2014. január 31., péntek

John McCain háborút és pénzt hoz Budapestre

Egynapos látogatásra Budapestre érkezett John McCain volt amerikai elnökjelölt, arizonai szenátor. Pesten tárgyalásokra kerül majd sor, Káin (Cain) a nagyobb pártok vezető politikusaival fog találkozni. Ezeken a megbeszéléseken pedig az ukrán helyzetről lesz szó. Hogy mi köze a magyar pártoknak az ukrán helyzethez, és mi köze egy amerikai szenátornak ahhoz, hogy a magyar pártok hogyan viszonyulnak az ukrán helyzethez?
Ez elsőre komoly rejtélynek tűnhet, de ha végigtekintünk Káin úr korábbi tevékenységén, nem kell sokáig találgatnunk. Káin úr eddig a világ összes háborús gócpontján megjelent, körbeutazta a NATO-invázió előtt álló országok szomszédos országait, és ott pénzzel tömte a célpont ország ellenzéki erőit támogató politikai pártokat.
Ennek okán feltétezhetjük, hogy Káin úr Budapestre is tömött pénzeszsákkal érkezett. Ugyanis budapesti látogatását követően végigjárja a térség országait, és nagyobb politikai pártokkal megbeszéléseket folytat az ukrán helyzetről.
Úgy tűnik, mostanra a látszatra se adnak a cionista felforgatók. A Visegrádi Négyek megállapodtak, hogy "felkészülnek a legrosszabbra" Ukrajna kapcsán, ami egy miniszterelnöki találkozó keretein belül történt. Azt követően azonnal összehívták az Ukrajnával szemben területi követelésekkel fellépő országok belügyminisztereit. Most pedig egy Káin nevű ember jön az országba, aki hazájában egyébként agresszív háborús retorikát folytat, külföldi utazásai alkalmából pedig a felforgatott országok szomszédainak szokott pénzügyi támogatásokat intézni.
Vajon hány milliárddal támogatja Káin a magyar pártokat, hogy abból létrehozhassák a kárpátaljai szervezeteiket?

http://www.hidfo.net/2014/01/31/john-mccain-haborut-es-penzt-hoz-budapestre

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése