2013. október 27., vasárnap

Zajlik a központosított megszállás emberek

Míg a birkák menetelnek az “Élő Isten”-ként elhíresült cionista helytartó miniszterelnök után, addig folyamatosan darálják befelé a jövőnket és naponta iktatják az újabb és újabb kiszolgáltatottságunkat, ellehetetlenítésünket, szétkergetésünket segítő törvényeket – persze a “szabadságharcolás” jegyében.
Miközben “megmentenek” minket a fehérgalléros – eddig és ezután is – kifosztók a maffiaköztársaság és Sintér elvtárs védelmező szárnyai alatt. NeszTEK.
11mentőöv- Nem furcsa, hogy az európai rendőr-akadémia Budapesten kap helyet?
És közben Tavares ágál ellene az EP-ben, nehogy már itt legyen, ahol sárba tiporják az emberi jogokat. Mi pedig a szabadságharc jegyében annál jobban akarjuk, me’ nehogy má’ az mondja meg. Jó kis színjáték, igaz, Te büszke magyar? És már kapjuk is nyakunkba az idegen katonákat, aztán nyisd ki szádat, majd megtudod.
- Nem furcsa, hogy annak lesz ingyenes a készpénz felvét, aki regisztrálja bankszámláját egy központi adatbázisban?  
Ejj, Rogán Tóni…
Idézek: “…havonta összesen 150 ezer forinthoz két részletben díjmentesen az a magánszemély juthat, aki nem bánja, ha bankszámlaszáma központi nyilvántartási rendszerbe kerül. Olyanba, aminek mibenléte még nem is igazán ismert. A javaslat szó szerint így fogalmaz: „annak nyilvántartására, hogy a fogyasztó tett-e (…) nyilatkozatot, illetve igényelte-e annak módosítását, 2014. december 31-ig központi nyilvántartási rendszert kell létrehozni, amelynek működésére vonatkozó részletes szabályokat külön törvény állapítja meg … A készpénzfelvételi kedvezményt először 2014. február 1-től lehet igénybe venni, amihez legkésőbb 2014. január 20-ig kell nyilatkozatot tenni.”  (VG.hu)
- Azok a rablók, akik eddig kifosztottak minket, most megmentenek.
Vagyis aki lopja a kertünkből az uborkát, most már kevesebbet fog belőle elvinni, különben nem lesz mit ennünk és akkor hogy termelünk újra? Jövőre nem lesz mit lopni…na. Maradsz rabigában.
Én biztos nem kérek majd ilyen mentő…izé..övet:
“Egy, a hírműsornak nyilatkozó szakember szerint létezik olyan megoldás, amellyel csökkenhetnek a törlesztőrészletek, és amivel a bankok sem kerülnek nehéz helyzetbe. (Ó, de sajnálom őket. A mintha-deviza adósok nem baj, hogy térdre kényszerültek, ugye?) Kézdi Zsolt, a Banki Hiteltanácsadók Egyesületének elnöke szerint ilyen lehet például a kamatok csökkentése, hiszen hosszú éveken keresztül a bankok folyamatosan emelték a kamatokat, és így jelentős bevételre tettek szert. “Másik lehetőség a kezelési költségek csökkentése. Korábban devizában számolták el a kezelési költségeket, ami árfolyam- veszteséget eredményezett, és növelte a törlesztőrészletet is. Ha ezt forintosítják, akkor az a törlesztés csökkenéséhez vezethet” – magyarázta Kézdi Zsolt.” (azenpenzem.hu)
És a lényeg!
11Margit hídA Margit-híd felújítása egy újabb Trianon sötét képzetét vetíti előre – hangzik a cikk címe. (http://mkh.valosag.net/index.php/temakoeroek/hatterhatalom/media-befolyasa/713-a-margit-hid-felujitasa-egy-ujabb-trianon-soetet-kepzetet-vetiti-elre)
A híd felújítása kapcsán olvastam ezt a cikket és eltettem magamnak. Akkor még nem láttam ilyen tisztán, hogy Trianon 2.0-át írjuk, és hogy a II. Világháború sem fejeződött be – Kubínyi Tamás nyári előadása alapján. De hogy ismét Kubínyi Tamást idézzem: „A birka magyar pedig megy utánuk, mert nem hiszi el, hogy idegen gondolkodású, idegen vérű magyargyűlölők előtt hajbókol, tőlük várja sorsa jobbra fordulását.”
“Ami kicsiben az van nagyban. Ezért hozták létre ezt a gusztustalan szimbólumot, hogy a Szent Korona szellemisége úgy meg legyen bilincselve, mint ahogy a hídon lévő másolata megvan. Ugyan erről szól a Korona alá beszúrt kard is. Az Igazság és Isten szabaddá tesz tőlük! Csak kérnetek kell, hogy megszabadítson az ilyen csoportoktól és személyektől örökre.”
Emberek! Nem tudom elmondani, milyen nyomasztó érzés az a tehetetlenség, ahogy ezt végig kell nézni és közben programozott agyú droidjaink legyintenek egyet – “áhh, bolond vagy!”
A családok életébe beköltözött egy új lakó is, a politika személyében és álnok módon vitát generál,  megoszt – bár rezsicsökkentést hozott. Azt sugallja, hogy ne hagyd magad, csak vitatkozz, győzni fogsz a másik akarata felett. Innen már csak egy lépés a válóper és a széthúzás, a többet nem költözik hozzám senki filozófiája, és az üzenet a gyereknek: „valósítsd meg önmagad és vedd el, ami jár neked!” És már el is veszett a múltunk és a jövőnk a következő generációval.
De sokunknak már nyitva a szeme, ám ez lassú folyamat.
Tény: jogfolytonosságot állított helyre a magyar nemzet I. Lipót korában, II. József után, 1791-ben, 1867-ben, 1920-ban. De 1944-ben ismét próbálkoztak az idegenek, a Margharete I. terv szerint bevonultak a náci tankok és… mindössze 69 éve nincs érvényben ősi alkotmányunk és széthordták mindenünket, amit egy ezredév után örökségül hagytak ránk eleink. Földkérdés kipipálva, láthatáron a víz kérdése.
Ismétlem: “Az Igazság és Isten szabaddá tesz tőlük! Csak kérnetek kell, hogy megszabadítson az ilyen csoportoktól és személyektől örökre.”
A megoldás tehát itt van a kezünkben. Egymás kezét millióan megfogva…. Ma még békésen, szervezetten rendezhető ez a kérdés?! Azonban minél később következik be a kritikus tömegnél a felismerés, annál fájdalmasabb lesz…és annál véresebb. Talán soha ennyire nem voltunk egymásra utalva emberek!!!
„A Jóisten azért engedi az ördög tobzódását a világban, mert csak így tudja felmérni, hogy mi lakozik az ember lelkében. Mert az ember isteni eredetű, ám a Földön összekeveredve a gonosz erőivel már csak lelkiismerete mélyén őrzi az elküldő parancsát. Akiben nem ébred fel a lelkiismeret, az megérdemli a sorsát…” (Kubínyi Tamás)
Ez a felvilágosult, méltóságukért kiálló emberek forradalma lesz!
A HAZA NEM ELADÓ!

Madaras János 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése