2014. január 15., szerda

Utófinanszírozott jólét?

A magyar emberek zöme élőhalott módjára kóborol a világban, lehetőségek után kutatva. Morzsákat gyűjtöget, az emberinek nevezhető igényeit is elfojtva. Mindezt teszi mindent megvonva magától és örül ha van még munkahelye. Cion-demokrata kormányunk pedig arról szövegel, hogy Magyarország hamarosan a lehetőségek Kánaánjává válik. Az új Széchenyi tervet emlegetik, miközben azt elfelejtik megemlíteni, hogy az apró betűs rész tartalmazza az utólagos finanszírozást. Ez is csak egy a Fidesz-féle parasztvakítás közül. Miközben a nyugati kapitalista disznóólakban nagyobb engedményekkel altatják el az ottani dolgozókat, nálunk minden fordítva működik. Mert ott bizony humánusabb feltételei vannak egy kölcsönfelvételnek, hogy mást ne is említsünk. Nálunk kell két nyereségesen lezárt, gazdasági év (naptári év), kizárólag a bankszámlaforgalom lehet a kérelem alapja, mert a tényleges pénzmozgás van figyelembe véve, fedezetnek pedig akár több ingatlant is kérhetnek. Ezekkel a feltételekkel semmi baj nem lenne egy jóléti társadalomban, de a miénkben a fiatalok labdába nem rúghatnak ezen a téren. Lehet, hogy ez egy burkolt kormányüzenet nekik, hogy húzzanak el Angliába takarítónak?
A maffiafilmekből ismeretes a következő: "senki ne kérdezze meg miből van az első millióm!". Mert pénzből lehet pénzt csinálni, nulláról lehetetlen, ehhez a kormány olyan rendeleteket hoz, aminek vállalkozó kedvű fiataljainak képtelenek megfelelni. Nem véletlen ez a szigorítás, hiszen a nyugati multiknak kell az olcsó rabszolgamunka, amit legkönnyebben a jelenleg frissdiplomás és / vagy friss szakmai papírral rendelkező réteg tud a legkönnyebben biztosítani. Hogy miért? Mert már el lett bennük ültetve a nyugati országok számára kedvező rabszolgamentalitás, a történelmünk és eredendő értékeink lezüllesztésével, a degenerált nyugat felmagasztalásával, a multikulti imádatával. Lassan ott tartunk, hogy egy heteroszexuális magyar származású fiatal már hátrányos helyzetűnek minősül. No, persze nem papíron, hiszen az a rész már tömve van a néger bevándorlókkal és a rejtett tartalék dolgozni nem akaró hadaival. Nekik persze jár a pénz, alanyi jogon is járjék akár. Egyszerű az ok itt is. Inkább kifizetik nekik a nyugtonmaradási pénzt, minthogy egy nyugati üzembe tönkretegyenek valamit, akár a gépsoron, akár máshol. Sajnos a közhiedelemmel ellentétben ehhez a munkához is elengedhetetlen a dolgozni akarás. Ebben viszont jeleskednek a magyar fiatalok, jeleskednének a munka minőségében is, az innováció, kutatás területein is, csak azok sajnos már tömve vannak. Hát persze, hogy a "jó vérvonalból" származókkal. Ahol nincs még telítettség, ott viszont jelen van a direkt alulfinanszírozás.
A multiknak ezzel szemben minden privilégium kijár. A többségükben zsidó vezetés alatt álló monstre cégekkel nem érdemes packázni! Pályázati pénzek, adókedvezmény és társaik. Miért is? Mert ilyen törvények és rendeletek biztosítják a szabad garázdálkodásukat. Olyanokra hivatkozva, mint munkahely teremtő, munkahely megtartó, átképző, felzárkóztató, csökkentett képességűek és hátrányos helyzetűek foglalkoztatása, a piacképesebb képesítés érdekében eljáró, felzárkóztató projektek, és így tovább. Persze ne felejtsük el azt a pár milliócskát (legtöbbször nem forintban), amit ezek a politikusok utána "megtalálnak" a kampánypénzeik között. Ők az igazi Júdások, 30 ezüstpénzért eladják a hazájukat, a fiataljainkat, a jövőnket. 
Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy például a Tesco nevű hálózat annyi kedvezménnyel van felruházva, hogy ha nem nyitna ki akkor is nyereséggel zárna. Ez pedig nem vicc, habár kínunkban már kacaghatnánk is rajta. Emellett éhbérért dolgoztatják a munkavállalót, munkakörében nem szereplő, egyéb feladatokkal is megbízzák. Ha nem tetszik, jön a felmondás a munkaadó részéről. Itt nem finanszíroznak semmit utólag. Ezt kínálja a demokrata pokol. Egy nagy sártenger, ami most éppen jólétnek van hazudva. Ez volna az ígéretek paradicsoma, vagy ez már az utófinanszírozott jólét? Megérkezett a gyorsnaszád a kapitalista paradicsomba?
Dunai István

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése