2014. május 2., péntek

Csata volt május elsején Szolyván (Szvaljava) Futottak a cionisták véres fejjel!

A kárpátaljai Szolyván tegnap lerendezték a jobbszektoros fegyveres horda banditáit a ruszinok.
A jarosista-banderista zsidófasiszta martalócok avégett érkeztek Szolyvára, hogy a városban lévő Győzelmi Emlékművet megsemmisitsék. Előtte nagy garral mennydörögték, hogy a helyiek jobban tennék, ha május elsején és kilencedikén nem ünnepelnének. Mert ha ezt megkisérlik, akkor ők ott lesznek, és…!
rusz
Az alig egy hete megalakult Podkarpatszkoj Rusz (Kárpátukrajna Ruszin Köztársaság) nem igazán rettent meg ettől, és ünnepeltek a helyiek.
Lett belőle némi cirkusz, mert a cionisták be akarták váltani a fenyegetésüket. Nem hitték, hogy a ruszinok majd ellenállnak.
Márpedig azok ellenálltak! Olyannyira, hogy már a kezdetben kiderült, hogy bizony szomorú sors vár Szolyván a “Kárpátalja Jobb Szektor” martalócaira. Elkapták a szájuk szélét rendesen a ruszin önvédelmisek. Nem volt lövöldözés-csak “vesszőzés”! Éppen elég is volt ez a hordának. Vérző fejjel, hanyatt-homlok vágtáztak hazáig.
karpatalja
(Emlékeztetünk: “Polgármesterük”-aki magát “Kárpátalja népi polgármesterének” rikkantotta ki-arról hőbörgött néhány napja, hogy mindennemű Kijevellenes zendülést 48-órán belül levernek. Ehhez képest éppen ma egy hete alakult meg a “zendülő” Kárpátukrajna, és a cionfasiszta rendteremtési kisérlet csúfos kudarcot vallott! Olyan csúfosat, hogy csak no!)
Petr Grecko a ruszinok vezetője hangsúlyozta: “A jelenlegi kijevi hatalmat illegitimnek tekintik. Szövetségesüknek tekintik a Donyecki Népköztársaságot és a Luhanszki Népköztársaságot! Kárpátalja nem lesz se Magyarország, se Galicia, se Románia, se Moldova területe!”
A Bal-Rad legfrissebb információi szerint Kárpátalja magyarsága (amely egyébiránt a földrajzi és közigazgatási értelembe vett Kárpátalja CSAK NEGYEDIK legnépesebb etnikuma) többségében rokonszenvez a ruszinok elgondolásaival. Dacára annak, hogy a KMKSZ-t irányitó banditisztáni döbrögista horda a csokoládákirály Porosenko támogatását irta elő az elnökválasztáson.
Mindenesetre a tegnapi csata új front megnyitását jelent(he)ti a kijevi cionbérenc hiénahorda ellen, amely igy már több “forró fronton” lesz kénytelen hadakozni az ország népével, a Nyugat érdekeiért. Egyre inkább szorul a hurok a Turcsinov-Jacenyjuk-Jaros banditasereglet nyaka körül.
Bizunk benne, hogy hamarosan reccsennek a csigolyák!

http://balrad.wordpress.com/2014/05/02/csata-volt-majus-elsejen-szolyvan-szvaljava-futottak-a-cionistak-veres-fejjel/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése