2014. május 26., hétfő

Donyeckben a repülőtérnél és környékén rendkivül heves összecsapások kezdődtek az önvédelmi erők és a betolakodó latorhordák között.

dore
A megszállók legalább két helikoptert vesztettek már az első pillanatokban. Ebből kiindulva legkevesbb ötven zsoldos kellett hogy fűbe harapjon.
A repülőtér fölött at ukrán légierő harci gépei is megjelentek, de a harcokba nem tudtak beavatkozni a tudósitás leadásáig.
A repülőtér irányitótornyát viszont találat érte, mint ahogyan egy nem messze lévő benzinkút is felrobbant.


http://balrad.wordpress.com/2014/05/26/heves-harc-donyeckben-a-repuloternel/

Ipari létesítményeket rongál meg a kijevi haderő


Megtámadta az ukrán hadsereg Donyeck területén a Tocsmas gyárat, ami a legkülönbözőbb iparágak számára állít elő gépeket. Gáz centrifugáktól kezdve a fegyvergyártásig minden iparágban érintett az üzem. A létesítményre három helikopter nyitott tüzet, a támadás során egy ember életét vesztette, de a gépek a beszámolók szerint nem az embereket vették célba, hanem a gyár berendezéseit akarták rongálni.
Hídfő.net | Tocsmas gyár Donyeck
A dél-keleti régiók a korábbi Ukrajna ipari központjai, melyek elvesztésével Nyugat-Ukrajna gyakorlatilag ipar nélkül marad. Az atlantisták nagyon jól tudják, hogy Ukrajna nyugati régiói azért fejlettebbek, mert a kormányok a nyugati fél fejlesztésére költötték a keleti ipari régiók által termelt javakat. A keleti régiók függetlenedésével az új országok ipara virágozni fog, az életminőség javul, miközben a nyugati régiókban látványosan fog romlani az életminőség.
Hitelekből nem lehet egy országot felvirágoztatni, és Kijev kezében nem összpontosul valós ipari termelés. A kijevi hatóságok ezért meg akarják semmisíteni a leszakadó területek iparának minél nagyobb részét, mielőtt stabilizálódnak a független államok.

http://www.hidfo.net/2014/05/26/ipari-letesitmenyeket-rongal-meg-kijevi-hadero


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése