2014. május 16., péntek

Felháborító magyarellenes hadjárat évek óta a portugál közmédiában


Tisztelt Címzett! Olyanok is megkapják most ezt a levelet, akik ismernek engem személyesen, és olyanok is, akik nem. Nem először jelzem ezt a panaszom, de eddig nem kaptam visszajelzést. Talán mindenki egyetért a történtekkel?
Arról a mocsokhadjáratról szeretnék szólni, amelyik már legalább 10 éve érzékelhető a portugál közmédiában Magyarországgal szemben, és amelyik folyamatosan egy szélsőségesen beteg, fasiszta gyülevész bandának akarja beállítani a magyarságot. Az egyik nap tévés riportműsorban magyar romák sírnak-rínak, hogy halálfélelemben élnek, a másikban a zsidóság vezetői rettegnek, hogy mit hoz a holnap - lásd a legutóbbi fizetett "tényfeltáró interjút":http://www.publico.pt/mundo/noticia/os-judeus-hungaros-sao-malucos-como-eu-aceitam-tudo-1636118 Már a körzeti orvosom is azzal jön, hogy Orbán Viktor fasiszta, és mit tegyünk, hogy elsöpörjük végleg a diktatúrát? Hát ez egészen elképesztő! Ilyen interjúkat már 2002-ben is olvastam a Visão című lapban, ahol az utca emberét "találomra" megállították, és valami Ibolyának az első dolog, ami az eszébe jutott, hogy elmondja rólunk, magyarokról, az az volt, hogy még mindig fasiszták vagyunk a lelkünk mélyén.
Értjük, ugye? K. Ibolya sétál babakocsit tolva a Nagykörúton, és megjelennek ott a vidám portugál újságírók. Megkérdezik: -Do you speak English? -Ja, meine herr! -And what do you think of the Hungarians? -Well, we are fascists... this is what came to my mind first.
Kedves politikusok és a külkapcsolatokért felelős szakemberek! Tegyenek valamit ez ellen, mert ez gyomorforgató! Honnan van ennek a kamubandának pénze, hogy még az egyetemi diáklapban is kétoldalas hírdetést adjanak fel arról, hogy Orbán Viktor rémuralmát meg kell dönteni! Ez Magyarország belügyeibe beavatkozás! Már tájékoztattam a Miniszterelnöki Hivatalt erről előzőleg, és nem kaptam választ! Önök tehát egyetértenek? Akkor menjük megdönteni a Miniszterelnök úr hatalmát? Vagy csak nem fontos a magyarság érdekeinek védelme?

Tisztelettel,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése