2012. május 11., péntek

2012. december 21. és a Bio-Terror

Megjelent a 2012. december 21-re tervezett bio-terrorista támadásról az ingyenes ebook PDF formában. Link
David Chase Taylor 2012. május 12-én jelentette meg kutatási eredményeit, Bio-Terror Biblia címmel, amely összeköti a pontokat a hamis zászló alatt elkövetendő járványtámadás több mint 1000 adatpontja, és a bio-terrorizmus hírek és információs spektrumában.
2012- december 21. nem a világvége! Ez amerikának a vége. A terror-esemény, a járvány láncreakciókénti indítása, nagy valószínűséggel élő egyenes adásban fog megjelenni az egész világ számára.
Hogy az Illinois állam béli Chichagóban, 2012. május 20-21 rendezendő NATO csúcstalálkozó, vagy a 2012-es londoni nyári olimpia lesz a "helyszín" még nem tudjuk. Az amerikai Belbiztonsági Minisztérium veszélyes lehet az egészségre. - figyelmeztet az USA Stratégiai Bioterrorizmus Sürgősségi Orvosi Készültségi és Reagálási Részlege, az Army War College

A halmozott adatok alapján, a biológiai terror-kutatás egy kitalált tv-bio-terror eseményt valószínűsít, olyan közreműködők révén, mint lépfene, vagy himlő, de az igazi világjárvány, ami meg fogja ölni emberek millióit, a mérgező vakcinák eredménye lesz. Ez a másodlagos, de nagyobb pusztítást okozó fázis, amikor a kormányok az állítják majd, hogy a vírus mutálódott.
A kormány az egyetlen olyan szervezet, amely rendelkezik a források szervezési, tervezési, és végrehajtási lehetőségeivel. Módjában áll, hogy egy hamis bio-terror zászló alatt működjön, és zsaroljon tudósokat, lopjon vagy fejlesszen vírusokat, és bűntetlenül terjeszthesse is. Rendelkezésre állnak a logosztikai, kommunikációs, és hatalmi erőszak eszközei. A biológiai terrortámadás annyira ijesztő, hogy csak egy gyanúsított(kormány) képes kivitelezni ezt.


2009-ben Ukrajnában, a járványra, a most agyonsajnált Tyimosenkó adta "áldását" az ukránoktól amerikaiak által bérelt repülőgépekkel történő vírus-permetezésére. Magyarországon Gyurcsány, és a Szivássy fivérek ciprusi offshore-cége (2% állami, és 98% ciprusi volt tulajdonukban) gyártotta a vakcinát, amely 10x több etil-higanyt tartalmaz, mint az Európa más országaiban forgalmazottak.
A napokban járt nálam egy kétségbeesett gyógyszerész végzettségű hölgy, mert gyermeke a "védőoltás" beadása után autistává, és immunrendszer-hiányossá vált. A hasonló eseteknek nagy száma jelzi, hogy hazánkra kiemelt figyelmet fordítanak egyesek. Főleg amikor ártani kell a lakosságnak, és ebben olyan "neves" orvosok is résztvettek, mint Czeizel Endre, a TV nyilvánossága előtt "kupakkal ellátott tűvel" beadott politikusi védőoltást már nem is említve!
Viszont megemlíthető a németországi módszer, amikor más vakcinát kapott a lakosság, mást a katonák, és mást a köztisztviselők.

Bio-Terror Események

Barack Obama megválasztása óta 2008-ban, több mint 175 bio-terror esemény történt Amerikában, amelyek kondicionálták az első válaszadókat a rendvédelmi és katonai intézkedésekre egy közelgő bio-terrorista támadás és az azt követő járvány kapcsán. Az a tény, hogy ezek a bio-terror gyakorlatok léteznek, tömegesen megerősítik, hogy a bio-terror támadás kártyákat kijátszák. Ez egy utolsó erőfeszítés, hogy visszanyerjék a politikai, gazdasági, társadalmi, és katonai ellenőrzést, bár a számos biológiai és vegyi-anyag támadás durván 90%-a bio-terror gyakorlat. Obama megválasztása óta több, mint 50 bio-terror területen tartóztattak le biológiai, vagy kapcsolódó vegyi bűncselekmények miatt magánszemélyeket, annak ellenére, hogy 99%-ban ezek "teszt balesetek", gyakorlatok voltak. Itt kiemelném a 2009-es, mesterségesen előállított vírusról, és bevetéséről tájékoztató izraeli mikrobiológus letartóztatását is.
Érdekességként megemlíthető a madárinfluenza-járvány 2009. májusi kitörése, és az ellene szolgáló vakcina 2009. februári szabadalmaztatása. is(?).


Bio -és hoaxokkal történő ijesztgetési terror

Obama 2008-as megválasztása óta több mint 50 bio-terror pánik volt amerikában, és a legtöbb hatóság nem tudta, hogy nincs igazi bio-terror veszély, ennek ellenére Montánában táborokba viték azokat, eki nem engedték beoltatni magukat a kényszeroltást végző katonákkal.
2008-óta 19 "titokzatos betegség", járvány söpört végig a világon. A legtöbb generáltnak tűnik. Céljuk meggyőzni az amerikaiat és a világot, hogy ez egy nagy járvány "előszobája".


Bio-terrorhoz bűnbakok is kellenek, amelyekről a híreket a kormány és média fogja táplálni, tetszőleges számban. A bio-terror bűnbakok közé tartozik az afrikai kontinens, a mezőgazdaság (élelmiszer és állatok), a repülőterek és a légi közlekedés, az Al-Kaida, a biológiai biztonsági laborok, a gondolat, hogy a bioterrorizmus könnyű módszer, a bio-hackerek, a fekete piac , a bogarak és rovarok, a cenzúra vagy annak hiánya , a hazai terroristák, a betegségek átvitele egzotikus állatokról (zoonózis), a kormányzati alkalmatlanság és a hülyeség, DNS csomagküldő, Mexikó , a rakétapajzs meghibásodása, a beteg majmok, és a genetikai mutáció.
Teljesen valószínűtlen és megbocsáthatatlan "laboratóriumi baleset" is történt a közelmúltban az USA-beli BSL Labs-nál, és máshol is szerte a világon. Az ilyen "balesetek" célja meggyőzni az orvostársadalmat, és közvéleményt, hogy a laborban "baleset" volt, és ez vezetett a globális járványhoz.

A Bio-terror és a lélektani hadviselés

2011. decemberében a globális bio-terror hadviselés átverését kivégezték, amikor kiderült, hogy a H5N1 levegőben lévő mutáns formája jött létre egy holland kutatócsoport Ron Fouchier (a rotterdami Erasmus Medical Centre) vezetésével. Ez egy jelentős felfedezés volt, hogy főcímekben lehozva elhitessék a világgal, az emberiség a szakadék szélén táncol, egy genetikailag mutálódott világjárvány árnyékában.

A bio-terror valódi okai

Amikor egy teljes körű bio-terror támadás bekövetkezik, a járványt chamtrails alkalmazásával szétszórják kormányzati repülőgépekkel, postán terjesztik, vagy mosószerekkel stb. A kormányok az egészségügyi létesítményeken keresztül fertőzött vakcinákat, vagy klinikákon keresztül hordozható Petri -csészékben (közismertebb nevén trójai óvszer) terjesztik a kórokozókat, de nagyon valószínű, hogy fertőzött vakcina lesz a felelős sokmillió ember haláláért.


A bio-terror propaganda minden idők legmagasabb szintjén áll, és megerősíti, hogy közeleg a bio-terror támadás. A Bio-Terror Biblia 1000 adatpontja dokumentált bizonyíték arra, hogy 2012. december 21-re "kitűzött" világvége előtt bio-terror támadás lesz. A dátumok 2012. május 20-21 (NATO-csúcstalálkozó Chicago), 2012. július 27 - augusztus 12, 2012 (Nyári Olimpia Londonban).
Egyéb lehetséges időpontok közé tartozik a Köztársaság Nemzeti Konvent Tampa, Florida 2012. augusztus 27, a Demokrata Nemzeti Konvent Charlotte, North Carolina 2012. szeptember 6, a 9/11 támadás 11. évfordulója, 2012. szeptember 11, és 2013. április 19.
Számításba jöhet minden olyan helyszín és esemény, amely alkalmasnak találtatik a globális elit által. A "játék" annyira komoly, hogy már társasjáték formájában is kapható és lejátszható az USA-ban (Doctor's Play (1999), Dark Winter (2001), Airplane Anthrax Attack (2001), Marina Anthrax Attack (2003), Atlantic Storm (2005)).

Jelenleg számos biológiai fegyver áll rendelkezésre. Az USA és az Európai Unió szövetsége már tervezi a "háborús játékokat". Nem kétséges, hogy támadások célpontja az USA, Európa, Izrael és Dél-Korea lesz, de az sem, hogy kik lesznek a "bűnbakok". Ekkor már forgalomba lehet hozni a genetikailag módosított, génspecifikus biológiai fegyvereket, és az új spanyol nátha 2.0-át.
Dobj egy bio-terror gránátot a gyanútlan tömegbe, és láncreakció megindul, és kihat az egész világra.

Veszélyes foglalkozás

1994. május 19-óta több mint 100 tudós halt meg a biológia, genetika és az orvostudomány területén, akiket megöltek. A legtöbb tudóst autóbaleset éri, de gyilkosság, öngyilkosság és méreg is szerepel a "repetoárban".
Szinte minden egyes esetben, az ilyen bűncselekmények elkövetőit nem tudták elfogni(?).

Bár a világ országai megállapodtak, hogy megtiltják a támadó biológiai fegyvereket, Izrael az egyetlen állam, amelyik nem írta alá az 1972-es biológiai fegyverekről szóló egyezményt, amely elutasítja a biológiai fegyverek alkalmazását. Az 1993-as vegyifegyver-tilalmi egyezményt ugyan aláírta Izrael, de nem ratifikálták. Ha egy biológiai terrortámadás csap le Amerikában, vagy bármely más nemzetnél, az illegális izraeli állam, és a kettős állampolgárok útlevelével hadonászó lesz a fő gyanúsított, legalábbis legtöbbek számára!

A Napsugár project

A Napsugár project, egy alapítvány által finanszírozott program volt 2000-2008 között az USA-ban és Európában. Bár célja soha nem volt világosan meghatározott, illegális és etikátlan tudományos gyakorlatot folytatott a mikrobiológia területén, különösen a bio-terror és biológia fegyverek kutatása terén, hozzájárulva a világjárvány világsajtóban való "népszerűsítéséhez".
monkeys.jpg

A Bio-Terrorista Majmok

Utóhatásaként az ember által előállított bio-terror világjárványra, a kormány és a média is megpróbál bűnbakot tatálni a majmokra kenve mindent, ugyanúgy, mint tették az 1994-es New York Times bestseller Hot Zone című könyvében, és az 1995-ös Outbreak című kasszasiker filmmel. A 9/11 óta, voltak jelentések példátlan majomtámadásokról, amikor a majom megszökik, majom lopások, és a majom csempészet, ami arra utal, hogy a majom bűnbak opciót lát el főműsoridőben.

A téma napirenden van, hisz 2011. március óta már havonta tartanak konferenciát, de a 9/11 óta is rendszeresen. 2012-ben elérték eddig a 8-at.
"Véletlenül" a WHO (egészségügyi világszervezet) csúcstalálkozója 2012. május 22-én kezdődik, szintén Chichagóban, a NATO csúcs után. A WHO-ról szintén érdemes néhány dolgot ismerni.
6-os pandémiás fokozatnál egészségügyi katonai irányítás rendelhető el, ami 2009-ben azért nem történt meg, mert közben kiderült, hogy az USA idézte elő a járványt a WHO tudtával és közreműködésével, és kilógott a lóláb. A jégbefagyott eszkimó asszony teteméből nyert spanyolnátha kórokozós manipuláció kiszivárgott, és sokan vizsgálatot követeltek, de letartóztatásokról nem érkezett hír. Sajnos Tyimosenkót sem ezért tartóztatták le, ahogy jelenleg is a legveszélyesebb biológiai fegyver a vakcina!
A világszerte kiépített BSL laborokat is szándékosan telepítették nagy népességű lakossági központokba. Ahogy Ukrajnában a Baxter méreggyártó leányvállalata is, úgy máshol is veszélyforrást képeznek ezek a laborok. Ha egy bio-terror esemény üti fel a fejét valahol, nagyon valószínű, hogy BSL Labs lesz az eredeti forrása a halálos kórókozóknak.

Gazember mikrobiológusok

Bár úgy tűnik, hogy a "tudósok" saját szakállukra dolgoztak, az igazság az, hogy bio-terror támadásokat a kormányzat segítségével, megbízására, és utasítására hajtották végre. Az amerikai és kanadai kormány nem ítéli el ezeket a bioterroristákat. A világ, a tesztként, kísérleti vakcinák miatt egyik járvány után a másikat szenvedi el, miközben a benszülötteket vádolják kiváltó okként a betegségek terjedéséért az egészségügyi szervezetek.
A történelmi feljegyzések szerint az USA kormány által támogatott bio-terror tele van provokált támadásokkal a gyanútlan katonák és polgárok ellen egyaránt.
Az a tény, hogy az államilag támogatott bio-terror tesztek léteznek, a tömeges támadások nemcsak megerősítik, hogy a kormány valóban egy sor bio-terrorista gyilkosból áll, de minden kétséget kizáróan ismét sztrájkokra kerül sor a nagyon közeli jövőben.A vizsgálatok eddig a következő időpontokat és helyszíneket mutatják: II. Világháború (1939-1945), Guatemala (1946-1948), San Francisco (1949), Naomi Project (1949-1969), a Koreai Háború (1952), Operation Cauldron (1952), Project 112 (1962-1971), Project SHAD (1962-1971), Operation Ranch Hand (1962-1971), Hawaii (1967), a Vietnami Háború (1970), a Russia Anthrax Leak (1979), Kína (1980′s) a Bhopal Gas Attack (1984), a Gulf War (1990-1991), Israel (1998), a 9/11 Anthrax Attacks (2001), Kolumbia (2000-Unknown), az England Foot & Mouth Attacks (2007), San Francisco (2008) , és Pakisztán (2011).

Az igazi valóság a Bio-Terror és pandémia kapcsán

Az igazi valóság a bio-terror esetében csaknem 100%-ban ellenkezője annak, amit a közönséggel elhitetnek. Vezető tudósok szerint, a bio-fegyverek a tömeges terrorhoz túl nehézkesek, túl nehéz használni, és túl megbízhatatlanok. Bejuttatásukkal a tömegeloszlást rendkívül nehéz szabályozni, és akkor még szakmailag sincs mindig garancia, hogy működni fog.
Steve Emmett, az Oxford University részéről, idegi anyagok szakértője kijelentette, hogy "Könnyű játszani a kockázatokkal, és ösztönözni a pánikok", de "Valójában a kockázat tömeges mérgezés esetében [bármely kémiai anyaggal] nagyon alacsony".
Emmett (is) tájékoztatást adott, hogy a himlő ugyan átadható személyenk között, de csak szoros testi kapcsolat esetén, de azzal még nem, ha fertőzöttel vagyunk egy szobában. "Függetlenül attól amit az emberek mondanak, [bio-terror] nagyon nehéz vegyi vagy biológiai fegyverekkel tömeges halálozást létrehozni", jelentette ki Jonathan Tucker, a nem konvencionális fegyverek hatóságától, a (kalifornia Monterey Institute of International Studies). Annak ellenére, hogy non-stop fut az USA kormányzati propaganda, a fenyegetés a bio-terrorizmus részéről nagyon alacsony hatékonyságú, és szinte lehetetlen kivitelezni.

Bár a fentebbi vélemények igazságtartalma tiszteletre méltó, sajnos az ilyen járványok mégis szednek halálos áldozatokat, és még nagyobb a veszély a WHO által elrendelhető katonai irányítás, és a fertőzött vakcinával történő kényszeroltások erőszakos bevezethetősége miatt.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése