2014. március 14., péntek

Felforgatásra készül a liberális média

Új ellenzéki erőkről, az újabb Fidesz kétharmad után pedig a politikai rendszer felforgatásáról álmodozik a 444.hu liberális médiaorgánum, - az olvasói pedig nemegyszer annak adnak hangot, hogy ezt a kormányt "demokratikus úton már nem lehet eltávolítani". Felmerül a kérdés: milyen úton akarják eltávolítani a kormányt a magukat liberálisnak gondoló idióták, akik néhány héttel egy demokratikus országgyűlési választást követően nem-demokratikus módszerrel akarnak kormányt váltani?
Egyértelmű, hogy a baloldali ellenzék a választások elvesztésére készül, Mesterházyt pedig a balek szerepében tették miniszterelnök-jelöltté. Az is tudható, hogy a radikális atlantista baloldal nyugaton a legfelsőbb körökből kap pénzt és utasítást. Eközben az EBESZ a Külügyminisztérium kérése ellenére is csak korlátozott megfigyelő missziót tervez Magyarországon. Mivel nem lesz nemzetközileg ellenőrzött a választások egésze, ez a következő parlamenti ciklus zavargásai nyílt előkésztésének tekinthető. Az EBESZ ugyanis megadja az alapot az ellenzéki erőknek ahhoz, hogy választási csalásra hivatkozzanak.
Eközben a liberális sajtó már most arról beszél, hogy "több lesz a tüntetés, valamint egyéb utcai megmozdulás", emellett a Facebook-on szervezett tüntetések hullámára készülnek.
Az elmúlt két év során a fővonalú médiát ijesztő mértékben töltötték fel liberális idiótákkal. A HVG-nél, az Origo-nál és más sajtóorgánumoknál helyezkedtek el olyan újságírók, akik korábban az Index-en, valamint más liberális oldalakon terjesztették a züllést és szellemi igénytelenséget. A legjobb példa erre az a Tóta W. Árpád, aki szintén az Indextől távozott, majd a HVG-hez átigazolását követően a HVG hasábjain is elkezdett megjelenni az a hülyegyerek-stílus, ami korábban az Index elidegeníthetetlen sajátja volt.
Olyan előkészületek ezek, melyek mind egy irányba mutatnak. Az atlantista erők hazánk felforgatására készülnek. Az utóbbi években ehhez hozzáigazították a hazai sajtót, egyetlen nagy ellenzéki erővé borították össze az összes hiteltelen és közmegvetéssel övezett politikust, hogy a választást garantáltan elveszítsék. Emellett megadják számukra azt a táptalajt is, hogy a vereséget követően "választási csalásra" hivatkozzanak, és már most nem-demokratikus rendszerváltásról beszélnek, pedig még le sem zajlott a választás. Ezek a nyugati felforgatás előkészületeinek jelei.
Lángba akarják borítani Budapestet, hazánkban is sor kerülhet olyan eseménysorozatra, ami a közelmúltban Kijev utcáin történt. Akkor pedig a nemzeti erőknek fel kell lépnie a rend védelmében, hogy a liberalizmusra az elkövetkező generációk csak mint felforgató erőre emlékezzenek, ami néhány hétre szemétdombot csinált a fővárosból.
Molnár István



Bajnai be van pakolva, de még nem utazik
Bajnai Gordon és az Együtt-PM szövetség bőröndökkel vonult a Déli Pályaudvarra, hogy ezzel megmutassák, Orbán elűzi a fiatalokat az országból, ezzel szemben nekik "komplex ifjúságpolitikájuk" van. Igaz, Bajnai már egyszer leszerepelt, és a választási szövetség tagjai is mind leszerepeltek már korábban. Gátlástalanul loptak, csaltak, aztán le is tagadták. Túlnyomórészt nekik köszönhető, hogy a fiatalok százezresével hagyják el az országot, nem az Orbán-kormánynak, ami már csak a utolsó szegeket ütötte be a magyar fiatalság koporsójába.
Ha már egyébként is kimentek a pályaudvarra bőröndökkel "flashmobot" tartani, igazán felpakolhatták volna magukat valamelyik marhavagonba, hogy egy nagyobb nyugati városig meg se álljanak. Ott vevő a nép az ilyen "politikusokra", Magyarországon már nem. Ezt majd a választási eredmények is megmutatják.
Bajnai is tudja ezt jól, nem véletlen kezdett a közelmúltban "biztonság" és "nyugalom" jelszavakkal kampányolni. Biztonság és nyugalom, mert tudja, mit akarnak a választók, de a "rend" szótól irtózik, mint ördög a szentelt víztől, így azt nem sikerült kimondani.
Nyugaton van elég kupleráj, oda valók az ilyen alakok. Ha legközelebb "flashmobot" lenne kedvük tartani, ne fogják vissza magukat. A magyar választók abszolút többségét megnyernék vele, ha elhagynák az országot, az állampolgárságukat pedig a határon felejtenék. Akkor lenne biztonság és nyugalom! Az állami költségvetés számára mindenképp.
Fenyvesi Áron





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése