2014. március 17., hétfő

Felforgató videó a választások előtt

Cion bölcsei nem pihennek! Magyar fiatalokat, pontosabban 25 év alattiakat megcélzó kisfilmet tettek közzé a legnépszerűbb videómegosztón. Ebbe aztán beleadtak mindent, ami erkölcsromboló, beteg és züllött. Összeszedtek néhány agymosott barmot, akiket láthatunk és hallhatunk. Kozmopolita véglények ők a javából, az eltorzult világ mintapéldányai. Korcs és tudat nélküli vágóhídi barmok, akiket csak az anyagi világ éltet. A demokrácia fékevesztett tombolásában létrejött egy hulladék típus, akik komoly romboló hatást fejtenek ki. Nem adhatnak mást, mint bűzös énjük, szodómia világát, a sátán üzenetét. Ezek a senkiháziak az ukrajnai eseményekhez hasonló hangulatkeltés előfutárai. Nem mások csak kellékek, az ördög színpadán játszódó beteges orgia statisztái. Láthatjuk, hogy mindent megtesznek a fiatal generációk megsemmisítésének érdekében.


Aljas provokációjuk pedig egyértelmű és célzott támadás az egészséges, rendpárti életszemlélet ellen. A videó címe is sokat sejtet. "Te se szavazz 25 alatt!". Tekintettel, hogy ebben a korosztályban az MSZP meg a baloldali hazaárulók nem rúgnak labdába, nem csodáljuk, hogy a hazai vakolók kirukkoltak egy ilyen videóval, ahova összeszedték az összes antimagyar férget, hogy "iránymutatásukkal" megpróbálják befolyásolni ezt a korosztályt, eltántorítani a részvételtől. Mert hiszen kinek ne lenne szimpatikus egy enyhén bekábítószerezett, gyanúsan etnikum, ahogy arról beszél, hogy nem érdekli se a művészet, se a kultúra, mindezt -hatásfokozásként- valami erősen romkocsmára emlékeztető lebujban.
Nem lehetünk közömbösek.
Balassa Viktor
Cionisták a magyar parlamentben?


Az LMP nevű képződmény gőzerővel kampányol országszerte a konchoz jutás érdekében. Ez a szabadkőműves / cionista bűnpárt sajnos elég nagy támogatottságot élvez, hogy a választások után bekerüljenek a magyar parlamentbe. Hiszen jelenlétük már így is komoly nemzetbiztonsági kockázatot jelent. Aljas és uszító hangvételüket pedig nem kell részletezni. Nemrég írtunk arról, hogy enyhébb büntetést szeretnének kiharcolni a gyermekgyilkosoknak, kedvelik a könnyű drogokat, népszerűsíteni szeretnék a homoszexualitást.
Hídfő.net | Cionisták a magyar parlamentben?- Aztán hogy van a Gyuri, Andriskám?
- A Soros Gyuri? Jól, köszöni szépen. Most fektet be a magyar politikába.
Nem érdekli őket a gazdanép sorsa. Ezért hajszolják bele gyermekeinket ebbe az erkölcstelenségbe, a tébolyba, amit ők gerjesztenek. Egyetlen feladatuk van: kiteljesíteni az erkölcstelenséget és szétzúzni a fiatalok lelkét. Akár a dögvész, ragály és folyondár, úgy fertőz a biszexuális Schiffer András vezette párt. Minden józanul gondolkodó, tisztességes magyar ember elítéli a felforgatással megbízott, külföldről pénzelt, cionista LMP-t. Semmiféle pozícióhoz nem lehet engedni őket! Az irányukba kifejtett legkisebb együttműködés vagy akár tolerancia egyértelmű hazaárulás.
Ez pedig az öngyilkossággal egyenértékű.
Dunai István

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése