2014. március 25., kedd

Megkezdődött a jobboldal felszámolása Ukrajnában

Március 25.-ére virradó éjszaka Rivnében holtan találták Olekszandr Muzicskot, a Jobboldali Szektor helyi vezetőjét. Muzicsko a szervezet nyugat-ukrajnai koordinátora volt, valamint korábban harcolt már a csecsen háborúban is felforgatóként. Saját bevallása szerint a zsidók és oroszok ellen harcol minden fronton. Muzicsko emiatt a nyugati érdekek kiszolgálójává vált, most pedig, hogy részt vett a kijevi zsidó kormány hatalomra segítésében, "valakik" eltették láb alól. A korábbi vezető testén lőtt sebek, a ruháit pedig szétszaggatták - a gyilkosok meg akartak győződni róla, hogy nem hord golyóálló mellényt, majd szíven lőtték.
Alig egy héttel azután, hogy az illegitim ukrán kormány aláírta az Európai Unióval a társulási szerződés politikai részét a terrorizmus elleni harcról, máris elkezdődött a "terrorizmus elleni harc". Ukrajnában megkezdődött a hasznos-idióták eltávolítása. A hatalomra juttatott zsidók elkezdték eltenni láb alól a mindinkább útban lévő "szélsőjobboldali" vezetőket, akik csak az utcai harcokra és felforgató tevékenységre kellettek nekik.
Az eset tanulságos a hazai jobboldali erőknek is. A nyugat szövetsége addig tart csak, amíg eszközként használhatnak valakit saját céljaik elérésére. Ha ezeket a célokat végrehajtották, az eszközöket is kidobják. Különösen, ha valaki szervezőként-koordinátorként túl sok mindenről tudott.
Emlékeztetőként: Rivnében február 20.-án az "ukrán fegyveres ellenzék" elfoglalta a rivnei atomerőművet. Máig nem tisztázott, hogy a terrorista akcióban milyen alakulatok, szervezetek vettek részt. Muzicsko a Jobboldali Szektor nyugat-ukrajnai szervezőjeként nagy valószínűséggel mindent tudott a szervezet rivnei tevékenységéről. Emellett Muzicsko volt az egyik azok közül, akik az új kijevi kormány parancsára nem voltak hajlandók letenni a fegyvert. Azt utolsó pillanatban ugyanis rádöbbentek, hogy abba az átmeneti kormányba, amiért ők harcot vívtak, kizárólag zsidókat ültettek be.

http://www.hidfo.net/2014/03/25/megkezdodott-jobboldal-felszamolasa-ukrajnaban



Az ukrán titkosszolgálat gyilkolta meg a Jobboldali Szektor térségi vezetőjét


Az ukrán Jobboldali Szektor bosszút esküdött nyugat-ukrajnai vezetőjük, Olekszandr Muzicsko haláláért, akinek a halálával kapcsolatos hírek továbbra is ellentmondásos információkat tartalmaznak. Előzetes hírek szerint Muzicskot holtan találták és orgyilkosok végeztek vele. A Jobboldali Szektor tagjainak elmondása szerint azonban rendőrök végeztek rajtaütést és a hatóságok gyilkolták meg.
Később az ukrán hírszerzés egy volt tisztje nyilatkozott a médiának, aki elmondta, hogy az ukrán titkosszolgálat művelete volt Muzicsko meggyilkolása, melynek célja egyedül a jobboldali vezető kiiktatása volt. Muzicskot három, Ak 47-esekkel felfegyverezett testőr védte a célterületen, őket rendőrök élve fogták el a rajtaütés során. A Jobboldali Szektor tagjai szerint Muzicsko ellen nem volt folyamatban semmilyen eljárás, nem idézték be sehova, a rajtaütés előzmények nélkül történt. A szervezet tagjai szerint Muzicsko nem fogadta el a kijevi "kormányt", emiatt a művelet célja kifejezetten a jobboldali vezető kiiktatása volt.
Muzicsko korábban aktívan részt vett a kijevi forradalom szervezésében, de a nyugat által kijelölt zsidó vezetők hatalomra kerülését nem fogadta el. A Youtube fájlmegosztóra is több videoüzenete felkerült, amiben a hatalomra jutott zsidók elleni fegyveres harcra szólított fel. Muzicsko később az illegitim kijevi kormány rendeletére nem tette le a fegyvert, és a szervezet tagjait is erre utasította. Ekkor a helyi képviselőket fenyegette meg, akik Muzicsko elmondása szerint szintén zsidók.
A Jobboldali Szektor tagjai elmondása alapján ennek ellenére nem volt érvényben eljárás a nyugat-ukrajnai vezető ellen, a rajtaütés előzetes idézés hiányában történt. Mindez alátámasztja, hogy a nyugat egyszerű eszközként használta fel a szélsőjobboldalt Ukrajnában, amit most, hogy a nyugat által kijelölt zsidó vezetők hatalomra kerültek, állami fellépéssel és titkosszolgálati eszközökkel fognak felszámolni.
A Jobboldali Szektor bosszúval fenyegette meg a nyugat helytartója által kinevezett belügyminisztert. Mostanra a szervezet tagjai is rájöhettek, hogy hatalmas hiba volt a nyugatiakkal lepaktálni - gyakorlatilag az antiszemita jobboldal játszotta a zsidók kezére Ukrajnát. Most pedig számolhatnak vele, hogy antiszemitizmusra hivatkozva, az EU-val frissen aláírt "terrorizmus elleni együttműködés" jegyében vezetőiket sorban kivégzi az általuk hatalomra juttatott átmeneti kormány.

http://www.hidfo.net/2014/03/25/az-ukran-titkosszolgalat-gyilkolta-meg-jobboldali-szektor-tersegi-vezetojet


Nincs többé forradalmi biznisz – Az ukrán terrorista vezért utolérte saját végzete


1. Visszaszállt fejére az erőszak…

Muzicsko, ragadványnevén; Szasa Belij, (Fehér Szása), sok ukrán és orosz ‘kedvence’, – a nyugatiak által ultranacionalistának és radikálisnak nevezett, – ám valójában a nyíltan neonáci elveket valló ‘Jobb Szektor’ egyik meghatározó funkcionáriusa volt.
A nyugati érdekek kiszolgálása közben előszeretettel alkalmazott terrorista módszereket, – miközben azért a saját jól felfogott érdekeiről sem feledkezett meg.
Most azonban az általa előnyben részesített nyers erőszak, a saját fejére ütött vissza. Az első hírek arról szóltak, hogy Muzicskót keddre virradóra két lövéssel szó szerint kivégezték, a nyugat-ukrajnai Rivnében.
Két gépkocsi elvágta a férfi autójának útját, kiszállították Muzicskót, majd a támadók saját autójukba tuszkolták a terroristát. – Kezét hátrabilincselték, majd kétszer szíven lőtték és egy elhagyatott helyen kidobták az autóból. – Más információk szerint, nem szíven, hanem fejbe lőtték.
A későbbi információk szerint; Muzicsko egy rendőrségi akció közben közben vesztette életét. Az Ukrán belügyminisztérium letartóztatási parancsot adott ki ellene, – banditizmus miatt.
Azám, csakhogy egy fegyveres bűnözőt elfogni, letartóztatni, aki többedmagával kalasnyikovokat hord, – nem olyan egyszerű. – Ezért a jelentések szerint, – tűzharc alakult ki Muzicsko és a rendőrök között, mely során a terrorista az életét vesztette. – De van, aki úgy tudja, hogy először megsebesült, elfogták, majd szíven lőtték.
Arzen Avakov, az ukrán belügyminiszter később azt nyilatkozta; Muzicsko nem hazafi volt, hanem egyszerűen bandita. “Azok, akik cégeket és birtokokat vesznek ostrom alá, azokat úgy hívják, hogy banditák”.
Jaros, a ‘Jobb Szektor’ teljhatalmú vezetője, Muzicsko cimborája, aki maga is hasonszőrű terrorista, – az ukrán belügyminiszter lemondását követeli, s bosszút esküdött.

2. A hírhedt ‘Jobb Szektor’

BelwM9RCcAALeHL
Alexandr Muzicsko, (Szasa Belij – Fehér Szása), a Dimitrij Jaros által vezetett ‘Jobb Szektor’ nyugat-ukrajnai “koordinátora” volt.
A törvényes és legális választásokon uralomra jutott Viktor Janukovics elnöknek és kormányának fegyveres puccsal való megbuktatásában a cionfasiszta ‘Jobb szektor’ banditái aktív szerepet vállaltak. Ugyanakkor a testvérüknek nevezték a ‘Kék sisakos’ majdani harci egységek zsidó parancsnokait, – kik az IDF (Israel Defense Force) – Izraeli Védelmi Erők veteránjai voltak, – s képezték ki az erőszakos utcai harcra a majdanista civileket.
A ‘Jobb Szektor’ tagjai hírhedtek lettek a keménységükről és kegyetlenségükről, s több rendőr (berkutos) halála is szárad a lelkükön. Első számú vezetőjük Dimitrij Jaros; akiről többször írtunk mi is, – legutóbb akkor, mikor bejelentette; “Felrobbantja azokat a gázvezetékeket Ukrajnában, melyek orosz gázt szállítanak az Európai Unió tagállamaiba.”
A ‘Jobb Szektor’ ezelőtt nem sokkal terrorista fehívást is közzé tett, – melyben gerilla és szabotázs csoportokat kívántak létrehozni Oroszország területén, – ártatlan orosz civilek, asszonyok és gyermekek estek volna áldozatul a ‘Jobb Szektor’ oroszországi terrorakcióinak. Ugyanígy kérte a ‘Jobb Szektor’ nemrégen Doku Umarov csecsen hadurat, akit egyesek Oroszország Bin-Ladenjének is neveznek, – hogy a Jobb Szektorral szövetségben fokozza terrorista tevékenységét Oroszország ellen. – Ezért, mivel a Jobb Szektor első számú vezetője Jaros, nyilvánosan szólított fel terror- és szélsőséges cselekmények elkövetésére, – az Orosz Szövetségi Nyomozó Hivatal nemzetközi elfogató parancsot adott ki ellene, – mint elvetemült terrorista vezér ellen.

3. Így terrorizálta a civileket

Nos, ennek a mindenki számára veszélyes terrorista bandának volt a nyugat-ukrajnai, (galíciai) koordinátorra, helyi vezetője, Muzicsko, aki ellen szintén távollétében eljárás indult Oroszországban; – nemzetközi körözést adtak ki ellene is; gengszterizmus, terrorizmus, tömeggyilkosság és háborús bűnök vádjával, melyeket a Csecsenföldi Háborúban követett el. A vád szerint több mint húsz orosz katonát ölt meg az Észak-Kaukázusban.

Ilyen embert szabadított rá Ukrajna népére a Nyugat. Adott kezébe fegyvert és hatalmat.

Amellyel persze azonnal vissza is élt, s nemrégiben a botrányos jelenetei miatt került az internetes portálok vezető híreibe. Előszeretettel terrorizálta felfegyverezve az ukrán civileket, akik féltek tőle, mint a tűztől.
Egyszer fegyverrel, terepszínű ruhában jelent meg és tartott szónoklatot (“lógni fogtok, mint a kutyák”), – a rivnei megyei önkormányzat elnökségének ülésén, máskor pedig pedig terrorizált, megvert, s halálosan fenyegetett hivatalnokokat és egy rivnei ügyészt is, kifogásolván munkáját.

4. Háborús bűnös

ykdd564
Muzicsko, az általa vezetett ukrán neonáci egységével együtt, (‘Ukrán Nemzeti Önvédelem – (UNA-UNSO’), – kisebb nagyobb megszakításokkal, – részt vett az első és a második Csecsenföldi Háborúban, 1994 és 2000 között. A csecsen hadúr Shamil Basayev és a szaudi Hattab terrorista kötelékeiben harcoltak Oroszország ellen.
Ezekben a harcokban elfogott orosz katonákat, – legalább húszat, – Muzicsko és bandája, megkínzott és megölt. Háborús bűntetteiket egészen a csecsen háborúk befejeztéig, a 2000-es évig folytatták.
Muzicsko büszke volt arra, – hogy a csecsen terroristák elismerően szóltak gaztetteiről, szívesen hangoztatta, hogy a csecsenek 3 nem csecsent tartottak nagyra, ezek közül az egyik ő volt.

5. Köztörvényes gengszter

Közben persze a időszakos ukrajnai tartózkodásai alatt sem tétlenkedett. ’95-ben verekedésbe keveredett egy kávézóban, a bíróság utána súlyos testi sértéssel vádolta. ’97-ben felgyújtott egy kijevi szórakoztató központot, – bár ezt nem tudták rábizonyítani, s a bíróság ennek hiányában fölmentette.
A csecsen háború után, már csak Ukrajnában ‘dolgozott’. – 2003 januárjában több erőszakos bűncselekmény elkövetéséért a Rivnei Városi bíróság, 3 és fél év börtönbüntetésre ítélte.
2007-ben egy rivnei öntödében lett biztonsági főnök, amely beosztását arra használta föl, hogy szó szerint erőszakos hatalomátvétellel a saját tulajdonába vegye a vállalatot.

6. Forradalmi biznisz: Zsarolás, fosztogatás

Az Ukrán ‘forradalomban’ és a ‘Jobb Szektor’ galíciai koordinátoraként megszerzett pozícióit is a zsarolásra és a fosztogatásra használta fel. Így kell védelmi pénzt szedni a forradalom ürügyén.
news_20140305031314_563A rovnoi milícia ezredesétől Alexander Semenyuktól 10 ezer dollárt kért és kapott. Majd heti 2 ezer dollárt követelt tőle, – úgymond a ‘Jobb Szektor’ fejlesztésére. Klasszikus védelmi üzlet volt ez mindkettőjük számára, – mert amikor Semenyuk munkájával elégedetlen Rovno régió képviselői a lemondását követelték, – Muzicsko azzal fenyegetőzött, hogy eltöreti a képviselők lábait.
2014. február 24-én, a rovnoi régió rendőrségi központjában, a forradalom nevében lefoglalta egy Nissan Terrano rendőrségi terepjáró kulcsait, – majd egyszerűen elhajtott az autóval. Amikor a rendőrök reklamáltak, csak ennyit mondott: “Szüksége van rá a forradalomnak!”
Ugyanakkor ez a ‘forradalmi csoport’ ellátogatott a helyi közlekedési hatóság vezetőjéhez, Zhupanyukhoz, s elébe tette a lemondó levelét, – vagy pedig fizessen 10 ezer dollárt. – Cserébe megígérte, hogy nem megy a házába, és nem fogja zavarni többé.
25-én még két autót foglaltak le az egyik helyi vállalat menedzsmentjétől. Érvelésük: “Szüksége van rájuk a forradalomnak”.
Február 26-án Muzicsko 700 ezer (!) dollárt kért – és kapott, – a Rovno kerületi államigazgatási hivatal egyik vezetőjétől, Vaszilij Karpenchuktól, azért, hogy békén hagyja. Megjegyezzük: Vajon mennyi vaj lehetett Karpenchuk füle mögött, hogy ezt egy bandita meg tudta vele csinálni? – Így fosztja ki az egyik hiéna a másikat.
Ezek után a rovnoi (rivnei) régióban a “Jobb Szektor” pontosabban Muzicsko átvette az ellenőrzést a ‘Berkut’ egységei fölött, – (akik ott maradtak, már régen nem képviseltek semmiféle harcértéket), – és a parancsnokuknak, Dmitrij Lazarevnek azontúl maga Muzicsko adta személyesen az utasításokat. Ezek után a ‘Jobb Szektor’ használta a rendőrség teljes infrastruktúráját, – irodát, garázst és egyéb felszereléseket. – Így kerekedik nyíltan a törvényes rendőrség fölé, egy bűnöző társaság.

7. Putyin életére is tört volna a bandita

Március 12-én értesült az orosz sajtó arról, hogy Alexander Muzicsko elrendelte emberei között; “Meg kell ölni Putyint!”
MuzicskoEnnek érdekében gyűjtést kezdeményezett Ukrajna ‘hazafiai’ között, – s remélte, hogy hamar összejön 10-12 millió dollár, – mely a jutalma lesz annak, aki meggyilkolja az orosz elnököt. – Elképzelhetőnek tartjuk, hogy a hatalmukat féltő, maffiába szerveződő ukrán oligarchák csak összeadták volna ezt a pénzt. – Ám, ha kitudódik, hogy melyikük is adott volna bele, nem sok jót jósolunk neki.
***
Ceterum censeo: A terrorista módszerek, előbb-utóbb visszaütnek azokra is, akik alkalmazzák ezt. De azok sem menekülnek, akik maguk ugyan nem terroristák, de elfogadják ezeket az eljárásokat. – A visszalendülő inga nem válogat a kicsi és a nagy bűn között.
Az ukrán terrorista vezért is utolérte saját végzete. Visszaszállt fejére az erőszak.
Szabad Riport / Garbolczy János
Felhasznált források: MTI, Unian.ua, - Euronews,Russian News,Nevnov.ru, – SzRTI archivum

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése