2013. december 28., szombat

Töviskesné Dsupin Judit Ibolya: A Magyar Nemzet és a Magyar Államhatalom iszonyú viszonya

Szomorú, hogy a választás minden esetben a menekülést jelenti ebben az országban.
A választásnak nem az volna a feladata, hogy a törvények, a jóerkölcs felrúgása, a tisztességtelen, mások kihasználásán alapuló állandó újraprivatizáció, a támogatási és pályázati rendszer során tapasztalható korrupció miatt kelljen az embereknek keresni olyan pártot, amelyben bíznak.
OLYMPUS DIGITAL CAMERADe úgy tűnik, a “rendszerváltás” óta eltelt időben mindvégig fennállt az a probléma, hogy az igazságszolgáltatás és a végrehajtó hatalom engedte a korrupciót, az elvtelen felszámolásokat, végrehajtásokat, sőt, az ellenőrzéseknek döntően az volt a célja, hogy ellehetetlenítsék azokat az embereket, cégeket, akik felépítették magukat, vagyonhoz jutottak, vagy hírnévhez, s ezt el akarták tőlük venni.
A bírságok kiszabása, a jogtalanul számolt adóhiányok megállapítása felszámolási eljárásba és végrehajtási eljárásba hajszolta az egyéni vállalkozókat, magáncégeket.
A felszámolási eljárások és a végrehajtási eljárások akár egy magánember kezdeményezésére indultak, akár maga a hatósági megállapítás miatt lettek elindítva, mindig ott áll a bíróság, hiteltartozások esetén a közjegyző, ők azok, akik a jogerős határozatot meghozzák, mielőtt az állam által beindulnak a felek közötti elszámolások illetve elvileg a magyar állam, illetve a bankok indítványozzák ezen folyamatokat.
A bíróságokon pedig kimondatik, hogy a cég felszámolásra kerül, hogy a végrehajtás megindítható, és a közjegyzők által a záradék elkészíttetik, miután a banki felmondáskor elkészül a ténytanúsítvány az adós tartozásáról, aminek nincs közhiteles bizonyítéka a közjegyzői okirat mellett. A Bank bemondására, nyilvántartásának tartalmára épül.
Tehát: az ország tönkretételében az igazságszolgáltatás mindvégig hozta a maga határozatait. Minden felszámolási eljárás megindítása, minden végrehajtási eljárás megindítása egy-egy bírósági határozattal, közjegyző által készített végzéssel kezdődött, és sok esetben egy-egy adóhatósági határozat miatt került a bíróság gazdasági kollégiuma elé az ügy.
Meg lehet nézni, hány év ma Magyarországon egy-egy cég, vállalkozás élete.
Meg lehet nézni, milyen csekély összegekért pocsékolták el a cégek, egyéni vállalkozók vagyonát, és mennyi adóteher maradt a nyakukba a vagyonelvesztés miatt, éppen a vagyon csekély áron történő újra privatizációja miatt.
Miért kellett mindvégig azért a fejünk fölött állnia a hatóságoknak, közjegyzőknek, bíróknak, hogy az életünket ellehetetlenítsék?
Kinek az emberei ők?
Miért nem avatkoztak be mindebbe a politikai pártok?
Miért gazdagodtak meg a politikusok?
És elérkeztünk a végkifejlethez.
A devizaalapú forinthitelezéssel a jogellenes követelés miatt a lakosság és a kis-és középvállalkozói szektor ellehetetlenült, vagyonát, jövőbeli bérét a közjegyzők és a bírók a bankok javára ítélik meg, s mindeközben a vagyonelem maga újraprivatizálva van semmi áron. Valakiknek. A kiváltságosaknak. Akik ezzel legálisan meg tudnak gazdagodni, miközben miránk azt mondják, hogy a felvett hitelt vissza kell fizetni.
Hányszorosan?
És maga a föld is veszélyben van. Amit nem lehet létrehozni. Amit még Soros György sem tud létrehozni semmi pénzen.
Szóval. A választások eddig csak névlegesek voltak.
Mert mindvégig az igazságszolgáltatás és a végrehajtó hatalom kezében voltunk.
Pedig nekik hová is kell betagozódni?
Nem a magyar nemzet felé.
A magyar állam nem terpeszkedhet a magyar nemzet felé.
Mert akkor az már nem magyar állam.
És nem is volt mindezidáig az.
Akkor milyen választások lesznek most?
Választani kell végre, hogy az államhatalom ellenünk dolgozzon-e vagy értünk.
A HAZA NEM ELADÓ MOZGALOM PÁRT azt tűzte ki célul, hogy a magyar állam a nemzetet szolgálja.
A magyar nemzet tagjai mit tűztek ki célul?
szent koronaA TÖRVÉNYHOZÓ TESTÜLET, AZ IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS ÉS A VÉGREHAJTÓ HATALOM MINDVÉGIG ELLENÜNK DOLGOZOTT. A magyar nemzet hol van? A politikai választás maga az az álszent, névleges lehetőség, amit felkínáltak eddig az embereknek. De mindaddig, amíg nem jön egy párt, amely tudja, hogy mi a dolga, addig rabok maradunk. A magyar államhatalmi szervek rabjai. A HAZA NEM ELADÓ MOZGALOM PÁRT tudja, hogy a magyar nemzet fennmaradása a tét. Még nincs helyreállítva a Történelmi Alkotmány jogfolytonossága, de
A MI PÁRTUNK TUDJA, HOGY A MAGYAR NEMZETNEK JOGA VAN EZT HELYREÁLLÍTANI, ÉS EZZEL AZ ÁLLAMHATALMI BERENDEZKEDÉS A HELYÉRE KERÜL:
a magyar nemzetet mindenek elé helyező, AZT SZOLGÁLÓ SZERVEZETTÉ.

http://kaslerarpad.hu/?p=6006

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése