2013. augusztus 3., szombat

Tiszaburai zavargások

Mint megtudhattuk Tiszaburán az elmúlt napokban egyre feszültebb a hangulat. Rendőrök sokaságát kellett kivezényelni, hogy a helyzet stabilizálódjon. Augusztus elsején a roma holocaust megemlékezése nem keltett heves érzelemkitöréseket, csak a segély kiosztása. Persze a segély cigányéknál olyan, mint méheknél a cukor vagy a méz, odavonzza az egészet.
A segélyek kiosztása után cigányaink nem azon tanakodtak, hogy hogyan éljenek meg a hónapban belőle, hanem azonnal belefogtak és kártyapartin próbálták gyarapítani könnyen szerzett vagyonkájukat. Azonban uzsorásoknak tartozó zsugás cigányok (rá kellett állni a kártyára, mert a gépezést Orsósék beszüntették) is voltak köztük, akik az adósság helyett kártyapartiba keveredtek. Az uzsorások azonban jól megérdemelt kamatukat próbálták behajtani és ebből lett egy egész perpatvar. A zavargásig jutó kártyapartis behajtásnak csak nagy rendőri erők vetettek véget. A kérdés az azonban, hogy ha majd elszabadul az egész csürhe lesz- e rendőr, hiszen már ebben az esetben csak egy faluba is óriási erőt kellett kivezényelni. Akkor mi lesz, ha mindenhol beindul a sáskahad? Mindenkinek a saját gondolatvilágára bízzuk a kérdés megválaszolást, de előre jelezzük, hogy mi figyelmeztettünk mindenkit arra, hogy sok helyen csak magukra számíthatnak majd az emberek.
Fazekas József


Cigányterror Tiszaburán és Tiszabőn


Mint azt korábban megírtuk, zavargások voltak Tiszaburán. A környéket jól ismerő tudósítónk beszámolója szerint majd minden segélyosztáskor ez a cirkusz van, mert a cigányok nem akarnak fizetni a cigány uzsorásoknak. Most két cigányt vittek el, akiket garázdasággal gyanúsítottak meg.
Tudósítónk részletesen beszámol a faluban és a környéken tobzódó cigányoknak a magyar lakosságot sújtó terrorjáról.
Tiszaburán egy nagyon érdekes jelenség figyelhető meg, amely azonos azzal, amit a zsidók csinálnak - nagyban hazánkban és a nagyvilágban. A fehér lakosság által nyaralónak használt épületeket, vagy az olyan házakat, amelyekből kihaltak a magyarok, havonta legalább 2-3 alkalommal feltörik. A betörő csoportok, -ha egyáltalán elkapják őket,- mindig kibújnak a felelősségvállalás alól, mert van köztük egy kiskorú, aki elviszi az egész "balhét" lebukás esetén.
Az épületeket többnyire nem teljesen fosztják ki. A cél az, hogy a tulajdonost, vagy a hozzátartozókat felőröljék az állandó betörések, így a piaci ár töredékéért eladják az ingatlant, csak szabaduljanak tőle.
Legutóbb körülbelül három hete négy cigány fosztott ki teljesen egy nyaralót, aminek berendezési tárgyait a falun hurcolták keresztül. Az esetnek rengeteg szemtanúja volt, a felelősségvállalás mégis elmaradt, ugyanis a bűncselekményt egy kiskorú vállalta magára, aki koránál fogva nem büntethető.
Két hete pedig fényes nappal akart két cigány suhanc kirámolni egy házat, de a szomszéd rájuk lőtt gáz-riasztó fegyverrel, ezért elmenekültek a helyszínről. A két fiatalkorú elkövető a helyi cigánytelepen lakik... A felelősségre vonás ismét elmaradt!
Ezeket a házakat, nyaralókat az egyik legnagyobb helyi uzsorás Túró Jenő (beceneve Csörögi) vásárolja fel, majd többszörös haszonnal adja tovább a cigánytelepről kitörni szándékozó cigány fajtársaknak - néha ismét uzsorára. A hatóságok is tisztában vannak vele, hogy ez az uzsorás cigány áll az ingatlanfeltöréseket elkövető cigánybandák mögött, de Túró Jenő mindeddig megúszta a felelősségre vonást.
Az ingatlanok feltörései és a fehér lakosság terrorizálása önmagában is tragédiák, de a folyamat maga az igazán borzasztó! Ugyanis a cigányság a falu szélén található telepről folyamatosan áramlik be a falu belsejébe, ezáltal gettósítva el a települést, tönkretéve, ellehetetlenítve a magyar lakosság életét.
Érdekesség, hogy Túró Jenő érdekkörébe tartozik a helyi Nemzeti Dohánybolt is, mely tény az uzsorás cigány kapcsolataira is rávilágít. Talán nem véletlen, hogy ez a gazember eddig mindig megúszta a felelősségre vonást.
A település önkormányzatának tagjai nagyrészt cigányok, a mutatóban tartogatott magyarok pedig mind meg vannak félemlítve. Ennek az a legdurvább következménye, hogy a faluban több illegális bolt és kocsma is létezik. Mi több, virágzik! A NAV emberei ezekről nem akarnak tudomást szerezni, ahogy a felettes szakhatóságok sem mernek újat húzni a helyi cigánysággal.
A település teljesen kezd elgettósodni! Körbe kell csak nézni!
Tömeges áramlopások, melyről a TV-ben is beszámoltak már több alkalommal. Illegális boltok, kocsmák, vágóhíd. Ősztől tavaszig mindenki fát lop, biciklivel, kiskocsival, autóval, lovas fogattal - vagy bármilyen közlekedésre alkalmas eszközzel. Folyamatos betörések, lopások, verekedések, fenyegetések, szóval teljes a terror!
Hogy miként szabadult el a pokol Tiszaburán és Tiszabőn?
Körülbelül 5-6 éve egy részeg cigány csapat el akart gázolni egy intézkedő rendőrjárőrt. Az autó lopott volt, a részeg sofőrnek nem volt jogosítványa, a gépjárműben a hírhedt Mányi család tagjai ültek. A rendőr, Kasza István a szolgálati fegyverével rálőtt az autóra, mert nem a félős fajtából való volt. Annak ellenére, hogy egyértelműen el akarták gázolni az egyenruhában intézkedő rendőrt - ezt a bíróság is elismerte, mégis a rendőrt hozták ki bűnösnek és marasztalta el a lőfegyver indokolatlan használata miatt. Természetesen az ügyben érintett összes cigány szabadlábon védekezik.
A falu cigány lakossága ezen a történeten röhögött évekig. Ekkor ráébredtek, hogy bármit megtehetnek büntetlenül... Na, ekkor pecsételődött meg a falu sorsa, innentől vált pokollá a fehér bőrű magyar lakosság élete.
Érdemes megemlíteni a szomszédos Tiszabőt is, ahol a cigány és cionista Mága család fegyverrel kereskedett és illegális lőteret tartott fenn a falu határában, ahol fegyverhasználatra tanították a környékbeli cigányokat, hogy felkészítsék őket a magyarok elleni harcra! Mostanában erről sem hallani, nagy a csend...
Teljesen elgettósodott a környék, a cigányok terrorban tartják a helyi magyarságot. Hatalmas a félelem, senki nem mer szót emelni, mert mindenki félti az életét. Pedig Tiszabura és Tiszabő a '70-es, '80-as években magyar többség lakta, kimondottan szép falu volt. Ami az elmúlt 30-40 évben kicsiben itt történt, az folyik most Magyarországon nagyban.
Bárhová menekülnek el erről a vidékről a magyarok, csak 10-20-30 évet nyernek - az egész ország az elcigányosodás, elzsidósodás felé tart. Aki Európa nyugati felébe menekül, muszlimokkal, négerekkel, törökökkel, ázsiai vagy balkáni emberek tömegével találja szembe magát.
Ezt a harcot mindenkinek a saját szülőföldjén kell megvívnia. Az egyetlen megoldás a helyi szintű közösségi önvédelem megszervezése!
Üdvözlet a pokolból, vagyis a való világból...
Hegyesi Roland

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése