2014. május 28., szerda

“Hol nagy a szükség-közel a segitség!”

Donbassz lakóihoz érkezett ma a jó hir: mára virradó éjjel hatszáz önkéntes érkezett Donbassba, segiteni az önvédelmi erőket
“Baráti országból”-de jöttek “harmadik ORSZÁGOKBÓL” (!!!) is. Ráadásul nem üres kézzel érkeztek. Hasznos “szerszámokat” is hoztak magukkal. Olyanokat, amilyenekkel az önvédelmi erők eddig nem rendelkeztek. És amilyenekre az elkövetkezendő időkben szükség lehet.
sting
Igy például a “szerszámkészletben” van bőven “Stinger” tipusú vállról inditható, légi célok leküzdésére egészen kiválóan alkalmas eszköz, de hoztak magukkal bőven PTURSZ-nevű, páncélosok megsemmisitésére való ketyeréket is.

További jó hir, hogy ÚJABB BARÁTI TÁRSASÁGOK ÉRKEZNEK (!!!) már a mai nap folyamán Donbasszba. Van zsákjukban minden jó…
Még tovább fokozhatja a Donbassziak jó hangulatát, hogy a donyecki szémnedence sztrájkoló bányászai ma délelőtt Donyeckbe összegyűltek. Vagy tizezren jelentek meg a Lenin-téren, és megállapitották, hogy a kialakult súlyos helyzetet orvosolni kell!
“Az nem lehet, hogy asszonyaink, gyerekeink, ártatlan és védtelen civilek nem merjenek kimenni az utcákra! Csak azért, mert Kijev zsoldosokat küldött az országunkba. Nagyon nem akartuk ezeket a csapatokat itt látni-de ha már itt vannak, felszólitjuk őket: azonnal takarodjanak Donbasszbó! Holnapig kapnak időt! Amelyikük nem hallgat a szép szóra-holnaptól velünk gyűlik meg a baja! Holnaptól fegyvert fogunk, és harcolunk Újoroszországért!”
Ezután-Szveta beszámolója szerint-elénekelték a “Donbasszban nem lesz fasizmus” cimű nótát, és irány a felszerelés átvétele.
Ma délután mintegy háromezer donbasszi bányász kérges tenyere Kalasnyikovot fog már markolni.
(B-R)


Kérjük tegye meg, és terjessze:

Irjanak az alábbi linkre kattintva megnyiló két webhely valamelyikére:”‪#‎SaveDonbassPeopleWeAreKilledByUkrainianArmy Mentsd meg Donbassz népét! Az ukrán hadsereg gyilkol bennünket!” vagy: “‪#‎SaveDonbassPeopleFromUKRArmy Mentsétek meg a donbasszi embereket az ukrán hadseregtől!”

Kérjük irjanak Önök is a “Save Donbass people” oldalra, mert a tengerentúlon élők meg vannak győződve arról, hogy Donbassz lakóit az ukrán hadsereg meg kell hogy védelmezze a szeparatistáktól.
Tisztelt Bal-Rad olvasók!

Honlapunk szerkesztői arra kérik Önöket, hogy osszák meg internelehetőséggel rendelkező ismerőseikkel ezt a felhivást, és kérjék meg őket, beszéljék rá őket a Donbassz idegen megszállása elleni tiltakozás ezen formájára.
Kérjük járuljanak hozzá az Újoroszország és lakói ellen inditott nyugati vérontás AZONNALI LEÁLLITÁSÁNAK kikényszeritéséhez!

Kérjük Önöket, kérjük a Bal-Rad minden olvasóját, minden tisztességes magyar embert, hogy irásaikkal igazolják: hazudik a nyugati dimplomácia, hazudik a nyugati mainstream média Donbassz-ügyében!

Ezekre a webhelyekre akár magyarul-de ki-ki az általa beszélt vagy értett nyelven-megirhatja Donbassz népének akaratával szimpatizáló véleményét, és hozzájárulhat a Nyugat népeit hazugsággal tömő álságos politika és félrevezető, hamis információs hadjárat leleplezéséhez!
AZ IGAZSÁG BEMUTATÁSÁHOZ!

https://www.youtube.com/watch?v=It9kG1h5DZI
Köszönjük aktivitásukat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése