2014. május 12., hétfő

Jemen: Áprilisban 50 embert ölt meg az USA drónokkal


Előző hónapban összesen 60 ember esett áldozatául az Egyesült Államok drónterrorjának Jemenben. Az áldozaok az USA külügyminisztériumának a közlése szerint mind Al-Kaida, illetve ahhoz köthető terroristák voltak. Ezen felbuzdulva az USA múlt hét hétfőn is beküldte a drónokat, és 6 embert öltek meg csak aznap al-Husun faluban.
Hídfő.net | Drónellenes falfirkák Jemenben.Drónellenes falfirkák Jemenben.
Ezzel szemben ami valóban történik, az nem más, minthogy szépen lassan hallgattatják el a Szíriából az Assad-kormányzattól amnesztiát kapott és hazatérő vezető és középvezető terroristákat, nehogy azoknak eszükbe juthasson esetleg még a végén eredeti megbízójuk, Szaúd-Arábia és az Egyesült Államok ellen fordulni. Szíriában ugyanis a mai napig sok jemeni állampolgár harcol. Ezek egy része egyszerűen bedőlt a napi 1000 USD fizetés ígéretének, most pedig az USA szépen levadássza a még életbenmaradottakat. Az igazi hála mintapéldája. Hát, így bízzunk meg az atlantistákban.
Az Egyesült Államok továbbra is azt állítja, hogy csal Al-Kaida terroristák esnek áldozatul, ám a helyiek szerint a halottak nagy része civil és gyerek.

http://www.hidfo.net/2014/05/12/jemen-aprilisban-50-embert-olt-meg-az-usa-dronokkal

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése