2014. május 16., péntek

Önellátó “terrorista-ellenes” büntetőhadjárat Donbasszban


Az Ukrajna keleti-délkeleti területein “büntető” zsoldoshorda önmagában sem népszerű a civil lakosság körében, ám elkövetnek mindent, hogy a lehető legjobban megútálják őket.

A dicstelen horda-amikor és ahol nem ütközik fegyveres ellenállásba-eléggé kihivóan viselkedik. Rabolgatnak, fosztogatnak, szórakozgatnak. Mint a középkori rablóbandák.
Luhanszk régióban Sztarobelszk falucskában lerohanták és kifosztották a település egyetlen üzletét. Fölfedeztek egy kecskét is-amit aztán gyorsan leöltek és nyárson megsütötték. Miután befalták a helyi lakos egyetlen jószágát, a kifosztott boltocska szeszkészletével öblitettek. A hatás sem maradt el. Páncélozott járműveikkel versenyt rendeztek-majd elkövették egyetlen jó cselekedetüket. Egymásra kezdtek lövöldözni automata fegyvereikkel. Tizenöten sebesültek meg az alkalmi paintball viadalban.
Donyeck-régióban a “nemzeti” gárda martalócai szórakozni vágytak. Betértek hát egy kávézóba. Rövid idő után kiváncsiak voltak az ott dolgozó felszolgálólány sztriptiztánc-tudására. A pincérnőnek ugyan semmi kedve nem volt a mutatványhoz, de mivel az óhaj megtagadása esetére beigértek neki néhány golyót-táncolt nekik.
Hát igy múlatja az időt Kelet-Délkelet Ukrajnában a Jaros-horda! Amikor biztonságban érzik magukat.
(Forrás: http://tvzvezda.ru)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése