2014. március 7., péntek

Jacenyuk elszólta magát - "további" katonai segítség a NATO-tól

Ukrajna illegitim miniszterelnöke nyílt felhívást intézett a NATO vezetői tanácsához, hogy tartsanak találkozót Kijevben az országban kialakult helyzet kapcsán. Arszenij Jacenyuk Brüsszelbe utazott, ahol a NATO főtitkárával és uniós tisztviselőkkel beszélt, onnan tette közzé ezt a felhívást is.
Jacenyuk lassan többet van Brüsszelben mint Kijevben, mert Brüsszelben kapja az utasításokat, Kijevbe csak végrehajtónak megy. Miután aláírta az uniós hitelt, az IMF hitelt, és az amerikaiak hiteldiktátumát, megkezdte az ukrán nép kisemmizését a "megszorító intézkedésekkel", most pedig olyan kijelentéseket tesz, hogy "Ukrajnának fokozni kell a NATO-val való együttműködést".
Jacenyuk, az Unió zsidó helytartója.
Jacenyuk "felkérte" a NATO-t "további katonai segítség nyújtására", hogy "az ország védelmét megerősíthessék". Érdekes ez a kijelentés. Jacenyuknak milyen korábbi együttműködése volt a NATO-val? Hacsak nem arra gondol, hogy a NATO mesterlövészeket, kiképzőket, szervezőket és pénzt biztosított az ő hatalomba juttatásához, - mert más katonai együttműködésre legfeljebb Moszkvával kapcsolatban hivatkozhat.
"Kibújt a szög a zsákból." Az Ukrajnában felkapaszkodott "ellenzéket" a NATO juttatta hatalomra, abból a célból, hogy kormánypozícióból előkészítsék Ukrajna bekebelezését a NATO számára.
A cionzsidó Jacenyuk egyszerű funkcionárius. Aláírta az uniós hitel és az IMF hitel szerződéseit, majd mind az unió, mind az IMF diktátumait kérdés nélkül teljesíti. Az amerikai hitelnek azért nem szivárogtak ki a feltételei, mert nem voltak feltételei. Jacenyuk a szolgálataiért cserébe kapja a hitelt, a szolgálatai alatt pedig azt kell érteni, hogy funkcionáriusként részt vett a NATO számára nemkívánatos ukrán kormány eltávolításában, majd a NATO-megállapodások aláírásában is.
A NATO a felelős az ukrán kormány megdöntéséért, a rengeteg halottért, a kaotikus közállapotokért Ukrajnában. Nem Jacenyuk hívta be a NATO-t Ukrajnába - hanem a NATO saját emberével hívatta be magát az országba. Ami nagy különbség.

http://www.hidfo.net/2014/03/07/jacenyuk-elszolta-magat-tovabbi-katonai-segitseg-nato-tol




Az ukrán Jobb Szektor követeli az illegális kormánytól a fegyverraktárak megnyitását


Dimitrij Jaros, a Jobb szektor cionfasiszta vezetője szerint "...a konzervatív megközelítések nem teszik lehetővé a rend helyreállítását az országban, és nem szüntetik meg az antimajdan tiltakozásokat Ukrajna keleti és déli régióiban." Emiatt a Jobb szektor követeli a fegyverraktárak megnyitását. Jaros továbbá kijelentette, hogy a csapatai részt fognak venni Ukrajna területi egységének a szavatolásában. Jaros eljátszotta már a hitelét azzal, hogy az atlantista zsidókkal együttműködve tört a hatalomra, amiből aztán az lett, hogy a cionisták minden kulcspozíciót elfoglaltak a radikális "jobboldaliak" támogatásával és közreműködésével.
Hídfő.net |Dimitrij JarosDimitrij Jaros.
Eközben nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki Jaros ellen, miután az interneten szólított fel terrorakciókra Oroszország és az orosz nép ellen. Távollétében emeltek vádat ellene -jelentette ki az orosz Szövetségi Nyomozó Bizottság szóvivője, Vlagyimir Markin. A cionistabarát nacionalista vezető felhívást tett közzé internetes lapján, ebben Doku Umarovot, a csecsenföld első számú terroristáját kéri az ukrán akciók támogatására, továbbá szélsőséges műveletekre biztatja Oroszország ellen. Jaros megvezette az ukrán embereket, kollaborált a Moszad és egyéb felforgató csoportokkal, a jelenlegi Ukrajna területén. Elárulta saját népét. Büntetése ezért megérdemelt és példás kell legyen.

http://www.hidfo.net/2014/03/07/az-ukran-jobb-szektor-koveteli-az-illegalis-kormanytol-fegyverraktarak-megnyitasat


Menekülnek az emberek Kárpátaljáról… – Kelet-Ukrajnába


Ungvári informátorunk arról tájékoztatott, hogy Kárpátalja lakosságának a hangulata egyre idegesebb!
Bár a kárpátaljai térség eddig igyekezett magát távol tartani a Majdantól, ám az államcsíny hatásait már nem tudja kikerülni.
Informátorunk azt a hihetetlennek tűnő értesülést is megosztotta velünk, hogy már 4 napra előre elfogyott, – minden Kárpátaljáról Kijevbe és Harkovba közlekedő vonatra szóló jegy!
Ez pedig azt jelenti, hogy sok kárpátaljai család elköltözik az oroszok által többségében lakott keleti országrészbe, mert rettegnek a várható szociális válságtól! Ungvári informátorunk rokonságának egy része pl. a Krimben, Szimferopolban él – és ő is a távozás gondolatát fontolgatja. Állítás szerint; majdnem teljes mértékben lekötötték a környék teherautó kapacitását.




Ukrajna kivéreztetői nem nyugszanak – Felhívás a harkovi anyáknak


Az alábbi felhívás jutott el hozzánk ukrajnai barátainktól:
“FIGYELEM!
Lehet, hogy holnap-március 8-án szombaton, – meg kell védenünk Harkovot. Információink szerint a Nemzetközi Nőnapra aljas provokációt szerveznek a kijevi hatalombitorlók.
Már kedden a gyermekklinika környékén felbukkantak idegen toborzók és 1000 Hrivnyát ajánlgattak a kisgyermekes anyáknak, hogy éltessék az EU-t, és demonstráljanak szombaton az orosz “beavatkozás” ellen.
ANYÁK!
Vigyázzatok gyermekeitekre a szombati rendezvényen! Hiszen Ti és gyermekeitek jelentitek a boldog és békés Ukrajnát!”
A figyelmeztető felhívást pedig az alábbi plakáttal illusztrálták:
Anyák! Vigyázzatok gyermekeitekre!
A kijevi latorhatalom nem nyugszik! Hiába minden leleplezés a Majdan orvgyilkosairól, hiába minden leleplezés Ukrajna cionista felforgatásáról - a banditák nem nyugszanak! Elszánták magukat arra, hogy kikényszerítsék Oroszország katonai fellépését.
Információink szerint Moszkva, – ha rákényszerítik, – keményen fellép Kelet és Délkelet-Ukrajna orosz ajkú lakosainak védelmében.
Abba viszont belesántul a mohó zsidó horda!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése