2014. május 29., csütörtök

AZ UKRAJNAI SZABADSÁG ÉS DEMOKRÁCIA EGY ÚJABB ARCA

(Bajnai & Co. különös figyelmébe):
Már régóta keringtek hírek arról, hogy a puccsisták - pardon, a szabadságát és demokráciát kivívó, boldog ukrán nép - hazájában olyan förtelmes dolgok történnek, amikről utoljára Koszovóból (az is a jugoszláv zsarnokság alól felszabadult boldog és szabad demokrácia) hallhattunk.
Igen-igen, arról a bizonyosról van szó ...
Még a győztes puccs után történt, hogy a diadalittas fegyveresek - egyik első intézkedésükként - megszállták Kijev halottasházát, majd krematóriumát. Megszállták - és többé kívülállókat nem engedtek oda. Sokan furcsállták a dolgot: mi okuk lehetett erre, hiszen a harcok véget értek.
A környéken lakók egy idő után arra figyeltek föl, hogy a halottasház forgalma rendkívül megnőtt (még egyszer: a tömeges utcai összecsapások már megszűntek). Teherautók hosszú sora érkezik - és távozik is. Voltak akik látták, hogy nagyon sok hevenyészve összetákolt koporsót rakodnak le, vagy föl. Megnőtt a krematórium forgalma is: éjjel-nappal ment a nagyüzem. Azok szerint, akik ott laknak, legalább háromszorosára nőtt a forgalom az összecsapások előtti időhöz képest.
Kijevben is nagy számban tűntek el emberek. De emlékezhetünk azokra a képekre (a magyar tévék is bemutatták), amikor a harkovi megyeházát a junta fegyveresei - külföldi zsoldosok segítségével - elfoglalták. 70 ténylegesen fegyvertelen népfelkelőt fogtak el az épületben, akiket hátrakötött kezekkel fektettek le az épület előtti térre. Azután elvitték őket - a hírek szerint Kijevbe. Aggódó hozzátartozóik azóta sem tudnak róluk semmit. Mint annak a 63 népfelkelőnek a további sorsa sem ismert, akiket áprilisban, a titkosszolgálat mariupoli épületének sikertelen ostromakor fogtak el.
Megjelentek viszont titokban készült képek a halottasházból. Amelyeken holttestek láthatók - jellegzetes vágásokkal a testükön. Igen, igen - szervek kivételéről van szó! Az akaratlan donorok egyike-másika még élt a förtelmes műtétkor.
Újabb - immár konkrét tények most kerültek napvilágra a rettenetes businessről. Kramatorszk város környékén, azon a dombon, ahol a város tévé átjátszó állomása van, és amelyet a junta fegyveresei már hetekkel ezelőtt visszafoglaltak - városi népfelkelők az éj leple alatt felderítésbe mentek. És szörnyű leletet találtak: 180 fölmetszett hasú holttestet: egyikből-másikból a szükséges szervek már ki voltak operálva. Majd a város környéki temetőben a felderítők további 300 ugyanilyen holttestre találtak. Hozzá kell tenni: az áldozatok mind a junta fegyveresei voltak. Akik elestek a harcokban - illetve súlyosan sebesültek voltak, de nekik sem irgalmaztak saját "bajtársaik".
A környéken lakók már régóta felfigyeltek mentőautók megnövekedett forgalmára. Volt, aki látta, hogy a városi kórházban rendkívül sok a sebész - ÉS SOK KÖZÖTTÜK KÜLFÖLDI. Akik esetenként indokolatlan vizsgálatokra vittek el súlyos sebesülteket ...
A KOSZOVÓI SZERBEK UTÁN MOST, ÍME, AZ UKRÁNOK IS CSATLAKOZTAK AZ ÖNKÉNTELEN SZERVDONOROKHOZ.
És még csodálkoznak: miért van olyan sok halott a junta katonái között ...

http://mkh.valosag.net/index.php/temakoeroek/hatterhatalom/politikai-hirek/3195-az-ukrajnai-szabadsag-es-demokracia-egy-ujabb-arca

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése