2013. december 11., szerda

Töviskesné Dsupin Judit Ibolya: Magyarországot őrültek irányítják

Kedden volt nálam egy mozdonyvezető, ugyan is sok szabolcsi embert megismertem a mozgalomból. Egy ízben Gyulára együtt mentünk gyűlésre.
Beszélgettünk a devizaalapú hitelezésről, a szakmájáról, az ország helyzetéről.

Mozdonyvezető, ezért is van tudomása arról, hogy kis hazánkban sok ember szokása mostanában a vonat alá ugrani. Sms-t kapnak a mozdonyvezetők arról, ha az országban bárhol is történik ilyen szörnyű eset, sajnos, az sms-ek gyakorisága napi szintű.
Ezekben az esetekben az áldozat egy ember, de valójában a családja, környezete és a magyar nemzet egésze áldozat, hiszen minden ember élete nemzeti kincs.
sinek
Egy hete felmondta az OTP a családjuk devizaalapú hitelét, “fellebbezésnek helye nincs” rendelkezéssel. Hozzám azért jött, hogy végigbeszéljük, hogyan kell benyújtani fizetési meghagyást a Bank ellen, amelynek beadásával a hátraléka kiegyenlíthető lenne, amennyiben a teljes összeget részletekben kikéri az OTP-től.
Merthogy a szerződés tárgya, a pénzkölcsön adás nem teljesült az ő esetükben sem, az OTP nem bocsátotta rendelkezésükre a devizát, miközben a szeretve Tisztelt Közjegyző ténytanúsítványba foglalta a Bank hitelnyilvántartási számláján lévő kölcsöntartozást.
Tette ezt oly módon, hogy meg sem nézte az Adós iratait, tehát fogalma sincs arról, hogy Szász József mozdonyvezető kapott-e egy fillért is az OTP banktól.
Fogalma sincs arról, hogy amennyiben a Bank bármit is szolgáltatott, a szolgáltatás kölcsönnyújtás volt-e, az eddig eltelt időszakban joggal követelte-e a bank a devizaösszeg kölcsönként történő visszafizetését.Tehát nincs bizonylatolva a közjegyzői ténytanúsítvány, s ilyen módon lesz átadva a végrehajtási záradékot készítő közjegyzőnek, aki, rá se rántva, hogy Szász József milyen idegállapotban fogja a mozdonyt vezetni, el is készíti a záradékot, s postázza a szeretve Tisztelt Végrehajtónak, aki a családot az égbe hajtja…
Pedig megtörténhet, hogy a szeretve Tisztelt Közjegyző bármelyik rokona, gyereke, unokája, szomszédja, esetleg ő maga fog a vonaton ülni, amikor Szász József mozdonyvezető elgondolkodik élete során.
És arra jut, hogy valami nincs rendben.
És hibát ejt.
És a vonat kisiklik, mint a mások által kisiklatott élete.
És a vonaton ülhet több száz ember, akik között ül éppen tárgyalásra utazó ember, ahol a Bíró bele akarja mondani az arcába, hogy ezt választottad, mert kisebb volt a kamata, meg amúgy is megkaptad a devizát. És nem volt semmi tisztességtelen, nem volt semmi erkölcstelen.
Aki éppen a vonat alá akart ugrani, most megmenekül.
De a többiek. Akik a vonaton ülnek, nem menekülhetnek.

Hallom, amint Orbán Viktor és Semjén Zsolt megbeszélik, hogy milyen árat kel fizetni azért, hogy a külföldi érdekeltségű Bankok az országból kivonuljanak.
A magyar állam segédletével a felmondott hitelek végrehajthatóságához szabad kezet kell adniuk, és a még össze nem roppantot családoknál a jóságos Kúria majd 2013. december 16-án adja a nevét a forintosításhoz, mikor nem volt kölcsönadva semmi.
De most csináljanak belőle kölcsönt. Had örüljön a magyar öt percig.
Meglévő törvényeken keresztül gázolva, a jogharmonizáció figyelmen kívül hagyásával van csak lehetőség az eddigi folyamatot legitimálni visszamenőleges hatállyal és kölcsönügyletként tekinteni rá.
Mi ketten a Szász Józseffel más utat választottunk arra, hogy ezt a folyamatot visszamenőleges hatállyal legitimmé tegyük.
Ennek értelmében a szerződés tárgyát, a devizát fizetési meghagyással kívánjuk részletekben kikérni, mert ez által az ügylet rendbe jön.
Ja, egy kis késedelmi kamatot majd felszámítunk, olyan mértékűt, amit a hatályos törvények megkívánnak. Ez a kamat akár a kapott pénzt is fedezi, a csalás árát, amivel Magyarország megszerzése jelenleg is folyik.
Mert a kivonuló Bankok helyére, töredék áron megvehető ingatlanárakkal betelepülnek kik is?
Akiknek a betelepedését Orbán Viktor aláírta.
De jut a FIDESZ-KÁDÉENPÉ holdudvarnak is jó áron ingatlan, a Hegedűs Zsuzsa államtitkár úgyis leírt már minket, mint Nagyősége által ezentúl szociálisan vizsgálandó romhalmazt.
Ja de ha önként távozunk, akkor itt csak statisztikai adatként szerepelünk, hogy kimentünk, mert nem voltunk elég magyarok, bezzeg a Semjén mentében lovon ül mentében, Ő az Ősmagyar Hazafi.
Nekem hadd maradjon Szász József mozdonyvezető a Hazafi, merthogy ez a neve.
És valóban az.
Mert emberéletek vannak rábízva, s ezen körülmények között is végzi munkáját, és a gondolatait kordában tartja, hogy a vonat a sínen maradjon.
Normális politikai vezetők, normális Bírák, Ügyészek, közjegyzők, végrehajtók, köztisztviselők, parlamenti képviselők, a Kúria ezt a helyzetet leállítanák.
De ők nem tudják a gondolataikat kordában tartani, mint Szász József, és a normális magyar emberek, akik a munkájukat végzik ilyen körülmények között, s ezért mondom azt, hogy a vezetőink őrültek.
A pénzhatalom kiszolgálóiként megtébolyodott az agyuk, s ezért vihogva nézik végig azt az ámokfutást, ami Magyarországon zajlik, ahelyett, hogy a folyamatot leállítanák.
Akkor állítsuk mi le őket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése