2013. december 25., szerda

Eltávozott az egyik legbefolyásosabb cionharcos

Életének 84. évében visszatért a pokolba Edgar Bronfman milliárdos a Zsidó Világkongresszus egykori elnöke. Kelet-európai zsidók gyermekeként Montreálban született, később amerikai állampolgár lett és a szeszesital-birodalma révén hatalmas vagyont szerzett. Jelentős részesedést kapott az olaj-és vegyiparban is. A vagyonnal párhuzamosan nőtt a befolyása is, így aztán a cionizmus egyik patinás élharcosa lett. A Zsidó Világkongresszus elnöke 1981-től 2007-ig.  Tevékenyen részt vett a kétpólusú világrend lebontásában. A gorbacsovi Szovjetunióból való zsidó(tőke) kivándorlást szorgalmazta az amerikai kormányon keresztül, siettetve ezzel az egykori szovjet birodalom szétesését. Ezen akciójának van magyar vonatkozása is. Hazánk akkori miniszterelnöke, Németh Miklós, tevékenyen segítette ezt a műveletét (diplomáciai kapcsolatok felvétele, stb.).
Hídfő.net | Eltávozott az egyik legbefolyásosabb cionharcosBronfman szerint Németh Miklós áruló tevékenységéért hálául "bármilyen izraeli kitüntetést megérdemel".
Elnöksége alatt Bronfman a svájci bankokat nyomás alatt tartotta, hogy egymilliárd dollár kárpótlást fizessenek a holovallás szentjeinek. Nem meglepő, hogy ennyi jó szolgálat után a szabadkőműves Clinton a lehető legmagasabb polgári személyeknek adható kitüntetésben részesítette. Végezetül annyit, hogy az általa sokat emlegetett emberiség elleni bűnöket nem, vagy nem csak fegyverekkel lehet elkövetni. Az emberiség eme "szép" példánya bőven kimeríti a fent említett fogalmat a Soros és a Lantos félékkel együtt.
Dévai István

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése