2013. december 25., szerda

Zsidó mentett ki zsidó bünözőt


Kép: a PressTV képe balra, jobbra egy amerikai oldal a sapkás bűnözőt "üzletembernek" írja le, mögött az amerikai színész

AMIRŐL NÁLUNK HALLGATNAK
A hazai hírekben teljesen elhallgatják azt, hogy Amerika évek óta, mióta Morales az elnök, zsidó ügynököket és bűnözőket küld Boliviába, felforgatásra és bűnözésre. A boliviai hatóságok hiába fedezik föl ezeket, mert ezeket a zsidó ügynököket, bűnözőket a bolviai zsidók messzemenően támogatják, akárcsak a hirhedtté vált Rózsa Flores és Tóás-ügyben. Ez utóbbi figurát a hazai szennysajtó még mindig körömszakadtáig védi és az EU is kiállt az EU-terroristák mögött. Most a PressTV hozta a hírt, hogy a félzsidó amerikai színész kicsempészett Boliviából egy fogva tartott zsidó bűnözőt (Jacob Ostreichert), aki már az USA-ban van és éli világát. A múlt évben az alábbi félzsidó színész már összebarátkozott Morales elnökkel, aki fogadta is, de ez csak ürügy volt és arra szolgált, hogy a színész kipuhatolja a boliviai viszonyokat. Ahogy az alábbi hírből kiderül sikeres volt a mentőakciójuk.
Eközben a hollywoodi színész Sean Penn kiadott egy nyilatkozatot december 17-én, amiben bevallja, hogy ő volt az, aki Ostreichert egy ismeretlen helyre vitte az Egyesült Államokban. A bolíviai igazságügyi miniszter Cecilia Ayllon azt mondta, hogy igyekeznek Ostreicher kiadatását elérni. (Amerika nem fogja kiadni! A szerk.) Az amerikai külügyminisztérium helyettes szóvivője Marie Harf tagadta, hogy ők lopták volna ki az országból a bűnözőt. Ő nyilván Perun keresztül ment ki és a konzuli tisztviselők Peruban nyújtottak neki konzuli segítséget, hogy visszatérjen az Egyesült Államokba. 2012 decemberében a zsidó fogoly (Az amerikai külügyes nevezte zsidónak a bűnözőt. A szerk.) kérésére Penn elutazott Boliviába, hogy intézkedjen a bolíviai elnöknél, Evo Moralesnél, hogy kérje Ostreicher teljes kiadását. Ostreicher azért került házi őrizetbe, mert kötvényekkel és hároméves pénzmosási csalásokkal foglalkozott, mielőtt elhagyta a dél-amerikai országot. A New Yorker nevű lap azt állította, hogy a boliviai hatóságok koholt pénzekről beszélnek. (PressTV, részlet és kép)
A kétszeres Oscar-díjas színészről: „Apai nagyszülei zsidó bevándorlók voltak Litvániából és Oroszországból, míg anyai ágról katolikus ír/olasz származású.” (wikipedia)
Az amerikai zsidók 90 %-a az egykori cári Oroszországból, kisebb részben a balti országokból meneültek a mocsok Amerikába még a XIX. század közepén és végén, aztán átvették a sajtó és pénzhatalmat rövid úton, a társadalmat megfertőzték és lezüllesztették. Az amerikai gengszterizmus is tőlük ered. Ezek a jelenségek a mai Magyarországon tökéletesen tettenérhetők.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése