2014. március 20., csütörtök

“Hosszú kések éjszakájára” készül a vérgőzös zsidó hordavezér!


Az alkoholista, drogos, és elmebeteg zsidó Jaros elektronikus levelezéséből került tegnap napvilágra egy részlet. Nem is akármilyen részlet.
4
1
2
3
A cionfasiszták által felbérelt és kitartott véreskezű bandita-a kijevi Amerika és Nyugatbarát puccsista horda-rettegett gonosztevője készülődik. Amint az a levelezésből kiderül, Donyeckbe készülődik egy kis oroszgyilkolászásra. Szeretne ott megrendezni egy jó kis vérfürdőt az oroszok között. Egészen kiváló segitőtársra is lelt elképzeléseihez. Ez a beteglelkületű hóhér egy Halil-Ibrahim nevű muszlim féreggel tárgyalja ki a készülődést a donyecki vérengzésre. Jaros egy olyan muzulmánnal tárgyal, aki vélhetőleg közeli kapcsolatban áll Doku Umarov csecsen banditavezérrel. Csak erre gondolhatunk, hiszen Jaros ezt irja az ő Halil-Ibrahimjának: “Mondd meg Umarovnak: mégegyszer óriási köszönetem a gyors segitségért.” (Fegyverállátmányt kér a bandita Jaros Umarovtól, ezen a Halilon keresztül) Tájékoztatja az iszlamista terroristát, hogy Donyeckben már felkészült az ő bandája az oroszok legyilkolására. (Elsősorban a helyi adminisztráció tagjainak likvidálására készül Jaros hordája, a Jobb Szektor! Egyfajta ukrán “hosszú kések éjszakáját” akarja megrendezni.
Ám az internetre tegnap kikerült levelezésrészlet riadóztatta a donyeckieket. VÁRJÁK JAROST!
(http://www.euromaidanu.net/archives/312)

A donyecki régióban helyi lakosok és kozákok blokád alá vontak fegyverraktárakat.
Az Artyemovszkij terület Paraszkovjevka falu sóbányáját a helyi lakosok és kozákok foglalták el. A Volodarszko bánya raktáraiban a hadsereg fegyvereit tárolják.
A falu bejáratánál az úton létesitettek ellenőrzőpontot, ahová telepitettek konyhát, sátrat, és ellátták magukat gumiabroncsokkal.
Őrködünk itt mindannyian-helybéliek és máshonnan érkezettek-mert attól tartunk, hogy a raktárakban tárolt fegyvereket a Jobb Szektor, vagy a Nemzeti Gárda kezére akarják juttatni, amiket aztán Donbass lakosai ellen forditanának.
Nem is értjük, hogy miért vannak felfegyverkezve?! Nincs háború, hazánk nem harcol senkivel. Kiktől akarják magukat védeni?
Nézzük a televiziót, és látjuk-halljuk a szélsőségesek fenyegetőzéseit. Igérik hogy jönnek minket leöldösni.
Jobb helyen vannak itt a fegyverek, ez számunkra biztonságosabb-magyarázta a kozákok képviselője Viktor Beszpalov.
(http://odnarodyna.com.ua)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése