2014. január 29., szerda

Várjuk az igazság percét

Ne engedd, hogy megzavarjon az a világméretű lárma, ami most fog elkezdődni. El fog jönni egy nap, amikor minden hazugság összeomlik a saját súlya alatt, és ismét győz az igazság.”

/Joseph Goebbels (néhány órával a halála előtt)/
A „lárma” (lásd holokauszt) most nemzeteket gyötörni hívatott gyilkos csenddé változott. Vajon az Igazság perce tolódott ki vagy ez a hallgatásra ítélt hosszú perc (stílusosan 70 másodperc) a „vihar” előtti állapot tükre? A farkasszemet nézésé!
Úgy illik, hogy a holokauszt évében mi is megemlékezzünk erről az eseményről...mivel országunkban nincs szólásszabadság, üldözik és törvénnyel büntetik az igazság kimondását, ezért mások véleményéből szemezgetünk. Megkérdeztük az utca emberét, mit gondol a holokausztról. Nem mi mondtuk...
H. László:
Személy szerint semmiféle felelősséget nem érzek a hetven évvel ezelőtt történtekkel kapcsolatban, mert sem én sem semelyik felmenőm nem ölt meg egyetlen zsidót sem a vallása vagy etnikai hovatartozása miatt!
Nem érzem szükségét, hogy közpénzből bármiféle megemlékezést tartsanak a zsidóság 70 évvel ezelőtti deportálása kapcsán.
Megemlíteném, hogy a háborút elszenvedő országok emberveszteségének elenyésző hányadát teszik ki a zsidó vallású – identitású - rasszú(?) egyének.
A holokausztnak nevezett folyamatban deportált, illetve az ezek közül elhalálozott magyar állampolgárságú egyénekből eredő veszteség nem állítható szembe a trianoni békediktátum okozta területi és emberveszteséggel főleg nem írhatja azt felül!
Elutasítok minden olyan törekvést, amely a magyarság jelenlegi tagjainak bűnösségét és kárpótlási kötelezettségét próbálja bizonygatni a 70 évvel ezelőtti események kapcsán, tekintve hogy sem a megcsonkított, sem a történelmi Magyarország területén NEM MŰKÖDTEK HALÁLTÁBOROK még a holokauszt legnagyobb önjelölt szakértői szerint sem!
B. Tibor:
Több milió túlélő tombol akkor hányan voltak ott ahol nem kellet volna ott lenni ott is volt bölcsi mert többen jöttek vissza min az elhurcoltak.Nagy okos emberek statisztika kérdés? Hány embert hurcoltak el és mennyi jött vissza a különbség a fájó veszteség.
Sz. Zoltán:
Hát, ha jóvátehetetlen bűn, akkor ablakon kidobott pénz volt az a sok milliárd, amit a holo-túlélőknek eddig kifizettünk? És nem értek egyet azokkal, akiket hidegen hagy ez a holo-emlékezés.

Emlékezzünk együtt arra, amiről nincs is emlékünk, és ünnepeljük dallal, tánccal e jeles napot - mint ők Trianont - és a magyarázata az ünneplésnek ugyanaz lehet, amit ők annak idején az orrunk alá dörgöltek.
- előre kell nézni és nem a múltat síratni,
- népek, vallások összefogása
- legyen ez a zsidó összefogás ünnepe
Több hülye politikai lózung nem jut eszembe, de elég ennyi ok is a vidámságra és ünneplésre. Majd azokat az egyes személyeket, - akikről tudom, hogy elvitték, és a családunk barátai voltak - meggyászolom és gyújtok értük egy mécsest, amikor én jónak látom. De nehogy már a cionisták írják elő, hogy hogyan és mikor!
F. Irén:
Már Mohácsnál is miattuk vesztettünk (Fortunátus, a király zsidó kincstárnoka kirabolta kincstárat, nem volt élelem, rossz volt a sereg felszerelése). 1919-ben a vörös vircsaft vezérkara mind zsidó volt, egyetlen magyart vettek be, hogy legyen, aki szombaton aláírja a magyarok halálos ítéleteit. 1956-ig úgy jutottunk el, hogy a zsidó kormányunk porig alázta a magyart, a fél ország büntetőtáborban, börtönben, vagy akasztófán lógott. És mi kérjünk bocsánatot?? Aki nem ismeri a történelmet, az kérjen bocsánatot a szüleitől és a tanárától!
J. Lóránd:
Én inkább arra emlékeztem, hogy sajnos nem sikerült kipucolni a szemetet az országból és végre egy csak magyarok által lakott Magyarországot kialakítani. Itt maradt a sok gaz meg az őket támogató korcsok, napról napra sokasodnak és szívják a becsületes magyarok vérét. A magyarok nem magyarokat gyilkoltak, hanem azon zsidókat, cigányokat és komcsikat tüntették el, akik nem voltak hajlandók elhagyni az országot (bár erre lett volna bőven idejük, hiszen a törvényeket nem egyik napról a másikra hozták - úgy mint ma) és megpróbáltak tovább élősködni a nép hátán. Szükség, nagy szükség van végre egy hatalommal is bíró politikai erőre, amely végre befejezné az elkezdett takarítást.
P. Tamás:
Nem ártana Áder "úrnak" kicsit jobban tájékozódnia, és akkor nem írna ekkora baromságokat. A 600.000-es szám a régi területi viszonyokra vonatkozott, és ez volt akkoriban a zsidóság teljes létszáma Nagy-Magyarországon. Ha el is vittek mindenkit oda, és mindenki elpusztult, akkor hogyan maradhatott ennyi zsidó a háború után a jelenlegi kis területen, főleg úgy, hogy sokan nem is tértek vissza, hanem az Államokba, vagy más országokba emigráltak?

Tény, hogy vittek zsidókat a Budapesti gettóba, de szerintem sok Magyar, vagy Német katona, szívesebben lett volna ott, mint mondjuk a Don kanyar -40 fokos poklában, vagy Sztálingrád halálkatlanában. Azokhoz képest a gettó egy nyári tábor volt. Mindenkinek megvan a maga szenvedése. Ne kényszerítsék már a másikra a sajátjukét. Majd, ha akarok, megemlékezek róla, persze feltéve, ha látom ennek viszonzását. De amíg nem, addig, kuss, van.
F.Exner:
Aki embernek teremtődött ebben a naprendszerben,és ha fent akar maradni,akkor gondolkodni,és alkotni kell. A földgolyón a természet szeretete, és kímélete az élet fennmaradása. Akik ezt nem veszik tudomásul,azok vagy gonoszok, vagy a földi élet ellenségei. Miért van az,hogy a Cionisták semmi hasznosat sem csinálnak ezen a földön?. Csak rombolnak, pusztítanak, és minden további élési lehetőséget tönkretesznek.
Szerintem nagyon nagy a valószínűsége annak, hogy a világegyetem egy másik galaktika baktériumait egy úgynevezett UFO utazók dobták le a födlre, millió évekkel ezelőtt, és ebből alakult ki a csont, hús Cionista.
A legnagyobb probléma most az, hogy ezeket az óriás baktériumokat hogyan fékezzük meg szaporodásukban?.
Idézetek
„Ha valaki Európából bírálja Izraelt, akkor felhozzuk a
holokausztot, ha pedig ebben az országban (Amerikában) kritizálja
Izraelt, arra azt mondjuk, hogy antiszemita. És a szervezet erős, és
sok pénze van, a kapcsolat pedig az amerikai és az izraeli zsidó
intézmények között nagyon erős, ők pedig különösen erősek ebben az
országban, mint ahogy azt Ön is tudja. És hatalommal rendelkeznek, ami
rendben is van. Tehetséges emberek, hatalmuk és pénzük van, sajtójuk
és más eszközeik, és a hozzáállásuk ez: "Izrael az én országom, ha
igaza van, ha nincs". És nem állnak készen a kritikára. És nagyon
könnyű antiszemitizmussal vádolni az izraeli kormány egyes lépéseit
bírálókat, vagy felhozni a holokausztot és a zsidó emberek
szenvedéseit, mint ami igazol mindent, amit a palesztinokkal teszünk."
(Részlet a Sulamit Alomi volt izraeli oktatási miniszterrel 2012-ben
készült interjúból)
„Korábban az volt az antiszemita, aki gyűlölte a zsidókat, most az az antiszemita, akit a zsidók gyűlölnek.” (David Irving)
„Az Igazság szabaddá tesz!”
Benjamin Harrison Freedman (NY,1890-1984) kongresszusi beszéde
Utóirat
Az állítólag mindig csak védekező Izrael az alábbi esztendőkben indított háborúkat arab szomszédai, illetve a palesztinok ellen: 1948, 1956, 1967, 1978, 1982, 1996, 1987, 2000, 2008.

Az arabok egyetlen esetben kezdeményeztek háborút Izrael ellen: 1973-ban.

1982: Izrael megtámadja Libanont. Az agressziónak 20.000 polgári áldozata volt, ezen kívül 2000 palesztint vadállati kegyetlenséggel meggyilkoltak az Izraellel szövetséges libanoni milicisták a sabrai és sathilai menekülttáborokban. Több, mint egy tucat ENSZ-határozat ítélte el Izraelt 1982 nyarán az elkövetett súlyos jogsértések miatt. Következmények nélkül.

1996: Izrael szándékosan ágyúzta a libanoni Qánában található ENSZ-központot, ahol civilek sokasága keresett menedéket. A halálos áldozatok száma meghaladta a százat, akik között sok volt a nő és a gyermek. Az ENSZ vizsgálatot folytatott az ügyben, és megállapította, hogy a zsidó állam katonái szándékosan bombázták az épületet. Az USA ezt követően nem járult hozzá General Butros Butros Ghali ENSZ-főtitkár újjáválasztásához.

2006: Izrael ismét megtámadta északi szomszédját. Porig rombolta Dél-Libanont, és több mint 1300 polgári személy halt meg a bombázások következtében. A Vöröskereszt és az ENSZ lobogói alatt haladó konvojokat is lőttek, sokan ekkor veszítették életüket. Az agresszió utolsó három napja alatt 2 millió fürtös bombát szórtak le az izraeli gépek Libanon területén.

2000 szeptembere és 2006 áprilisa között 5144 palesztin (köztük 952 gyermek) halt meg az izraeli hadsereg akciói következtében. A sebesültek száma 57.100.

1920 és 2006 között, tehát 86 év alatt összesen 3173 izraeli vesztette életét ún. "terrorista akciók" következtében.

A mostani, 17 napos gázai vérengzés során mintegy 1300 palesztint gyilkoltak le a zsidó állam katonái. "
Zárszó
Ha ezek a cselekedetek "jóvátehetetlenek" - miért fizetünk jóvátételt?
Várhegyi Kálmán összeállítása

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése