2014. január 14., kedd

Rendőrimázs felett a béka

béka_alatt_a_rendörség
Pintér Sándornak már megint több hazug csacskaság hagyta el száját, mint kellett volna. Ugyanis egyebek közt azt találta mondani, hogy a Tárki felmérése szerint a rendőrség a Magyar Tudományos Akadémia után a második legelfogadottabb testület, ami óriási eredménynek számít, valamint, hogy a 2006-os események után a rendőrök kivetették maguk közül a törvénytelenségeket elkövető társaikat.

Ami azt illeti, amikor sintér azt állítja, hogy rendőrök kivetették maguk közül a törvénytelenségeket elkövető társaikat, az csak előjel váltással igaz. Vagyis ennek pont az ellenkezője történt.
Sok rendőr hagyta el, és nem feltétlenül jószántából a CÉG-et. Mint hírlik, főként olyanok, akik nem voltak hajlandóak tovább szó nélkül eltűrni, hogy a bűnpártoló, bűnöző feletteseiknek legyenek kiszolgáltatva, és hogy magukra hagyják őket, mikor az embereknek kell segítséget nyújtani. Sokan nem voltak hajlandóak tovább szemet hunyni a visszaélések és a vezetés szakmaiatlansága, a rendőri bűnözés legváltozatosabb fajtái, vagy épp a rendőri túlkapások, és korrupció fölött. Vagy épp elnézni az aktatologatásban és főként bírságolásban kimerülő áltevékenységeket. Az anyagi megbecstelenítésükről nem is beszélve.
Vagyis zömében maradtak a sintér-félék, akik jól bepasszolnak a bandába, és maradtak a gyávák, meg akiknek ez is jó.
Mindenki jól emlékszik még a 2006-os események kapcsán, hogy milyen “bátran” védték egymást a szadista és törvénytelenségeket elkövető, és hatalmukkal arrogánsan visszaélő rendőrök.
Úgy tűnik ez a helycsere nem a rendőrség tisztulását, inkább a ama társadalom tisztulását jelent, amely kivetette magából a bűnöző rendőröket, és befogadta a tisztességeseket. Bár ezen az alapon az állományba még bepasszolnak jó néhányan, a kint rekedtek közül. Nem baj, úgyis folyamatosan nő az állomány.
Sintér a fideszes demagógia szerint, és a maguk rendelte statisztikákkal takarózva próbálja elrejteni, hogy a rendőrség presztízsét sosem látott mélységbe taszította a tiszteletet nem éremlő elődeivel és a többi hasonló kaliberű etikátlan rendőri vezetővel egyetemben.
Mi más is lenne várható az ilyenektől, ahogy a mondás is tartja: fejétől bűzlik a hal. http://www.youtube.com/watch?v=5lwjgViZV4A
http://mno.hu/ahirtvhirei/gergenyi-memoriazavarban-szenved-1185110

Szabad Riport – Szász Gerda

És egy kis adalék…
Íme az Egyenlítő TV honlapján “Egy rendőr őrnagy levele Orbán Viktornak – Kommentár nélkül” 2011. áprilisában megjelent nyílt levél

Tisztelt” Miniszterelnök Úr!

Jó lenne ha felébredne és kicsit körbenézne, valamint abbahagyná a ködösítést!!! Pont olyan semmirekellő mint az elődei voltak, akiket annyit pocskondiázott! Mit papol itt közbiztonságról??? A sok birka meg beveszi, csak nekik nincs rálátásuk a dolgokra.

Még hogy kiemelt támogatás a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatában! Valójában mindenkitől elvonás, csak a kedvenc terrorelhárítási legényeinek jut minden, ami szemnek szájnak ingere. Amennyiben az időm engedi, majd megválaszolom azt a kedves levelet, amit küldött a semmiségi törvénnyel kapcsolatban.

Bár tudom, hogy valamelyik segg-, avagy talpnyalója fogja elolvasni, és nem is meri átadni Önnek, de reménykedem, hogy valahogy eljutnak a soraim Önhöz. Ha esetleg nem mondták Önnek, a Rendőrség éppen a bányászbéka segge alól tekint fel a valóságra.

Sok rendőrt zavar, hogy az Orbánt és Schmittet is őrző TEK legalább 15 milliós luxuskocsikat kapott a “bűnözés ellen”, miközben a rendőr őrmesterek is alig havi 80-100 ezret keresnek.

Mint azt az egyetlen valamirevaló tábornok le merte írni, a végeken nincs pénz semmire (értsd: papír, WC papír, tolmács, szakértő) a maga által létrehozott TEK nevű semmirekellő társaság meg Q7-es Audikkal furikázik! VÉRLÁZÍTÓ amit művelnek!!

A helyi szerveknél az őrmesterek 80-100 ezer forintot keresnek (ebből éljen meg a sok megélhetési politikus mint a Lázár haverja) amiért elvárják, hogy friss, fitt, művelt, pihent és mindig hadra fogható legyen.

A TEK-nél pedig ugyanezen őrmester annyit keres, mint a helyi szervnél egy alezredes alosztályvezető. Közben pedig SEMMIT NEM CSINÁLNAK!!! Ne feledje, ezek az emberek közülünk mentek oda és elmesélik, hogy egész nap sportolás, uszoda, lézengés a program. Hiába akarják befogni a szájukat, hogy mennyire titkos a tevékenységük!!! VICC!

Na ez a magyar közbiztonság !

Bajusz Ferenc r. őrnagy


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése