2014. május 29., csütörtök

Zúgolódás Kijevben!

A Turcsinov-Porosenko-Jacenyjuk hiénatrió ma rendesen kapta a pofonokat!
Nem volt elég, hogy délelőtt Szlavjanszknál lefejezték a dicstelen fasiszta rablóhorda vezérkarát-Kijevben is kellemetlen malőr esett meg
A Verhovna Rada előtt váratlanul több ezer ember gyűlt össze “spontán” módon, és követelték a Dél-Délkelet-Ukrajna területén zajló “antiterrorista” műveletek azonnali leállitását, és szidták a még regnáló és a hamarosan helyére lépni kivánó új oligarcha hatalmat.
A Majdan óta viszonylag csendes Kijevben egészen váratlanul érte a nyugatbérenc hatalmat ez a megmozdulás. Hirtelen rá kellett döbbenniük a zsidrákhorda vezéreinek, hogy vagy a dezinformációra és elhallgatásra alapozott kommunikációs blokád összeomlása, vagy pedig az egyre gyarapodó “Értesitések” miatt az eddig birkatürelműnek tartott NÉP hirtelen rádöbbent az igazságra: Ukrajnában igenis polgárháború dúl!
És a NÉP a Rada elé vonult. A dicstelen bagázs nem kis ijedelmére!
A hir beszerkesztésekor-magyar idő szerint délután fél négykor-a demonstráció még tart!
Vologya arról tájékoztatta telefonon a Bal-Rad-ot, hogy hirek szerint holnap is tüntetni akarnak a kijeviek.
A mellékelt videon azért látható a szép számban lobogtatott vörös zászló! Amit a demonstrálók lengetnek.
A kijevi belügyminisztérium előtt is már tegnap óta tartanak a tiltakozások. Avakov odújánál olyan transzparensek is fölbukkanntak, hogy börtönben a helye!
bm1bm2bm3
A Majdanon elkövetett orgyilkosságokat is a főrendőrre verik immár, mert nem hisznek a mainstreamnak és a hivatalos kommunikációnak.
bm4bm5
Ugyanakkor a Kelet-Délkelet-Ukrajna területén dúló harcok és atrocitások leállitását és kivizsgálását, valamint az odesszai mészárlás körülményeinek igaz feltárását, valamint a felelősök megnevezését és felelősségre vonását követelték.
bm6bm7
Egy biztos: a kijevi hatalom bármit is cselekszik-VERESÉGET SZENVEDETT!

http://balrad.wordpress.com/2014/05/29/zugolodas-kijevben-videoval/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése