2014. március 21., péntek

A nyugat új gazdasági elitet épít Ukrajnában

Brüsszelben olyan eseménye volt a kétnapos csúcsértekezletnek, amit demokratikus eszközökkel és diplomáciával soha nem tudtak volna elérni: Ukrajna nyugati helytartója aláírta az Európai Unióval a társulási egyezmény politikai részét. A szerződést aláíró személy semmilyen legitimációval nem rendelkezik, akárki más is aláríhatta volna helyette.
Ennek ellenére a nyugati országok (és a hazai kollaboránsok) úgy kezelik, mintha az együttműködés hivatalosan érvénybe lépett volna. A társulási egyezmény politikai része a politikai együttműködésen (kiszolgáláson) felül a terrorizmus elleni harcra vonatkozik. A nyugaton neonácinak kategorizálandó szervezetek voltak a kijevi puccs katalizátorai, nélkülük soha nem történhetett volna meg Kijevben egy nyugati hatalomátvétel. Most, hogy a Jobboldali Szektor és már neonáci szervezetek hatalomba tették a nyugat által faji alapon kiválasztott (zsidó) Turcsinovot, Jacenyukot, valamint Timosenko visszatérését is előkészítették, a terrorizmus elleni harc jegyében nemsokára megkezdődik a hasznos-idióták eltávolítása. A nyugat bábjai leszámolnak a kijevi szélsőjobbal, miután saját céljaikra használták fel őket.
Dimitrij Jaros. Egyesek szerint forradalmár, harcos, hős. Mások tudják, hogy nem lát tovább a saját öklénél.
Ez ellen se Dimtrij Jaros, se más jobboldali vezetők nem tudnak mit tenni. Már akkor lehetett tudni, hogy a szélsőjobboldal csak hasznos-idiótaként vesz részt a folyamatban, amikor felsejlett a nyugattal történő együttműködésük. A fennálló hatalmi rendben nyugaton ugyanis soha, semmilyen körülmények között nem kerülhet a hatalom közelébe nem-zsidó, vagy olyan személy, aki nem a hálózat része. A szélsőjobboldal megvívta a harcot Kijev utcáin, többen az életüket adták valamiért, amiről előre lehetett tudni, hogy zsidókat ültetnek bele. Jacenyuk és társai semmilyen áldozatot nem hoztak az átmenetért, ők csak beleültek a karosszékbe, miután a hasznos-idióták elvégezték a munkát.
Most pedig Jacenyuk arra fogja használni a korábban már nagyon sok mindenre használt szélsőjobboldalt, hogy saját hatalmát bebetonozza. Kijev kommunikációja nagyon hamar meg fog változni, ennek már mutatkoznak jelei. A forradalmárokból felforgatók lesznek, akik "veszélyeztetik a közrendet" és le kell számolni velük. Jacenyuk arra fogja használni a jobboldalt, hogy leszámoljon velük és így felépítse azt az illúziót, hogy a jelenlegi kijevi kormány garantálja a közrendet és biztonságot a nép számára. Igaz, a -zsidók által megszállt- szélsőjobboldal nyugaton és hazánkban sem tud ennél látványosabb eredményeket produkálni, a történelem ítéletet mondott felettük.
Az "együttműködés" (kiszolgálás) másik része, hogy az Európai Unió egyoldalúan megnyitja a piacokat az ukrán vállalkozások előtt. Az ukrán vállalatoknak mostantól nem kell vámot fizetniük az EU felé, miközben az Európából érkező termékek továbbra is vámkötelesek. Ez a látszólag pozitív intézkedés is a fentieket szolgálja. Olyan hogy ukrán nagyvállalat legalább annyira nincsen, mint ahogy magyar nagyvállalatok sincsenek. Eddig a Janukovics köreihez tartozó oligarchák kezében összpontosult a gazdaság, a nagyvállalatok az ő tulajdonaik voltak, az ő számukra termelték a profitot. Most a nyugat rekordgyorsasággal hozzálát a saját oligarcháinak felépítésébe. A nyugat emberei Ukrajnából szabadon exportálhatnak az Európai Unióba.
Természetesen nem az egyszerű ukrán vállalkozás számára lesz felvásároló erő nyugaton, hanem azok számára, akiket a nyugat kiválaszt, hatalmas megrendelések fognak érkezni, és ezzel pillanatok alatt fognak születni új milliárdosok. A nyugat új gazdasági elitet épít Ukrajnában, mert a hatalmukat csak gazdasági kontrollal tudják bebetonozni, a Janukovics idején működött maffia-vezetők az ő számukra nem megbízhatóak.
A hazai média pedig képes ezt úgy tálalni, mintha az Európai Unió előzékeny, segítő gesztust tenne az ukránok felé. Valójában most alapozzák meg az újkori földesurak gazdasági harcát az ukrán földekért. De ebben a harcban a szélsőjobboldal nem fog részt venni, az ő vállalkozásaik nem kapnak majd nagy nyugati megrendeléseket. Ehelyett ők nagyon gyorsan a terrorizmus elleni harc áldozatai lesznek.
Molnár István



Jacenyjuk országáruló “hosszas tépelődést követően” úgy döntött, hogy ma alákörmöli Brüsszelben Ukrajna EU-iránti behódolásának politikai esküszövegét.
  Hivatalosan ezt a förmedvényt társulási megállapodádnak nevezték el. Mégiscsak elegánsabb, mint valódi nevén-Kapitulációs Okirat-nevezni! Emiatt már meg is érkezett az EU főhadiszállására. Ott tárt karokkal, de igencsak fancsali pofával fogadják a ceremóniaszervezők a kijevi hiénát, hiszen Jacenyjuk sem meri-a megpuccsolt Janukovicshoz hasonlóan-az ország gazdaságát odavetni az EU hiénafalkájának!
Nem meri, mert tudja: egy éven belül fellógatja a kifosztott ukrán nép. Őt is és valamennyi brancsbélijét, akit csak el tudnak kapni.
Igy aztán azt a (reménybeli) megoldást választotta, hogy egy üleppel két lovat kéne megülni. Fenntartani az Oroszországgal gyümölcsöző-és Ukrajna számára létfontosságú-gazdasági kapcsolatokat (beleértve Oroszország állandó és folyamatos köpködését és ocsmárlását), de ugyanakkor dörgölődzeni is az EU-hoz: hátha vetne valami kis pénzecskét az ajándékba odaadott ukrán aranytartalékért.
EPA/ROBERT GHEMENT Persze a Nyugat és az EU urai pontosan ezért fogadják az ajánlkozást fancsali pofával, mert emiatt most egy kicsit bele kéne nyúlni a bugyellárisba, viszont a gazdag zsákmányt nem szállitja Jacenyjuk. De hát mostmár ennyi fölforgatás után valamit tenni kell! Legalább papiron is rajta lesz, hogy “te az enyém-én a tiéd!” (Bár ez igy nem igaz, hiszen csak Ukrajna lesz az Unióé, de hát… A majdanista parasztvakitottaknak legalább tovább “vetithetnek” szabadságról, jólétről, meg ilyesmikről!)
Jacenyjuk kifejtette abbéli reményét, hogy még az idei esztendő végéig aláirhatja az EU-val Ukrajna teljes odaajándékozási szerződését is. (Hol lesz ő már akárcsak júniusban is? A cimborákkal együtt!)
Amúgy meg Ban Ki Moon ENSZ góré ma Kijevbe tolja a képét. A világszervezet is rágyúr egy kicsit Kijevben a dologra, hadd lássák az ukránok, hogy az ENSZ is…
Csak hát egyvalamiről hajlamosak megfeledkezni a kijevi hiénacsapat tagjai. Arról, hogy A Nagy Európa-ház nappalijában-Brüsszelben-beszélni szoktak! CSAK BESZÉLNI!
Ám a ház KONYHÁJA MOSZKVÁBAN VAN!
(Forrás: itar-tass.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése