2013. augusztus 3., szombat

A brit királyi család zsidói


Még mindig nagy kérdés az Egyesült Királyságban sok ember számára az, hogy hogyan tudott egy légiutaskísérő hozzámenni a királynő unokájához Vilmoshoz. Ráadásul úgy, hogy figyelmen kívül hagyta ezt a tényt szinte minden média.
Az igazság az, hogy a királyi ház legifjabb asszonya egy zsidó. Habár az esküvőn úgy látszott, hogy a menyasszony keresztény, de valójában a hölgy anyai ágon szefárd zsidó. Ráadásul az esküvő időzítése is a zsidó alapokra utal. Kate anyjának a családi neve mielőtt hozzáment a férjéhez Goldsmith volt. (Azonban nem az a Goldsmith család, amiről még szó lesz)
A zsidó törvények szerint, az zsidó, akinek az anyja is zsidó. Ezért Kate Middleton egy szefárd zsidó, és a pár napja megszületett gyerek-trónörökös is zsidó. Azonban sokkal nagyobb a jelentősége annak, hogy ez a nő egy olyan férfi (Vilmos) oldalán lépett be a Buckingam palotába, aki nem csak Anglia királya lesz, hanem az Anglikán egyház feje is. Közeli forrásokból lehet tudni azt, hogy Kate és szülei nem jártak rendszeresen istentiszteletekre, sőt az anglikán egyház úgy döntött, hogy titokban és nem hivatalosan megkereszteli a menyasszonyt, annak érdekében, hogy megerősíthesse a trónörökössel kötött házasságot. Ennek ellenére az egyház vezető püspöke nem tudja megakadályozni majd azt, hogy Vilmos herceg gyermeke legyen a következő király és az anglikán egyház feje, pedig Kate és Vilmos gyermeke tagadhatatlanul zsidó.
A királyi család tagjai között azonban vannak és voltak más zsidók is. Diana hercegnő Erzsébet királynő menye volt és Károly herceg felesége. Diana zsidó anyától született (Frances Ruth Roche), ezért ő és természetesen gyerekei Vilmos és Harry is zsidók. (Lehet, hogy ebből adódik Erzsébet mindenkori ellenszenve Diana iránt? Szerk.) Az egyik leghíresebb Diana hercegnőről szóló könyvben a The Diana Chronicles című műben leírják és állítják, hogy Diana anyja zsidó Frances Ruth Roche (későbbi második férjezett neve: Frances Shand Kydd), aki John Spencer gróffal (Diana anyjának első férje) már házasságban élt, de mellette viszonyt folytatott egy zsidó bankárral, James Goldsmith-tal.
Diana anyja itt még Spencer oldalán                      Itt pedig Goldsmith a zsidó szerető
A könyvében az író Tina Brown azt állítja, hogy Diana nem Spencer gróf gyermeke volt, hanem Goldsmith törvénytelen lánya De Diana nem azért zsidó, mert zsidó volt az apja, hanem azért, mert a zsidó törvények alapján az anyja zsidó és ezért ő is az volt. Diana hercegnő amúgy is nagyon hasonlított James Goldsmith gyermekeire Ben-re (Benjamin) és Jemina-ra, de Zach-ra is.
                   Benjamin Goldsmith                                                                                                    Jemina Goldsmith  
Azt mondják, hogy ők Diana mostohatestvérei. 2003-ban Ben Goldsmith azt állította, hogy ő Diana mostoha bátyja. Ben a híres zsidó Rotchild család tagját Kate Rothschild-ot vette el feleségül. Zach parlamenti képviselő lett, de elvált korábbi feleségétől és most szintén egy Rotchild lánnyal él együtt Alice Rotchild-dal, akivel meg is házasodtak már.
      Zach Goldsmith és Alice Rotchild                                       Kate Rothschild és Ben Goldsmith
Mint már korábban említettük, a zsidók úgy határozzák meg azt, hogy valaki zsidó, hogy az anyja zsidó-e. Ugyanis az anyákon keresztül haladhat a zsidó hit az utódok felé. Diana anyja Frances Ruth Roche zsidó volt és ő is a Rotchild családhoz tartozott rokoni ágon.

Az alfa és omega Diana anyja, Vilmos és Harry nagyanyja, az egykori Spencer, majd Frances Shand Kydd, de valójában eredeti zsidó Frances Ruth Roche
Bizonyítékok vannak arról is tehát, hogy Diana apja is zsidó volt, illetve az anyja is az volt, tehát a hercegek Vilmos és Harry tagadhatatlanul zsidók. Másrészt most, hogy Vilmos elvette Kate kisasszonyt, a zsidó nőt, valószínűleg a szerencséje is elhagyja majd Nagy-Britanniát és ennek következtében pár zsidó gyerek kezébe kerül majd az ország és a korona.
Ungvári Bertalan

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése