2014. március 17., hétfő

A cionisták röhejes propagandája

Az elmúlt napokban érdekes cikkeket olvashatunk és hallhatunk a nyugati, vagy nyugati normákat alapul vevő liberális sajtóban. Krím kapcsán újra és újra előkerülnek a nyugati világ megdönthetetlennek hitt alapelvei, csak éppen más tálalásban. A nyugati médiaorgánumok szerkesztői erőlködve keresik a szavakat és a gondolatokat, hogy hogyan csináljanak egy törvényesen lebonyolított népszavazásból botrányt, gonosz törekvést, démoni cselszövést. Márpedig a népfelség elve a nyugati demokráciákban ugye elvileg szent dolog, a népakarat az, amire mindig hivatkoznak, és amiért mindig harcolnak - állítólag. Csak most épp a népakarat az, ami nem kér az atlantistákból, a cionfasiszta felforgatásból, az Európai Unióból, a nyugati katonai megszállásból, fosztogatásokból, erkölcstelenségből. 
Hídfő.net | Kilóg a pata
Hogyan merülhet fel valakiben is, hogy a népszavazás illegitim? Lehet-e egyáltalán egy népszavazás illegitim? Ezeket a kérdéseket fel kell tennünk, ha az amerikai vagy az európai nyilatkozatokat elemezzük. Az ő gondolkodásuk szerint nem lehetne, de még a demokratikus színjátékukat és a szokásos álszentségüket is felülírja a vágy, hogy egy újabb országot rabolhassanak ki, kisajátíthassanak újabb piacokat, és még valameddig megőrizhessék gazdagságukat és jólétüket. Ezt valahogy meg kell ám indokolni, nem mondhatják azt mindenkinek, hogy rablás és mészárlás a céljuk, mint a líbiai vagy szír területeken.
Érdekes, a népszavazásokkal sosincs baj, ha atlantista és cionfasiszta érdekeket szolgál, - de nem csak a népszavazással, hanem a bombázásokkal és a katonákkal, hadianyaggal és pénzzel nyugatról segített fegyveres lázadásokkal sincs, azok megfelelnek szerintük a demokratikus normáknak.
A csúcs az volt, amikor a cionfasiszta terroristáktól egy gázvezetéket és egy elosztóközpontot kellett megvédenie fegyveres erőknek. Amikor szóba került, hogy esetleg orosz katonák voltak a védők, mindjárt megpróbálták a terroristákat jóknak, a terroristaelleneseket rossznak bélyegezni. Mennyire gonoszok is ezek az oroszok, megakadályozták a gázvezetékek felrobbantását! Tiszta nevetséges.
Tamási AttilaUkrajna fokozza a gázvezetékek fegyveres védelmét


Az ukrán Belügyminisztérium közleménye szerint a Nemzeti Gárda és a Biztonsági Szolgálat országszerte fokozza a gázvezetékek őrizetét. Vasárnap ugyanis Dimitrij Jaros, a Jobboldai Szektor nevű terrorista szervezet vezetője felszólította a mozgalom tagjait, hogy készüljenek fel az országon áthaladó gázvezeték-hálózat elleni szabotázsakciókra.

Hídfő.net |Dimitrij JarosDimitrij Jaros

Jaros fenyegetése szerint ha a kelet ukrajnai megyék csatlakoznak Oroszországhoz és emiatt bevonulnak az orosz csapatok, a Jobboldali Szektor robbantásos merényleteket fog végrehajtani véletlenszerű helyeken a gázvezetékek mentén, hogy ezzel megfosszák az orosz költségvetést a földgáz értékesítéséből származó bevételektől. Ami nevetséges, hiszen a gázvezetékek biztonságáért az ukrán állam a felelős, Ukrajnának fizetnie kell az országba juttatott gázért, akár a tározókba megy, akár szabadon engedik a pusztában.
A Jobboldali Szektor tipikus esete annak, hogy a szélsőjobboldalt gyakran idegen hatalmak használják fel saját érdekeik érvényesítésére, a nemzeti mozgalmak sokszor hasznos idiótaként vesznek részt a folyamatokban. A Jobboldali Szektor - tudtukon kívül - feltehetőleg amiatt kell végrehajtson merényleteket, mert ha Európa gázellátásában hosszú távon is zavarok állnak be, a közvélemény számára jóval megalapozottabb lenne egy NATO beavatkozás Ukrajnában.
Dmitrij Jaros retorikai szinten ezt nagyon jól el tudja adni függetlenségi harcként, miközben nyilvánvaló, hogy Ukrajna más forrásból nem tud megfizethető áron gázhoz és olajhoz jutni. Vagyis nincsenek hosszú távú terveik az ország energetikai szükségleteinek fedezésére, rövid távon egyszerű felforgatást végeznek anélkül, hogy ezzel tisztában lennének.
A Nemzeti Gárda és a nemzetbiztonságiak fellépése esetén azonban könnyen szembekerülhet egymással a Jobboldali Szektor és az ukrán karhatalom, ami felgyorsítja az illegitim kijevi kormány bukását. Ez a fellépés szükségszerű, hiszen a kijevi zsidó kormány nem tudja a stabilitás zálogaként megjeleníteni magát, ha képtelen megvédeni az ország infrastruktúráját. Az egész puccs történetbe bele van kódolva a vereség. Itt már orosz közbeavatkozásra sincs szükség ahhoz, hogy egy év múlva ilyenkor az ukrán lakosság szabad akaratából csatlakozzon az Eurázsiai Unióhoz.

http://www.hidfo.net/2014/03/17/ukrajna-fokozza-gazvezetekek-fegyveres-vedelmet

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése