2014. január 14., kedd

Vonyitanak a hiénák a megrenovált kotorék miatt

A Bankszövetség elítéli a “vandál robbantást” és hangsúlyozza: ügyfélvagyonban nem esett kár. Együttműködnek a rendőrséggel, a bankfiókok pedig megerősített védelmet kapnak. A Bankszövetség megdöbbenve értesült a hétfő hajnali, Lehel úti “vandál” robbantásról – olvasható a szövetség közleményében, amelyet az Index hozott le.
Úgy fogalmaznak, “elítélendő az ilyen, a közbiztonságot is aláásó, a lakosságot veszélyeztető magatartás”, és szerencse, hogy senki nem sérült meg, hiszen több épületben is kárt okozott a robbantás.
Rendőrök, tűzszerészek, statikusok helyszínelnek a Lehel utcában. Fotó: Mihádák Zoltán/MTI Mint írják, az érintett bankfiókok a napokban nem fogják tudni biztosítani az ügyfélszolgálatot, de a bankok központi ügyfélszolgálatai segíti az ügyfeleket a tájékozódásban. A közlemény hangsúlyozza, hogy sem ügyfélvagyonban, sem adatokban nem esett kár.
A Bankszövetség hétfő délután összehívta bankbiztonsági szakértőit, akik a rendőrség munkáját segítve vizsgálják meg az eset körülményeit. A bankok készek együttműködni a bűncselekmény felderítésében. A közös fellépés elemeként a rendőrség megerősítette a pénzintézetek védelmét – írja a Bankszövetség.
(HVG)


Bal-Rad komm: A hiénaszövetség közleményét szinte szóról-szóra érdemes lenne végigelemezni, és összehasonlitani kifejezéseiket a cselekményeikkel.
Egyébiránt elég gyorsan összeröffentek megvitatni a tennivalókat, hogy biztonságukat fokozzák. Merthogy fenyegetve érzik magukat. (Teljesen joggal!)
A nyomozati szervek nyilatkozatai, miszerint lehet hogy csak egy eltúlzott ATM-ellemi akcióról van szó, szinte teljességgel kizárható a körülmények okán. (A robbantó odatette szerkezetét-és távozott!)

A hiénaszövetség nagyon is helyiértékén kezeli a tegnapi robbantást, ami majdhogynem teljes bizonyossággal kijelenthető: politikai indittatású, bank és kapitalistaellenes akció volt.
A hiénaszövetség és politikai kitartottjaik aggódnak a közbiztonság romlása miatt! Valószinűleg elhűlve figyelték tegnap, hogy a robbantásnak MILYEN ÓRIÁSI TÁRSADALMI TÁMOGATOTTSÁGA lett! Az internet szinte felrobbant. A robbantót hősként kezeli a háló-népe, ellentétben a világból innen-onnan érkező terrorista robbantásokkal.
Ez az, ami igazán aggasztja a hiénaszövetséget és a honi politikai elitet!
Mert lehetséges, hogy tényleg csak egy balul sikerült pénzszerzési akció volt-ám az egyszerű nép egyszerű-BANKOK ÁLTAL KIFOSZTOTT ÉS FENYEGETETT gyermeke-POLITIKAI ÜZENETET LÁT BENNE!
“ÜSD A TŐKÉ(S)T!-NE SIRÁNKOZZ!”
Ettől rettent meg valójában a bankárkaszt!
JOGGAL!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése