2013. február 20., szerda

Az antifasiszták igazi arca

Német antifasiszták az alábbi transzparensekkel vonultak. Sok kommentárt nem fűznénk hozzá hiszen a feliratok magukért beszélnek. "Szeretjük a nemzethalált" "Nem érzünk szeretetet Németország iránt".
Tóth Balázs

10 ezer agymosott állta útját a Drezda terrorbombázására emlékező nemzetiszocialistáknak


Körül-belül 10 ezer agymosott ellentüntető állta útját a nacionalistáknak Drezdában, akik a szövetséges erők második világháborús drezdai tömeggyilkosságára akartak emlékezni.
A rendszer pártjai által pénzelt ellentüntetők kígyózó "élő kordonnal" vették körbe a várost, hogy a körül-belül ezer fős nacionalista menet ne tudjon elindulni a drezdai központi pályaudvarról. Végül a rendőrség néhány méter után megállította a hazafiak menetoszlopát arra hivatkozva, hogy így akarják elkerülni az összecsapásokat, amelyek a korábbi megemlékezéseket jellemezték, leginkább a balhét kereső anarchisták jóvoltából.
A 3500 fős kivezényelt rendőri erők parancsnoka végül elégedetten közölte, hogy a rendezvény békésen ért véget, arról azonban nem szólt a fáma, hogy a saját játékszabályaikat sem betartva tiltották le a megemlékezést arról a 250 ezer és 500 közötti számúra becsület ártatlan áldozatról, akiket a szövetséges légierő Wintson Churchill parancsára 68. évvel korábban hamuvá égetett, mindösszesen egyetlen éjszaka alatt.
A Lancaster és Mosquito gépekből álló bombázókötelék 3000 tonna hagyományos, és 650 000 darab gyújtóbombát dobott le a semmilyen katonai erővel nem védett városra. A világtörténelem mindeddig legnagyobb áldozattal járó légitámadása egy hatalmas krematóriummá változtatta Drezdát, az 1600 fokon izzó 200-300 km-eres óránkénti sebességgel közlekedő tűztenger hatására élve porladtak hamuvá százezrek, s az ártatlan emberáldozatok száma nagyobb volt, mint az amerikai atomcsapásoké Hirosima és Nagaszaki ellen együttvéve.
A "demokraták", akik azt állították, hogy "felszabadították" a németeket Hitler uralma alól, nem hoztak egyebet, mint terrort és pusztítást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése