2013. november 25., hétfő

Felújítás! Csak neked, csak most!

Nem csak a Magyar Állam költ milliárdokat a magyar adófizetők pénzéből a zsidóságra, hogy az soha nem látott jó létben és gazdagságban élhessen Magyarországon, ...hanem (mily meglepő) az Európai Unió is!

"A zsidók reneszánszukat élik ma Magyarországon" - büszkélkedik mindig a narancsos Likudzsidesz, miközben a magyar emberek, akiknek az adójából ezt a nemzetidegen népséget támogatják egyik napról a másikra valahogy tud csak megélni.
Hogy a "jóból" egész Európa kivegye a részét, az uniós cionbérencek több mint félmilliárddal támogatják az egyik debreceni zsinagóga felújítását és egy zsidó városnegyed kialakítását... Halleluja, de jó nekünk, nem?!

Európai uniós pályázati forrásból megújul a debreceni zsidónegyed - jelentette be a Debreceni Zsidó Hitközség elnöke vasárnap, a felújítás előtt álló Pásti utcai zsinagógában tartott projektindító rendezvényen.

A 120 éves Pásti utcai ortodox zsinagóga és az imaházban egy év múlva már "virágzó vallási és kulturális élet valósul meg" - fogalmazott Horovitz Tamás. A megújuló zsinagóga a vallási rendezvények mellett konferenciáknak, koncerteknek, kiállításoknak is helyet ad majd - tette hozzá az elnök, megjegyezve: turisztikai szerepet is kap a negyed, ahol információs központot, konyhai skanzent, pincegalériát, művészetek udvarát alakítanak ki.

Az 520 millió forintos beruházás keretében akadálymentesítik a hitközség Bajcsy-Zsilinszky utcai központi székházát, amelynek tetőterében szálláshelyek is lesznek zarándokoknak - sorolta a helyi hitközség elnöke.

Érdekes, hogy a 30 milliós önrészt állítólag egy este alatt máris összekalapozták a bizonyára mélyszegénységben élő és szegény agyonüldözött bilboldók:

"A felújítás mintegy 30 millió forintos önrészt igényel. Ennek egy része a vasárnapi jótékonysági rendezvényen gyűlt össze."


Köszönjük meg az EU-nak, hogy ismét gondolt ránk...

http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=5252

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése