2014. május 29., csütörtök

Atlantista kádereket neveznek ki a harmadik Orbán-kormányba

Összeállt a harmadik Orbán-kormány - a kormányfõ megküldte a javaslatokat az egyes minisztériumok élére kinevezett személyeket illetõen. Az új kormányban marad a régi felállás, nyugati egyetemeken végzett, feltehetõleg beszervezett személyeket helyeztek kulcspozícióba. Semjén Zsolt tárca nélküli miniszter lesz, Pintér Sándor belügyminiszter marad. Balog Zoltán emberi erõforrások minisztere, Fazekas Sándor földmûvelésügyi miniszter lesz. Hende Csaba Honvédelmi miniszter, Trócsányi László igazságügyi miniszter, Navracsics Tibor külgazdasági és külügyminiszter, Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter, Lázár János pedig miniszterelnökséget vezetõ miniszter lesz.
Balog Zoltán 1993-95 közt a bonni egyetemen tanult, ami Németország egyik elit egyeteme. Fazekas Sándor a Soros György pénzén alapított Fidesznek már 1989-ben tagja volt. Hende Csaba szintén a Soros-alapítvány által támogatott Magyar Demokrata Fórum tagja volt már 1988-tól. Trócsányi László szintén radikális atlantista, 2005 és 2008 között a lyoni Jean Moulin Egyetem vendégprofesszora volt, az Európai Unió akkori alkotmányát magyar nyelvre fordította, azt megelõzõen pedig a Szegedi Tudományegyetem Európa-tanulmányok Központjának igazgatójaként építette a magyar diákok európai identitását. Navracsics Tibor 1996-1997-ben a Brightoni Egyetemen tanult.

Orbán Viktor; Soros Foundation, oxfordi tanulmányok - magyar miniszterelnök

Csupa nyugati elkötelezettségû ember, akik már a kezdetektõl valamelyik atlantista tömörülésben mûködtek és a nyugati érdeket képviselik Magyarországon. Miközben a média azzal van elfoglalva, hogy az ellenzéknek milyen orosz kapcsolatai vannak, a kulcspozíciókba csupa olyan ember került, akik Magyarország leépítésében, kiárusításában közvetlenül vagy közvetetten részt vettek, miután nyugati tanulmányaikat elvégezték. A nyugaton képzett "szakértõk" olyan mértékû túlsúlyban vannak hazánkban, hogy a média nem foglalkozik a vezetõ politikusok nyugati kötõdésével és - feltehetõleg - beszervezettségével, mert az utóbbi 25 évben teljesen természetessé vált, hogy olyan politikai erõ, aminek a vezetõit nem nyugati egyetemen képezték ki, nem juthat a hatalom közelébe.

http://www.hidfo.net/2014/05/29/atlantista-kadereket-neveznek-ki-harmadik-orban-kormanyba

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése