2014. január 27., hétfő

MEGZAVARODTAK A HOLO-IPAROSOK



Kép: egy idegenrendészeti eljárás jelenete a háború alatt a keleti végeken
MEGZAVARODTAK A HOLO-IPAROSOK
Ezért tehát gázkamrák létén áll vagy bukik a holokauszt egész építménye is. Csakhogy akiknek a gázkamrákban zajló tömeges elgázosítások tényét kellene bizonyítaniuk, roppant kényelmetlen helyzetben vannak, mivel az emberek megölésére használt gázkamrák működésére vonatkozó írásos vagy tárgyi bizonyítékok bizony alig-alig vannak. (Erre utalt nyilatkozatában a fentebb idézett Jan van Pelt is.) Pusztán a gázkamrákról beszámoló „szemtanúk” vallomásai alapján viszont képtelenség egy valóban hiteles, a józan ésszel és a fizikai-kémiai törvényekkel is összhangban álló történetet kikerekíteni. Ezért azután a holokauszt-propagandisták számára egyetlen lehetőség marad: a mítosz jótékony homályába burkolni a holokauszt-történet kiemelkedően legfontosabb, központi elemét. (Perge Ottó – Kuruc.info, részlet)
UNGVÁRI TAMÁS MEGKONGATTA A VÉSZHARANGOT
Milyen igaza van! Valóban romokban a holomítosz, s ez éppen a dicső 70. évfordulón derült ki.
A nagybeszédű ponyvaíró kibökte, hogy 23 zsidó történész tiltakozott Szakály Sándor történész kijelentése ellen. Szakály Sándor igazat mondott (nem zsidó, hanem magyar és valóban szakértő), hogy az 1941 nyarán a magyar csendőrök kidobták az ukrán határon át azt a több mint tízezer zsidót, akiknek semmilyen papírjuk nem volt, belopakodtak hozzánk a környező országokból és itt szerettek volna tartósan maradni. De mivel átküldték őket az ukrán határon, ez idegenrendészeti eljárás volt. Az, hogy később kiderült, hogy ezeket az ukrán partizánok és a németek megölték, arról a magyar kormány nem tehetett, semmi közük nem volt hozzá. Korábban 1938-1941 között a visszacsatolt területekről amúgy is több százezer zsidót „kaptunk”, akik persze Trianon ellen soha nem léptek fel előzőleg és a visszacsatolás mellett sem álltak ki, akkori hazájukban. Na és akik nálunk voltak? Ők a kormányok ellen és a háborúban való részvételünk ellen uszítottak mindig, a lapokban. De a magyar királyság életszínvonala az kellett nekik. Olyan helyre soha nem vándorolnak a zsidók, ahol teljes nyomor van, ők mindig javakat akarnak birtokolni és az állami főhatalmat átvenni. Most ezt látjuk a tobzódó zsidó vezetőknél, mint pl. Orbán Viktor és Vona Gábor jóbarátjánál, Köves Slomó rabbinál, aki diktálja a tennivalókat a kormánynak. Ma reggel, pl. az MTV-ben adta ki az ukázt. (képen)
Az egész holo-hisztéria amiatt van, hogy a zsidóknak ne kelljen az 1918-1919-es véres tetteikeről és a 45 évig tartó szovjetmintájú kommunista pártban való véres tetteikről elszámolni. Amit a magyarok ellen tettek. És akkor még a magyarok kirablását és kifosztását nem is említettük, amit ők bankcsalásokkal és privatizációval intéztek el, s azzal, hogy ők voltak mindig kormányon, 1945-2014 között. Ezért folyik a habzásuk...Rettegnek az elszámoltatástól!


http://amagyaroldal.hu/hirek/content/holom%C3%ADtosz-%C3%B6sszeoml%C3%A1s-el%C5%91tt



Teljes terjedelmében közöljük (az elnöki oldalról) elnök úr mai napiparancsát, amelyet a magunk részéről figyelembe sem veszünk. A gázos részeket kékkel emeltük ki és alul röviden ismertetjük a valóságot! A kékkel jelölt részeket úgy foghatjuk fel, mint egy iskolai dolgozatot, amikor a tanár belejavít a hibás és téves részekbe...
Elnöki nyilatkozat a holokauszt nemzetközi emléknapja alkalmából
Az auschwitz-birkenaui haláltábort 1945. január 27-én szabadították fel az első ukrán front katonái. Az Egyesült Nemzetek Szervezete e napot a holokauszt nemzetközi emléknapjává nyilvánította. Auschwitz, bár sok száz kilométerre van hazánktól, mégis a magyar történelem része. Ez a haláltábor közel félmillió honfitársunk embertelen gyötrelmeinek, megaláztatásának és halálának helyszíne volt. Hetven évvel ezelőtt, hazánk 1944-es német megszállását követően a náci helytartók és a velük kollaboráló magyar állami szervek közreműködésével beteljesülni látszott Hitler náci Németországának akarata. Alig fél év leforgása alatt könyörtelenül végrehajtották a gettósítást, és deportálták szinte a teljes vidéki magyar zsidóságot. Soha nem felejthetjük el, hogy abban a hetven esztendővel ezelőtti tragikus évben halálvonatok végeláthatatlan sora indult el magyar területekről a náci koncentrációs táborokba. Mint ahogy soha nem feledhetjük el azt sem, hogy ha a háború menete a hitleri Németország és nyilas kiszolgálói szándékai szerint alakul, a gettókba zsúfolt honfitársaink további százezreire is ugyanez a sors várt volna. A magyar zsidók tragédiája egész politikai nemzetünk fájdalma és pótolhatatlan vesztesége. Ezért felhívással fordulok a magyarországi rádiók és televíziók szerkesztőségeihez, arra kérve őket, hogy a maguk lehetőségei szerint segítsék elő, hogy 2014. január 27-én este 7 órakor a holokauszt 70. évfordulója alkalmából 70 másodperces néma gyásszal közösen emlékezzünk meg ártatlanul elpusztított honfitársainkról.Legyen ez a csend közös gyász, a halálba taszított honfitársainkért érzett közös fájdalmunk csendje. Az ártatlan gyermekek, idősek, nők és férfiak százezrei előtti tiszteletadásunkkal juttassuk kifejezésre nemzetünk egységét és eltökéltségét abban, hogy a szabad és demokratikus Magyarország polgárai semmiféle közösséget nem vállalnak semmilyen emberellenes eszmével vagy ideológiával, sem azokkal, akik a XX. századi történelmünk során a magyar állam nevében követtek el jóvátehetetlen bűnöket saját honfitársaikkal szemben. Hiszem, hogy a néma tiszteletadás közös csendjének ereje hozzájárul ahhoz, hogy felismerjük egymásban a jót, és közösen ítéljük el a rosszat.
Áder János, Magyarország köztársasági elnöke
TANÍTÓ BÁCSI ÜZENI
Áder fiacskám! A dolgozatod nem 1-es, hanem értékelhetetlen, mert ilyen rövid szövegbe, ennyi hazugságot belezsúfolni, nem semmi. Úgyhogy elégedjünk meg a kékkel jelölt hazugságokkal, aki ismeri történelmünket úgyis tudja miről van szó, aki pedig nem, annak hiába magyarázunk bármit is. Kép: az elnöki oldalról, ami nem időrendi sorrendbe ábrázolja az elnököket. Megfigyelhető, hogy minden korábbi elnök mogorva vagy közömbös pofát vág, de Áder mosolyog....El tudjuk képzelni, hogy a fotós hány óriáig kisérletezgethetett a képpel amire ennyit ki tudott hozni, az egyébként mindig mogorva elnökből

http://amagyaroldal.hu/hirek/content/reszkess%C3%BCnk-este-7-%C3%B3rakor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése