen elérheti .
2 000 000 : 20 = 100 000
Tehát százezer embert küld padlóra egy-egy közjegyző.
Nagyszerű.
Kérdem én : Hol vannak a férfiak?
Ha nem lehet jogi eszközzel megoldani a dolgokat, akkor itt nincs jogállam, mert a helyzet jogi úton megoldható.
A hülye is láthatja, hogy a közjegyzők vakon foglalják közokiratba az eléjük tolt, ellenőrizetlen hitelnyilvántartási számlán lévő kölcsöntartozást ,s ezt követően a végrehajtási eljárás beindul .
Már csak egy másik közjegyző kell, hogy ezt az okiratot felhasználja, miközben tudván tudja, hogy nem közhiteles a bele foglalt adat a kölcsöntartozásról, mert egy belső titkos technikai számáról készült.
Ha nincs jogállam, akkor mi van? Akkor mit bohóckodunk ?
Minek akarunk megfelelni ? Kinek akarunk megfelelni ?
Nem kéne inkább a saját családunknak megfelelni?
Követelnünk kell az elszámoltatást addig, amíg nem csúszunk ki az elévülési időből a bankok elszámoltathatósága tekintetében . Egyébiránt i’m sorry, bocsika, mi az, hogy elévülés a szerződéskötés időpontja miatt? Attól még, hogy szerződésbe volt foglalva a pénzkölcsön nyújtás, ami nem kötelező , ha nem Bank nyújtja a kölcsönt, tehát attól még, hogy van szerződés is, az ügylettel kapcsolatos minden egyes bizonylat rendbe kell, hogy legyen. És vannak bizonylatok, bizony ! Minden egyes hónapban. És minden egyes bizonylat egyazon jogügylethez kötődik, ugyanolyan módon történő kifosztásunkhoz köthetőek. Ezért aztán kérdem én, milyen elévülésről is van szó? Semmilyenről . Ha egyetlenegy áfás számlán , mondjuk egy húszmillió forintos áfás számlán nulla az áfa tartalom, miközben ez egy traktor számlája, és ennek 27 % az áfája, és volt hozzá szerződés is, megrendelve volt a traktor, a traktor számlája önmagában is vizsgálható . A felmondás maga a felmondást közvetlenül megelőző havi törlesztők elmaradása miatt történik. Hiszen az Adós befizetéseit a rendszer szigorú előírások, jogszabályok szerint számítják be az előírt követelésekbe . Persze a folyamat során mindvégig jogtalan követelések történtek, de a Bank által megállapított oka a felmondásnak nem más, mint a felmondást közvetlenül megelőző havi előírásokkal kapcsolatos elmaradások. Ezen elmaradások is a szerződésből eredeztethetőek . Úgyhogy nem kell a púder, nagyon sokára lesz az, hogy nem vizsgálható az ügylet, mert a legutoljára előírt havi törlesztő bekérése , majd az azzal kapcsolatos elmaradás miatti felmondás is vizsgálható öt évig, még ha a szerződéskötés húsz évvel ezelőtt is történt. A jó öreg Adóhatóság a legkisebb bevételű karosszéria lakatos számláit is előkotorhatja öt évig, akkor a legnagyobb bevételű hazai Bank számláit, bizonylatait nehogy már ne lehessen előszedni , ha a szerződés már akár több évtizedes. Az ügyvédek a bizonylatokkal nem nagyon törődnek,pedig a vállalkozók ezzel foghatók meg. Nem véletlenül boldogulnak jobban az emberek feketén. Nincs mit kiszámolni, nincs mire azt mondani, hogy az adó alapja ennyi. Ezért vannak a bankok igen előnyös helyzetben amiatt is, hogy a forintot hitelfolyósításként könyvelték le. A devizaösszeg kölcsön jogcímen történő követelése miatt így akármennyi is lenne a beszedett forint , mind adómentes, pedig az ügylet nem pénzkölcsön adás . De mégis, a csaló könyvelés miatt a többletként beszedett tőke is adómentes. Szóval ha valami bizonylat, annak a valóságot a törvények értelmében kell bizonyítania . Ez nincs így. De a kezünkben van minden bizonyíték.
Mert az ügylet nem feketén ment. Ez még annál is rosszabb. Az ügylet fehérnek mondottan ment feketén.
Ezért van az, hogy a közjegyző, a bíró, az ügyész , a kormány eljátszhatja a színvakot.
És mi mit akarunk eljátszani?
A saját halálunkat akarjuk látni élőként?
Az eddig még senkinek sem sikerült, de jó úton haladunk!
Ja , és a közjegyzők vannak kevesen, és nem mi .
Töviskesné Dsupin Judit


A közjegyző kamara oldalán megtaláltam a teljes listát, névvel, elérhetőséggel.
Ezek szerint nekik is érdemes lenne megköszönni. A listát megszűrve 316db közjegyző van, és 356db közjegyzőhelyettes. Itt elérhető:
http://www.mokk.hu/linkgyujto/lista_reszl.xls

Hogy Ők se maradjanak ki, eddig még nem vonták egyiket sem felelősségre a halmozottan okozott károk miatt: http://www.mbvk.hu/main/nevjegyzek.php

S ők sem különbek, együttesen maffia módszerekkel kényszerítő eszközökkel jogtalanul tevékenykednek. Van kivétel, de azt szokták mondani ha a fejétől büdöslik, akkor az elenyésző:

http://www.magyarugyvedikamara.hu/tart/index/80/1 http://www.ugyved.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése