2011. november 28., hétfő

Az Egyesült Államok atomfegyvereket használt Irak és Afganisztán ellen

Az Egyesült Államok taktikai atomfegyvereket használt az Irak és Afganisztán elleni katonai hadjárataiban, egy közép-keleti szakértő PressTV-nek adott információi szerint.
"Taktikai atomfegyvereket használtak, legalább egyet Irakban, és néhányat Afganisztánban - a Tora Bora hegységben " - mondta Peter Eyre, közép-kelettel foglalkozó szakértő. Eyre rámutatott, hogy Afganisztán Tora Bora hegyeire dobott atombomba olyan erős volt, hogy azonnal egy földrengést hozott létre azon a területen. Folytatva az elemző elmondta, hogy az, hogy az Egyesült Államok hadserege ilyen pusztító fegyvereket használ, súlyos megsértése a Genfi Egyezménynek, szentesítve az Egyesült Államok elnökei által; így bíróság elé lehetne őket állítani háborús bűnök vádjával.
"Amerikában a legfelső katonai parancsnok az elnök" mondta Eyre, hozzátéve, hogy az elnöké az utolsó szó, ha ilyen fegyverek használata szóba kerül. Az Egyesült Államok az első állam a világon, ami kifejlesztette a nukleáris fegyvereket és az egyetlen, amelyik használja.
Ezreket öltek meg 1945 augusztusában, amikor az Egyesült Államok bombázói ledobták az atombombákat Hirosimára és Nagaszakira Japán területén.
Az Egyesült Államok 2001-ben megszállta Afganisztánt azzal az ürüggyel, hogy a Tálib uralmat meg kell dönteni, azt állítva, hogy katonáik visszautasították Oszama Bin Laden kiadását.
Az Egyesült Államok Irakot 2003-ban szintén megszállta, azzal az ürüggyel, hogy meg akarja semmisíteni Szaddam Husszein állítólagos tömegpusztító fegyvereit.
Sok civilt öltek meg ezekben a háborúkban, főleg nőket és gyerekeket.
Az Egyesült Államok által vezetett háború civil és katonai áldozatai egyaránt rekordmagasságúak, és ez a háború vált a leghosszabbá az Egyesült Államok történetében.
PressTv
Jövőnk.info megjegyzés: Egyre több információ jelenik meg a világhálón azzal kapcsolatban, hogy az Egyesült Államok atomfegyvereket vetett be a Irakban és Afganisztánban. Ezek szerint az atomháború már rég folyik, csak éppen elfelejtették tájékoztatni a cionisták a "szabad sajtójukkal" erről a demokrácia polgárait. Nem tudunk erről biztosat mondani, de ha komolyabb források is foglalkoznak ezzel, az sokat mondó. Az Egyesült Államok igen sok pénzt fektetett be a háborúba, hogy biztosítsa a cionista világuralmat. Az atomfegyver használata pedig egy viszonylag olcsó dolog, miért ne vetné be, ha már minden más eszközzel kudarcot vallott? Különösen, hogy komoly gazdasági problémái vannak, és hagyományos hadviselési módszerekkel még többet kellene költenie? Egy olyan világban, ahol csak a haszon és a profit létezik, az atomfegyver használata "igen jó üzlet" a számukra. Sokféleképp elképzelte már az átlagember, hogy milyen lehet az atomháború, de arra nem igazán gondolt, hogy még csak nem is fog tudni róla, hogy már zajlik.
Mindezek fényében érdemes mégegyszer átgondolni, vajon mik is azok a furcsa, megjelenő-eltűnő sugárzások a levegőben?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése