2014. március 21., péntek

Tovább mocskolják a Jobbikot a betolakodók

Több videómegosztón is fent vannak az alábbi gyűlöletkeltő, tipikusan cionista megrendelésre készített kisfilmek. Folyamatos nácizás és fasisztázás. A Szavazz a Jobbik Ellen nevű cionista előretolt helyőrség tűz alatt tartja a választókat és képtelenségekkel tömi az agyukat. A Jobbik náci lenne? Miért? Németek ők? Vagy olaszok? Ha már fasisztázzák őket.

A videóban Mesterházi vírusozza a Jobbikot. Érdekes fintora a sorsnak, hogy a legnagyobb pusztítást mégis a nyíltan cionista MSZP végezte.

A Szavazz a Jobbik Ellen zsidó-banda megint lépett egy nagyot... hátrafelé. Hiszen minden normális és értelmes ember átlát a szavak mögött meghúzódó, talmudista uszításon. Árad belőlük a gyűlölet, a hazugság. Lételemük a népek összeugrasztása, testvér testvérrel való szembefordítása, hogy nevető harmadikként rátegyék a kezüket a javakra.



Pörzse Sándort is megpróbálják feketíteni. Elhisszük, hogy fáj az igazság amit kimondott.
Az igazság érvényesülni fog! Nem a Jobbikot gyűlölik ők ennyire, hanem a magyar népet. Tudjuk ezt mi, talán értjük is miért. A magyar nép az értelem, az igazságkeresés, a kreativitás, a szépség, és minden nemes tulajdonság minta-népe.
Hídfő.net |
A "hatalmas" tömeg. Elég gyenge, hogy kerek 150 embert tudtak csak kifizetésekkel, vesztegetéssel és fenyegetésekkel összeszedni.
Nem is beszélve arról, hogy egyistenhitűek voltunk már akkor, amikor a "kiválasztott" még sarukészítéssel volt elfoglalva. Erős szőrzetük miatt hasonlatosak az ördögökhöz. Gátlástalanok, törtetők, torzak, mint lényük: a bűn, a rontás. Ők a körülmetélt, sivatagi démon, Amalek ivadékai.
Hadnagy Ármin



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése