2013. december 5., csütörtök

Ukrajnai helyzetjelentés – Hídfő.net módra...

Szergej Lavrov orosz külügyminiszter szerint, amit most a Nyugat és a nyugati média művel, egyszerű hisztéria - ha egy állam a saját akarata szerint dönt, az már elegendő ok arra, hogy hisztériába kezdjenek. Ukrajna szuverén döntése félelmet kelt Nyugaton.
Közben ukrán oknyomozók utána jártak, milyen háttérrel rendelkezik a jelenlegi felfordulást okozó "ellenzék". Először is azt kell látni - írja egy orosz lap -, hogy az utcákon szinte kéz a kézben sétálgató Yatsenyuk és Klicsko körül forog az egész megmozdulás. (Egy szabadkőműves, meg egy buzi.) Feltűnő
a tüntetők háza tájékán, hogy a megmozdulások közelében nagyon sok a drága autó, Mercédeszek és különböző terepjárók parkolnak a környéken, feltűnően nagy számban. Nem kell mást tenni, csak kicsit követni a tömegből kiváló személyeket, és megfigyelni milyen járművekhez mennek oda. Ugyan, hogy lehet az, hogy szinte kizárólag drága autókhoz?
A választ a német Westerwelle, az FDP elnökének (aki szintén szabadkőműves és nyíltan buzi) megjegyzéséből lehetett megérteni, amelyben kijelenti, azért kell ott lenni a német és nyugati sajtónak Ukrajnában, hogy tudjuk, mire ment el a német adófizetők pénze, és elérnek-e [az atlantisták] valamilyen eredményt. A kijelentés joggal veti fel a kérdést, milyen pénzről is van szó? Ukrajnában nagyjából 1500 nyugatról pénzelt egyesület, alapítvány, amolyan "demokrata civil" szervezet működik. Ezek képviselői és munkatársai komoly nyugati fizetéseket kapnak. Olyan civil jogvédő szervezetek ezek, mint női egyenjogúsági szervezetek, kisebbségi szervezetek, a másságot képviselő szervezetek, büntetőintézményekben elítéltek jogaiért harcoló szervezetek stb. Ezeknek a szervezeteknek a tagsága és alkalmazottai adják a zendülők gerincét (már amennyiben beszélhetünk esetükben egyáltalán gerincről).
Emellett egy olyan dokumentum került nyilvánosságra, amelyet állítólag a társulási szerződéssel együtt kellett volna aláírni Ukrajnának. Ebben a dokumentumban szerepelnek az EU által Ukrajna felé támasztott követelmények, illetve előírások. Olyan durva és drasztikus "parancsok" vannak benne, mint például az ukrán krumpli export 10 százalékra történő csökkentése, ugyanilyen mértékben csökkentenie kell a cukor kereskedelmét is. Ukrajnának teljesen meg kell szüntetnie a hús, vaj, tojás, és más számos mezőgazdasági termék termelési kapacitását, így ezekből behozatalra szorulna.
Előirányozza Ukrajna számára, hogy azonnal meg kell kezdenie a vasútvonalak kompatibilissé tételét az európai vasúthoz, vagyis a szélesebb nyomtávút ki kell cserélni az európai keskenyebb nyomtávúra, ezzel együtt azonnal privatizálnia kell a vasutat, és az átépítésre európai tendert kiírni. Előirányozta a hozzá tartozó 6000 vasúti kocsi és vonat európai beszerzését. Kötelezővé tette a gyárak logisztikájához a teljes úthálózat átalakíttatását európai cégekkel. Előírja, hogy Ukrajna azonnal megszüntet mindennemű vámot az európai ruházati termékekre - és végül a leglényegesebb tétel, miszerint Ukrajnának valamennyi energiahordozó fogyasztói árát európai szintre kell emelnie, különösképpen a gáz és a villany, majd a benzin árát.
Ezt a dokumentumot, amely összesen 900 oldalas, és pontokba foglalva rögzíti Ukrajna szuverenitásának felszámolását, és kiszolgálását a nyugati érdekeknek, az ország kiárusítását, és iparának, mezőgazdaságának tönkretételét, Alexander Gorokhov ukrán politikus hozta nyilvánosságra, aki mindvégig ott volt az Európai Unióval folytatott tárgyalásokon.
Ukrajna lakosságának ezek után már csak egyetlen feladata maradt, kimenni az utcára, és agyonverni az összes hazaáruló nyugatbérenc férget. A kormány öt napot adott nekik hazatakarodni...
Hídfő.net

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése