2014. május 13., kedd

Szlavjanszk ostrom alatt!


Magyar idő szerint hajnali három órakor a cionfasiszta kijevi junta martalóchada ismét támadást inditott Szlavjanszk ellen.!
“Lecsapott a vihar” Szlavjanszkra. A puccsal hatalomra került kijevi hatalom harckocsikat és helikoptereket is bevetett a népellenes irtóhadjáratban. Avakov személyesen irányitja a műveleteket. A TV-torony körül, a Karacsun-dombnál dúl a leghevesebb összecsapás, ami során három tankot megsemmisitettek az önvédelmi erők. Tiz emberünk meghalt az összecsapásokban, köztük három gyermek.
A “Jobb Szektor” zsoldosai mintegy százan erősitik a “nemzeti” gárdát!
Kérjük az elektronikus médiát és szimpatizánsainkat, hogy továbbitsák kérésünket: SÜRGŐS SEGITSÉGRE VAN SZÜKSÉGE SZLAVJANSZKNAK!

Szlavjanszkot a latorhorda csak éjjel meri vaktában lődözve támadni.
Napközben a város viszonylagos nyugalomban éli már megszokott életét az ostromgyűrűn belül. Ugyanakkor Szlavjanszk lakói számára már lassan kezd problémákat okozni az élelmiszer és gyógyszerek hiánya. A zsidrákhorda zsoldosfalkája ugyanis az élelmiszer és gyógyszerszállitmányokat nem engedi be a városba.

A kijevi junta “nemzeti” gárdája a “terroristaellenes” büntetőhadjáratának egyik legfőbb célpontja Szlavjanszk.
A sok csatát megért városlakók-a jogosultak 88 százaléka vett részt a referendumon, és közülük 94 százalék a függetlenség mellett tette le a voksát-igyekeznek alkalmazkodni az alaposan megváltozott “életkörülményekhez”
A legutóbbi ostrom során már komoly-a civil lakosság életét fenyegető-belövések érték a várost. Ráadásul az ordashad tegnap már sorozatvetővel is lőtte Szlavjanszkot.
Ilyen körülmények között nyilvánvaló, hogy a JÖVŐ mentése, biztonságba helyezése mindenekelőtt való Szlavjanszkban is. A gyerekek jelentik a jövőt, az ő biztonságuk mindenekelőtt.
Márpedig mostanság a viszonylagos biztonságot, a relativ védelmet a pince jelenti. Szlavjanszkban is.

A képen egy ilyen “biztonságos helyre” menekitett csecsemő alszik, kisággyá átalakitott krumplisládában. Szlavjanszk egyik pincéjében.
Az USA-ban hány gyerek éli az életét pincében? Hány csecsemő alszik krumplisládában? Hány gyerek életét féltik a szülők zsoldos rablóhordák “demokratizálási” akciói miatt?


(Szveta B-R)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése