2014. március 20., csütörtök

Oroszország Hangja: az USA a nyílt katonai betörést készíti elő Európában

Éveken át hangoztattuk azon meglátásunkat, miszerint a NATO hadműveletei Oroszország módszeres bekerítését szolgálják, és a nyugatiak végső célja Oroszország természeti kincseinek megszerzése. Az orosz katonai vezetés mindezeket eddig is tényként kezelte, mostanra azonban a politikai vezetés is nyíltan beszél róla.
A kijevi helytartókormány bejelentette, hogy Ukrajna kilép a Független Államok Közösségéből. Az ország (megmaradt része) mostantól hivatalosan is a nyugattól függ. Emellett felszólították az ENSZ-t, hogy nyilvánítsák demilitarizált zónává a Krím-félszigetet.
Tekintve, hogy a Krím-félsziget már az Oroszországi Föderáció része, a kijevi bábkormány ezzel azt jelentette be, hogy demilitarizált zónává akarja nyilvánítani Oroszország egy részét. Mivel emellett a NATO-hoz és az Európai Unióhoz csatlakozás szándékát is bejelentették, ez egy újabb nyílt háborús provokáció, ami nem maradhat válasz nélkül. Ilyen demilitarizált zónák a mai napig léteznek Koszovó és Szerbia közt, Észak- és Dél-Korea közt, valamint az Izrael körüli területeken. Mindegyik ilyen zóna létrehozása a NATO nyílt terjeszkedését előzte meg.
Vlagyimir Putyin orosz elnök tegnap a közgyűléshez szólva a korábbiaknál élesebb megfogalmazásban volt kénytelen beszélni a NATO jelentette a katonai fenyegetésről. "A nyugati országok átlépték a határvonalat, amit nem lett volna szabad [...] Mennyire el kellett veszteniük politikai érzéküket és mértéket, hogy ne lássák előre lépéseik minden következményét. Oroszország egy olyan határvonalhoz ért, amelytől már nem hátrálhat”.
Putyin nyilatkozata egyértelművé teszi, hogy innen nincs visszaút, a háború elkerülhetetlen. Az államfő még a jelenlegi helyzetben is törekszik a helyzet diplomatikus kezelésére, de Oroszország Hangja a szankciók kapcsán ennél egyértelműben fogalmazott: "Mint kiderült, Oroszországot nem lehet megfélemlíteni gazdaságilag, mert Európa ezt még inkább megszenvedné. Következésképp, a nyílt katonai betörés feltételeit készítik elő." Az Oroszország hangja emellett azt is bejelentette, hogy az amerikaiak azért telepítenek újabb rakétarendszert, valamint nukleáris fegyvereket Európába, mert az Egyesült Államok háborúra készül Oroszország ellen.
Moszkvának a NATO agresszív terjeszkedése miatt fel kell készülnie egy újabb honvédő háborúra. Ennél nagyobb felelősség van azonban Közép- és Kelet-Európa országain. Nem hagyhatjuk, hogy a nyugat eszközként használja fel hazánkat a dekadencia terjesztésére. Magyarországra csak az elmúlt napokban több mint 500 egységből álló holland páncélos haderő érkezett egy nemzetközi hadgyakorlatra hivatkozva. Ez azonban csak egy kis része a NATO folyamatban lévő átcsoportosításainak. A nyugati haderő mozgásba lendült és hazánkat egyszerű logisztikai eszközként használva vonulnak át rajtunk a legkülönbözőbb nyugati haditechnikák. Ez Ukrajna nyílt katonai megszállását készíti elő és az Oroszország ellen készülő nagy hadműveletet.
Egy ilyen helyzetben hazánk politikai elitjének kötelessége, hogy végrehajtsa a kiugrást az észak-atlanti katonai szövetségből. Ha a NATO fenyegeti hazánkat és nincs más lehetőség, akkor Moszkvához kell fordulni segítségért a nyugati agresszióval szemben. Belorusszia példája is mutatja, hogy Moszkva erős szövetséges mind a nyugati felforgatással mind pedig a NATO katonai fenyegetésével szemben. Az Európában függetlenedő országok (Skócia, Katalónia, Velencei Köztársaság) mind a NATO-ból kilépés mellett döntöttek, és nem szabad hagynunk, hogy ebben az újabb nagy háborúban hazánknak a politikai elit árulásából kifolyólag ismét az utolsó csatlós szerepe jusson.
Putyin nyilatkozatai afelé mutatnak, hogy a háború elkerülhetetlen. Mi azt mondjuk, a háború elkerülhető. Ha Közép- és Kelet-Európa országai, a balti államok és az Európai Unióból függetlenedő országok mind felismerik az újabb világégés fenyegető közelségét és nem működnek együtt a nyugati imperializmus kiszolgálóival, a nyugat nem rendelkezik akkora erővel, hogy ennyi kiszakadó területet, függetlenedő országot mind megszállva tartson és emellett még Oroszország ellen is háborút vívjon. A felelősség a politikusoké, a pártoké, a civil szervezeteké, akik fel kell ismerjék, hogy se a magyarságnak, se Európa más népeinek nem érdeke egy újabb nagy háború.
Molnár István




Az orosz külügyminisztérium megtiltotta McCain szenátornak a beutazást


Kilenc másik amerikai állampolgár között szerepel McCain(Káin) szenátor neve is az orosz külügyminisztérium honlapján, ami tájékoztatást ad arról, hogy jelenleg kik esnek beutazási tilalom alá.
Hídfő.net | Az orosz külügyminisztérium megtiltotta McCain szenátornak a beutazást
Alulról a második McCain.
Az aktuális lista:
1. Caroline Atkinson - Az Amerikai Nemzetbiztonság (NSA) kirendelt asszisztense az USA elnöke mellé
2. Daniel Pfeiffer - az USA elnökének asszisztense
3. Benjamin Rhodes - az USA elnökének asszisztense
4. Harry Reid - a szenátusi többség vezetője az Amerikai Kongresszusban
5. John Boehner - az Kongresszusi Képviselőház szószólója
6. Robert Menendez - a Szenátus Külügyi Bizottságának elnöke
7. Mary Landrieu - szenátor
8. John McCain - szenátor
9. Daniel Coates - szenátor

John McCainról már írtunk eleget, röviden elég róla tudni, hogy ahol ő felbukkan, ott a demokrácia nevében hamarosan megkezdődik a terrorizmus és a felforgatás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése