2014. február 14., péntek

Orbán Viktor az új Robespierre

Egyesek számára furcsának és hihetetlennek tűnhet, de alapos utánaolvasással elegendő bizonyíték szerezhető arról, hogy a világ mozgatói ezekben a modern időkben is több száz éves hagyományokon alapuló, diabólikus erők, úgynevezett háttérhatalmak, akik nemzetek felett állnak. Ők alakítják a világunk sorsát. Több feljegyzés, ma már muzeális darabok is megtekinthetőek a magukat e témába beleásóknak. Ilyen például a yorki okirat vagy a kölni okmány.
Ugorjunk csak az időben, hiszen a szabadkőművesség történetét mások már megírták, ezek többé-kevésbé elérhetőek a nagyközönség számára. Franciaországban, Robespierre vezetése alatt a szabadkőműves vezetők színi előadásán, oltár,trón és társadalmi osztályok díszletei voltak felállítva a színpadon. Egyszer csak tűzcsóva tört elő és elemésztette a díszleteket, majd a lángból Isten helyett egy mezítelen szajha lépett elő, aki előtt Robespierre és a kőművesek sátáni bandája mind leborul. Ezt a mezítelen kéjhölgyet ünnepelve vitték a templomba és az oltárra állították, ott csókolgatták minden testrészét. Virággal szórták lába nyomát az ördögi teremtménynek. Megrészegült diadalát és mámorát ünnepelte az emberiségre rászabadult rút féreg, a bomlasztó, a megrontó. A trónt, oltárt és társadalmi osztályokat megszüntető láng nyomán életbe lép a szabadság, egyenlőség, testvériség sátáni triumvirátusa. Kezdetét veszi a borzalmas tobzódás, a hitványak lázadása. Az állatias kéj tüzében hamuvá porladt az erkölcsiség, tisztaság és rend. Az ember természetfeletti, Istentől való rendeltetése megszűnik, fő célja többé már nem az örök béke, hanem a földi és anyagi boldogság. A beavatás alkalmával ezért nyújtanak át egy pár női kesztyűt a neofitáknak, hogy erre mindig figyelmeztesse őket.
Ezekre az istentelen misztériumokra bukkanunk az epikureusokon, a gnosztikusokon, a szabadkőműves céheken és a templomos rendeken is. Isten által megalkotott, ránk bízott rend és hierarchia ellen szövetkeznek, rombolnak és pusztítanak. Titkos társaség lévén belülről rágják az alapokat és őrlőfogaik között eltűnik a jövőnk. Miközben a vallásszabadság legékesebb szószólóiknak tartják magukat céljuk csupán a zavarkeltés. Szabad sajtóról papolnak, ennek ellenére kigúnyolják az isteni ige hirdetőinek sajtóit. A spanyol inkvizíciót a pokol szülöttjének tartják, de az ultramontánok ellen indított állami inkvizíciót szükséges önvédelemnek tartják.         
Robespierre és bandája ismét itt van! Orbán Viktor az új vakoló mester, felkent páholytag, neofita. Miközben szociális és nemzeti népérdekű szólamokkal altatja a népet, szabadjára engedte a demokrácia félelmetes démonait. Mert ő is felölti ősei ruháját pandemóniumos éjjeleken, a kőműves kötény ugyanúgy rejti a női kesztyűt, mint eleinek. A szajha pedig ugyanúgy járja táncát az oltáron, virágokkal a lábai alatt, mert ez a pokol menüettje. Most is ők döntik el az országunk jövőjét, mint ahogy tették számtalanszor. Népeink pedig fuldokolnak a rájuk erőszakolt "szabadság-egyenlőség-testvériségben". Rendeltetését vesztve, a szabadosság züllöttséggel és perverziójával átitatott gonoszságában. Erkölcstelen, elállatiasodott lényekké válnak. Keresik a mámort, a szédülést. Meg is kapják a demokráciának nevezett kanálisból.
Robespierre Viktor pedig mulat, felemeli az ég felé a mutatóujját, bal keze a szívén, ahogy elődeinek is, a folytonosság jegyében. Az uralkodás mámoros érzése tölti el szívét és nem veszi észre, hogy a népen tapos. Azon a népen, aki bizalmat szavazott neki. Persze ez csak formaság, a demokrácia egyik illúziója, ami a szavazóurnáknál történik. Van egy másik szavazás, ami a páholyokban dől el. Mert a szabadkőművesség a demokrácia fölött áll, illetve a demokrácia csak egy álarca a vakolóknak. Tudja ezt Robespierre Viktor is. Mindent megtesz, hogy megfeleljen az istentelen, internacionalista sátáni vérszívóknak. Valószínűleg ez elvi kérdés nála. Fanatikusa a kőművesek rendjének. Közben őrült táncba kezd a prostituált, mint egykoron Babilon poklában. A magyar nép pedig újraválasztja urait, gazdáit. Megtette hatását a hazugságban tartás, ígéretek és személyi kultusz. Csak a remény élteti a magyar népet, hogy egyszer talán könnyebb lesz, de éppen ezzel csapják be őket. Robespierre Viktor elhiteti velük, hogy hamarosan eljön a Kánaán. Melyik Kánaánra gondolhat? Amelyet elődei romboltak le bestiálisan?
Balassa Viktor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése