2013. április 30., kedd

"Végső megoldás"



"Végső megoldás"Az izraeli "biztonsági felület", a DEBKA Files, fontos része a "háborús megtévesztés" kampánynak a világ ellen. A napokban tette kérlelhetetlenül tisztán láthatóvá Izrael a mozgásban lévő "végső megoldás" kampányt, mindennek a legalját, a nemzet-nemzet elleni háborút, a III. Világháború kirobbantásához. A várható eredmény, a bolygó parázsló romjai, Izrael fölött lebegő hamufelhő és tömegsírok, egy előre eldöntött ügyként, legalábbis Netanjahu és a nemzetközi terrorista hálózat szerint, bár a "kirajzásról", a több millió izraeli kazár-zsidó "menekültről" nem esik szó. A DEBKA nyíltan beismeri, azt tervezik, hogy izraeli csapatokat mozgatnak Szíria és Irán, felé, Irak, a "cion" Törökország, Jordánia, az arab és az Öböl-államok bevonásával. A háború célja, hogy, nem csak tönkreteszik Iránt és Pakisztánt, de Kínát és Oroszországot is elpusztítaná a NATO végzetes Armageddonja, mert ők és követőik hisznek abban, hogy már a Sátán uralkodik az emberek felett.

Tényleg azt hiszik, hogy ez mindenkinek tetszik? Igen, akiknek tetszik, valójában a cionisták, a neokonok, és a dominionisták, hatalmas és világméretű hálózata a pénzügyi bűnözőknek, korrupt politikusoknak és a teljesítmény-őrült zsarnokoknak. Most igyekeznek a színpadon egy katonai puccsot kierőszakolni az Egyesült Államokban, bevezetni a teljes izraeli ellenőrzést, és hogy a világot egy új "sötét korszak" vezesse. Magától érthető, hogy minden bandatag csak felül képzeli el a helyét, álmában sem fordul meg csökött agyában, hogy számára is elkészültek már a gulágok.
Összeesküvés elmélet? Természetesen, nagyon is, de nem csak egy elmélet, hanem tervek hosszú sora suttogta azt ami most már világos. Úgy tartják, lehetetlen, hogy tévednének a tervek mozgásában, amelyek világosak, egy invázió Szíria felosztására, a kurd régiót létrehozni Irakban, egy Izrael által ellenőrzött katonai bástyával előkészítve az inváziót Irán ellen.

Ennek érdekében az Egyesült Államok nyíltan be kell lépjen be a háborúba, miután egy évtizede katonai és gazdasági katasztrófákat, gyilkosságokat, hamis zászló alatti terrort hoztak létre. A kampányt a hamis WMD intelligencia alkalmazásával tervezik. A javasolt lépéseket, az alábbiak szerint tennék meg, és ezt megerősítette a DEBKA, mert szerintük szükség lenne, hogy az Egyesült Államokba visszatérjen a "Bush korszak egyoldalúsága", ami mozgatná Obama elnököt is. A titkárok, Kerry és Hagel, és a JCOS vezető tábornoka Martin Dempsey, ekkor még működhetnek, annak ellenére, hogy a vadon, önálló életet élő konspiratív állításokat alább is idézni kell. A gójok agylágyításának sarokpontja és célja, hogy az amerikai elnököt egy valószínűsíthető gyilkosság áldozataként láttassák.

Az új 9/11 terrortámadáshoz stílusosan és szükségszerűen az alapokat már lerakta a Sandyhook és a Boston Marathon. Az előkészületek már folyamatban vannak a politikai -és katonai részlegeknél az Egyesült Államokban. A kitalált "megkötési", fenyegetés a fegyverek lefoglalásával, és a tervezett gazdasági összeomlás egy másik "szivattyút" indít el. A terrorizmus folyamatban van, ahogy a bostoni hoax cikk is felvázol egy képzeletbeli 20.000 emberes amerikai erőt, hogy beköltözzön Szíriába "pufferként", és ahogy ez már be is került az amerikai újságokba.

A világ meghódítása és a bolygó megsemmisítése?

A Közel-Keleten Izrael összehangolja Szaúd-Arábiát és az Öböl-államokat, valamint Törökországot, a Mossad által támogatott kommunista, PKK terrorista Törökországggal. Itt kulcsfontosságúak a kurd vezetők, a kurd regionális kormány, az iraki al-Kaida vezette lázadók, és a drúz milíciák Szírián belül. Szíria és Irak meg lesz csonkítva. Jordánia már elesett, Izrael és az Al-Kaida szövetségese. Most folynak az izraeli alapozó műveletek nemcsak Szíriában, hanem Irakban is. Onnan egy lépés lesz Irán, és utána Afganisztán és a Kaszpi-tenger vidéke. Ha Kína és Oroszország nem ismeri fel a fenyegetést időben, (és nukleáris háború fenyeget), hogy megakadályozza ezt a lépést Ázsiával szemben, a beütemezett támadás Pakisztán ellen a tervek szerint 2015-2017 időkeretben fog létrehozni egy világháborút. A megtévesztés felismeréséhez több történetet és hoaxot kell felfedni, de leírják a megállapodást, és amelyek lehetővé teszik, hogy Izrael légi bázist építsen Törökországban Irán megtámadásához.
Törökország nem cáfol egy ilyen aktust, de gazemberként megbélyegzi az állapotát. Nagyon veszélyes játékot játszanak, és a "baráti" Izrael képes lesz egy olyan huszárvágásra Törökország kapcsolatában a kurd PPK-val foglalkozva, amelyben első lépésként csatlakozik Izrael észak-iraki hódításához. Izrael is megígért Törökországnak egy "megszállási zónát", amely közel egyharmada Szíriának. Azerbajdzsán régóta áhítozik izraeli / török réven a nekik ígért iráni Kaszpi olajtartalékokra.

Az írásban van a kulcs, hogy az Egyesült Államok kövesse a DEBKA világosan vázolt terveit. Issue 585, kelt.: 2013. április 26-án rakta ki a meghökkentő terveket a kezdődő széleskörű beköltözésről Szíriába. Izrael természetesen nem tervezi saját csapatai használatát, mivel a 2006-os libanoni vereségnél az IDF számára bebizonyosodott, hogy csak tömeges büntetésre és megtorlásra alkalmasak fegyvertelen civilek ellen Izraelen belül és a megszállt területeken. A DEBKA "meséjében" gondosan összehangolják a terrorista sejteket és a halálosztagokat az USA-ban, az Amerikaiak mindent kidolgozó széles takarójába bukolt izraeli ellenőrzésű sajtóban: "Pénteken, április 26-án, néhány órával azután, hogy ez a kérdés eljutott a DEBKA-Net-Weekly előfizetőkhöz, Jordánia királya, Abdullah II is leült a Fehér Házban Barack Obama elnökkel tárgyalni. Amikor befejezték a beszélgetést, kezet adtak az elkövetkezendő napok pontos dátumára, a 20.000 fős amerikai csapat szállítására a Hasimita Királyságba.

Obama elrendelte az utóbbi hat év legnagyobb nyílt hullámú betelepítését az amerikai csapatoknak. Ez az 'alap' ad otthont a beérkező amerikai csapatoknak. Az Amerikai mérnöki alakulat egységei már dolgoznak a 24/7 bővítésén, hogy hozzáigazítsák az új funkciókhoz, és megépítsék a szállást a legtöbb kontingens számára, amit az új alap szállít oda az Egyesült Államokból és Európából az izraeli légtéren keresztül. A DEBKA-Net-Weekly exkluzív katonai forrásai szerint, az izraeli légierő gépei elkísérik a szállítmányokat a Földközi-tenger keleti partján, amíg földet érnek Jordániában, és folyamatosan légi védelmet biztosítanak, ameddig az amerikai tartózkodás megköveteli.

A nehéz berendezéseket - tartályokat, rakétákat, önjáró tüzérségi -és páncélozott járműveket, és a Patriot rakétákat, a lehallgató elemeket is - a tengeren szállították két helyre: Jordánia vörös-tengeri kikötőjébe Aqaba-ba, és az izraeli kikötőbe, Haifába.
" Ezen intézkedések szerepeltek Hegel védelmi miniszter megbeszélésén ezen a héten az izraeli miniszterelnökkel, Benjamin Netanjahuval, a honvédelmi miniszter Moshe Ya'alon, és vezérkari altábornagy Benny Gantz-al. A beszélgetések, a források nyilvánosságra kerültek. Az izraeli vezetők felajánlottak minden segítséget, beleértve a légi és a hírszerzési erőforrásokat, és ami a Hasimita trón megőrzéséhez szükségesek Jordánia támogatásakor beleértve az új amerikai erőt is. Netanjahu adta ezt a felajánlást amikor négy alkalommal találkozott Ammanban Abdullah királlyal.

"A terveket, idézve közvetlenül a legmagasabb izraeli és jordániai forrásokat, soha nem lehetne megvalósítani anélkül, hogy Amerikát ne bénítanák meg az olyan erős terrorista szervezetek, mint AIPAC". A jelenlegi amerikai doktrína tiltja a katonai akciókat, nem csak az ENSZ Biztonsági Tanácsának határozata nélkül, hanem egy új nemzeti hírszerzési becslés szerint sem.
A korábbi "NIE" nem talált bizonyítékot a nukleáris programokra Iránban. Hasonlóképpen, a jelenlegi izraeli állításokat a tömegpusztító fegyverekről Szíriában, elutasította Washington ezen a héten. Izrael tervei egyértelműek. Az is világos, hogy sok amerikai fog meghalni amiért Izrael háborút akar, mert erre a cionizmusnak "szüksége van a túléléshez". Az is világos, hogy ennek érdekében még sok amerikai fog meghalni, és hogy sokan meghaltak már, bár az USA-ban végzett felmérések szerint a megkérdezett válaszadók jobban tartanak saját kormányuktól, mint a terroristáktól, és a terrorfenyegetettség félelmeit is felülírja a fegyvertartás alkotmányos szabadsága...
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése