2014. március 7., péntek

Amerika még több pénzt ad a cionistáknak etnikai tisztogatásra

Az amerikai törvényhozás megszavazott egy határozatot, ami "stratégiai partnernek" nevezi Izraelt és bejelenti a Washington által nyújtott katonai támogatás kiterjesztését Izrael számára. A cionista képviselők hatalmas egyetértéssel, 410 szavazattal az 1 ellen szavazták meg a "katonai együttműködés" kiterjesztését, melynek értelmében az USA még több fegyvert és haditechnikát szállít Izraelnek. Emellett a korábbinál is több pénzt adnak a "Vaskupola" nevű izraeli rakétavédelmi rendszer támogatására.
Izrael ezelőtt is évente több milliárd dollárt kapott az amerikai adófizetők pénzéből. Miközben Amerika hivatalosan elítéli a "faji diszkriminációt", a 2007-ben aláírt megállapodás szerint tíz év alatt további 30 milliárd dollárt ölnek a Közel-Kelet egyetlen, határozott fajpolitikát folytató kormányának támogatására. Az izraeli kormány évtizedek óta folytat etnikai tisztogatást a megszállt palesztin területeken, miközben a nyugati "demokráciák" félrenéznek és hatalmas pénzösszegekkel támogatják a népirtást.
Ezt támogatják a nyugati kormányok: zölddel jelölve a palesztinok lakta, fehérrel a zsidók lakta területek, (1946.tól 2000-ig).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése