2013. december 19., csütörtök

A Magyar Szakrális Királyság visszaállítása és a Szent Korona Alkotmányához való visszatérés

„Jön majd egy ember, a második
millenium után, ki felette áll
minden torzsalkodásnak: Ô lesz az itt,
ki Pannonföldrôl Istenhez kiált,
és Isten meghallgatja imádságait.
Ô lészen az, kinek uralkodása folytán
Pannnónia ismét erôs lesz és gazdag,
nagyobb lesz, mint akármely szultán,
az ô szavára minden országban adnak,
s önként kezére bíznak minden hatalmat.”
Hogy mi is a mi nemzetünknek legfőbb baja és gondja? Mi az oka annak, hogy odáig sodródtunk együttesen, hogy gyakorlatilag már magyarnak lenni szégyen és gyalázat? Mi a probléma, mi mindennek az oka, hogy az ősi értékeinkre már semennyire sem emlékszünk?
Mindezen dolgok egyetlen forrása az, hogy eltértünk az igazságtól és az igazság magában foglalja a rendet, és ha az igazság nincs veled, a rend is messzire kerül tőled. A mi igazságunk régen a Szakrális Királyság volt. Most mink van? Van két szerencsétlen oldalunk, a jobb és a baloldal, akikkel előrébb nem jutunk, csak még mélyebben elmerülünk a szennyben, amit az idegen kultúra ránk erőltet, amihez igazándiból nekünk közünk nincsen.
Régen a magyarság élén életképes emberek álltak. Olyanok, akikre fel lehetett nézni. Ma kik vezetnek bennünket? A kirakatban van két ember, egyik szerencsétlenebb, mint a másik, az egyik nagyobb hazug, mint a másik és nekünk ezekre kéne felnéznünk?! Ezeknek kéne szakrális értékeket felmutatniuk? Hát azzal nincsenek tisztában, hogy legalább az embereknek ne hazudjanak szemrebbenés nélkül. Mit akarnak ezek itt köztünk és hová jutunk ekkora áldással a nyakunkban?
Az emberiség nem arra vágyik, amit ezek nekünk adni akarnak. Ők csak az anyag síkján gondolkoznak és alapvető dolgokkal nincsenek tisztában. Olyan dolgokkal, amiket illene tudnia olyan embereknek, akikre állítólagosan 16 millió magyar élete és sorsa van bízva.
Már nagyon messzire kerültünk az alapvető értékektől, mert számunkra a pénz lett az Isten és maximálisan sulykolják is a tudatunkba a menő amerikai stílusba készült reklámok, hogy akkor érsz valamit, ha a legújabb sportkocsik és órák vannak a tulajdonodban. Ha többet keresel, mint a szerencsétlen szomszéd, vagy nagyobb házat sikerül össze lopnod, mint a többinek van, akik elhitték ezt a maszlagot, hogy a pénz lett az Istenük! Mivel sikeresen megkísértettünk az anyag felsőbbrendűségével, ezért könnyedén terelnek bennünket, mint a birkákat egyik helyről a másikra, az egyik izmusból az ellenkezőjébe. Egy lehulló fillérért képesek vagyunk eladni a lelkünk, csak hogy pénzünk legyen, mert a pénz lett az Isten!
Ezek után már nem nagy művészet az emberek tömegeit olyan irányba terelni, amilyenbe jól esik nekik, hiszen csak többet kell ígérni az egyik oldalon és egyből mindenki otthagyja a másikat.
Ha mindezt látná Árpád apánk, hogy hová jutott ez a nemzet, akikért az életét áldozta fel önként, nem tudom, hogy mit szólna!
Őseink egész másképp látták a világot. Ők tudták, hogy a külsőség nem minden, az anyag nem a megváltás, mert az ember nem a pénzre vágyik, hanem boldogságra, és a boldogság nem e világból való, mert nem anyagi természetű. Régen az értelmes életre fektették az emberek a hangsúlyt, míg napjainkban a pénz lett az Isten. Napjainkban nem lényeg, hogy ki vagy, az a lényeg, hogy legyél sikeres, legyél gazdag, legyél hatalmas, kiktől mások rettegnek és kunyerálnak a lehulló darabok reményében. Nem lényeg hogy ember vagy, hogy emberséges emberként élsz, igazán csak akkor érsz valamit, ha fel tudod mutatni a csillogó dolgokat.
Az alapvető igazságok vesztek el az életünkből. A család szentsége, az emberségesség erénye és az értelmes élet lényege. Mikor van értelme egy emberi életnek? Akkor, ha van benne szeretet. Ha megtalálja azt a dolgot, amit szeret csinálni, amiért érdemes neki reggelente felkelnie. Ki akar olyan világba élni, ahol csak azért ébredsz fel reggel hatkor, hogy elmenj a legújabb szuper plázába 12 órában rabszolgáskodni és annyi alamizsnát kapjál érte, hogy két gyerekedet épp hogy felbírd nevelni? Ki akar ilyen életet élni? Ez értelmes élet? Az hogy rabszolgaként állatok módjára dolgozunk, csak mert a pénz lett az Isten?
A rend borult fel a világunkban és ránk erőltettek egy olyan ideológiát, ami több ezer év hagyományát bomlasztotta fel a magyarság berkein belül. Megkaptuk a nyakunkba a demokráciát. Meg lettünk áldva ezzel a dologgal. Szerintetek a tudatlan tömegek valaha is fognak tudni irányítani egy országot? Nem, soha nem fognak bele látni a politikai útvesztőkbe és akik képesek a tömeget manipulálni a médián keresztül, azok pedig bármit elhitetnek velük, amit csak akarnak és ami csak jól esik nekik.
Hol van akkor a kiút ebből az egészből? Mi a megváltás számunkra? Hogyan térhetünk újra vissza az igaz értékekhez akkor?
Egyetlen kiút van! Mivel mi még mindig a Szent Korona országa vagyunk, ezért a megoldást egyedül csak a Szakrális Királysághoz való visszatérés fogja nekünk újra meghozni. Ne higgye senki azt, hogy a mi Koronánk egy a sok jelentéktelen koronázási giccsékszer közül, amit a nyugatiak olyan szívesen használtak a hatalmuk kinyilatkoztatására az alattvalóik és szolgáik számára! Nekünk újra vissza kell térnünk a Szent Korona Alkotmányához, mert Magyarország még ma is királyság. Mivel a Szent Korona egy mágikus beavatási tárgy, ezért pár jöttment kiabálása nem fogja érvényteleníteni a Szent Korona Alkotmányát, ami pedig kijelenti, hogy minden, ami azon kívül kerül rendeletbe semmisnek tekintessék! EZÉRT AZ EGÉSZ DEMOKRÁCIA, AMIBEN JELENLEG ÉLÜNK, KEDVES OLVASÓ… SEMMISNEK TEKINTESSÉK!
Nem véletlenül volt a Magyar Király mindig is apostoli király, mert a Szent Korona egy olyan magasabb dimenziós síkra avatta be őt, ahol a Jézusi képességek megnyilvánulhattak az anyagi világ felett! Egészen Mátyásig tartott a magyarság fénykora és utána folyamatosan áldozott lefelé a szerencsecsillagunk, mert ők még magyar királyok voltak. Árpád véréből valók, akik szívükön viselték a nemzetünk sorsát és nekik nem a pénz volt az Istenük, hanem közvetlen kapcsolatban álltak a magasabb világokkal, az isteni létsíkokkal.
Újra szükség lenne egy ilyen karizmatikus vezetőre, nem gondoljátok? Egy emberre, aki mögé a nemzet egy emberként felsorakozhat. Egy Árpád vezérre, akinek szavára emberek szíve dobbant egyszerre, és akinek láttán az emberek háta megborzongott a mennyei fenségességtől. Vagy egy Mátyás királyra, aki nem félt kimondani az igazságot és az emberségesség sugárzott belőle. Nekünk is szükségünk lenne újra egy ilyen vezetőre!
A Szent Korona pedig mindig kiválasztja azt az embert, aki méltó arra a feladatra, hogy újra rendbe hozza azt, amit a hazugság és az aljasság elfelejtetett velünk. Egy ilyen ember fog eljönni közénk. Már nem kell sokat várnotok. Ő lesz az, aki elhozza nektek a megváltást, és békesség fog fakadni a lábának nyomán. Minden idegen és értéktelen szennyet, ami a magyarok lelkét jelenleg mérgezi, egy villanás alatt el fogja törölni. Ő lesz a mi apostoli királyunk, aki a világot egy szebb kor felé fogja elindítani.
Az írás elején láthattatok egy próféciát. Jön majd egy ember. Igen jönni fog! Ő lesz az, aki minden értéktelenséget magával már a jelenlétével semmissé fog változtatni. Ez egy prófécia, ami a magyarság sorsára vonatkozik, de nehogy azt higgyétek, hogy csak ez az egy létezik. Még legalább másik hármat találtam, amik mind kapcsolatban állnak ezzel a jövendöléssel. Most is, ahogy írom ezt az írást, ráz a hideg, mert érzem a lelkem mélyén, hogy nagy változásoknak nézünk elébe. Egy másik próféciában ezt az embert csak úgy említik, aki elhozza nekünk a megváltást, hogy a Zenélő Sivatagok Tigrise. Amint láthatjuk, jelenlegi környezetünk erősen kezd elsivatagosodni. Lassan mi is Mezopotámia vagy Egyiptom sorsára jutunk, ahol szintén ilyen értéktelen világnézet alakult ki, mint nálunk és meg is lett érte a következménye. Mert ha felbomlik a rend, ne lepődjetek, meg hogy az nagyban is meg fog nyilatkozni. Ha tönkre tesszük a bolygónkat a nagy demokrácia csodálatos eszméjével, hogy mindet szabad, mert hát egyenjogúság meg testvéritlenség van, és ebből kifolyólag úgy mérgezzük a vizet, amiből mi is iszunk, ahogy jól esik, akkor ne lepődjünk meg, hogy a cselekedeteink elhozzák magukkal a következményeiket is.
A harmadik prófécia pedig egy hopi indián jövendölés, amelyben szintén egy hatalmas lélek eljövetelét jövendölik meg, aki egyik törzsfőnökük volt. Az az ember akkor fog eljönni, amikor már olyan kevés lesz a vad a réteken és a hal a folyókban, hogy az indiánok már nem fogják tudni ellátni magukat belőle. Vagy említhetjük a Jelenések Könyvét is.
Akkor fognak rájönni a fehér emberek, hogy a pénz nem ehető és minden anyagi csak a halál pillanatáig tart ki mellettük. Akkor lesz szükség egy hatalmas változásra és ezt a változást a Magyarok Királya fogja elhozni az emberiség számára. Nézzetek utána az igaz történelemnek, nézzétek meg azt, hogy a Magyar Apostoli Királyok mit tettek meg az emberiségért és rá fogtok jönni, hogy ez, amit most nektek itt elregéltem mind valóság, és valósággá fog majd válni, mert ha így folytatjuk tovább az életünket, akkor minden lesz az, csak életnek nem nevezhető létezés.
Gondolkozzatok el a fentebb leírtakon és reménykedjetek, hogy jöjjön el közén újra egy nagy Király, aki leszámol a sötétség és tudatlanság árnyékaival, és elhozza nekünk a fényt és a békességet. Reménykedjetek egy Atilla, egy Árpád, vagy egy Mátyás megjelenésén, mert ő lesz a Világ Királya, aki elhozza közénk a fényességet!
Fénybenjáró

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése