2013. április 13., szombat

Elképesztő események az Antarktiszon, és a média hallgat

Általában csak azt hisszük el, amit látunk. Vannak olyan dolgok is, amiket hiába látunk, igazán még sem akarjuk meglátni, pedig az orrunk előtt van.

antalapAz elmúlt időkben a Neumayer kutatóállomáson rendkívül furcsa események történnek már évek óta. A bizonyos kutatóállomást azért hozták létre, hogy ezen a földrészen geológiai, és meteorológiai megfigyeléseket, illetve kémiai méréseket végezzen. Továbbá a hely otthont ad a mindenkori expedícióknak is.
Valójában, hogy mi folyik itt, azt egy német weboldal tájékoztat szinte naprakészen a helyszínről, egy felszerelt videó kameráján keresztül, rögzítik az eseményeket.
http://www.awi.de/NM_WebCam/livemovieT.html
Az első cikket a szerző 2011. július 28-án reggel 10:40 kor írta, ahol a kamera felvételeinek képére utal, ahonnan még a gyenge sugárzó napfény még az objektum oldalát megvilágította, és még a felirat is látszódott. A következő megmagyarázhatatlan fény események, és a szokatlan dolgok innentől kezdve a mai napig is tartanak.
A figyelmet, egy olyan erős fényt kibocsájtó objektum jelenik meg minden naplemente után, ami pulzáló erős fényt bocsájt ki. De bármi legyen is az, jól látható, hogy nem a Napról van szó, mert az nem világítja meg úgy a tájat, mint a mi Napunk!
A lényeg, hogy az antarktiszi objektumnál egy olyan fényjelenség van folyamatosan nap, mint nap, amit nem lehet megmagyarázni. A földi kutatóközpont oldalán bizonyos időnként felragyog. Megvilágítja az objektum oldalát, és utána végigpásztázza az alját is.
var rid = 100000 + Math.floor(Math.random()*99999); var b = document.createElement("div"); b.setAttribute("id", "v4u_c_"+rid+"_3"); var r = document.getElementById("vid4u"); r.parentNode.insertBefore(b,r); r.setAttribute("id", ""); (function(w, d, s, rid) { function go(){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0], load = function(url, id) { if (d.getElementById(id)) { d.getElementById(id).onload = d.getElementById(id).onreadystatechange = function() { if (typeof vid4u != 'undefined') vid4u.init(599,355,"1EukqRQ1bG",null,3, rid);}; return; } js = d.createElement(s); js.src = url; js.id = id; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); js.onload = js.onreadystatechange = function() { if (typeof vid4u != 'undefined') vid4u.init(599,355,"1EukqRQ1bG",null,3, rid); };}; load("//video.vid4u.org/vid4ul.js", "vjs_"+rid); } go(); }(window, document, "script", rid));
Józan ész szerint ebből a szögből, és ebben az időpontban (napnyugta) a napot ebben az időpontban soha nem látnánk, hanem, csak a felkelő napot 8:15-kor, minden reggel. A déli sarkkör ezen részén, ahol a kutatóállomás objektuma épült csak néhány nap van egy évben, mikor nem süt a Nap, és csak néhány nap, mikor nem megy le.

Így megy ez nap, mint nap a kutató objektum körül már 2011. július vége óta, bár, már sokkal korábban ugyan, csak ez ekkor tűnt fel valakinek.

(titkolt hírek )

Így még biztosan nem láttad a Napot!

Így még biztosan nem láttad a Napot!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése